Mladá Boleslav – K. Vary 3:2 (kon.) | Litvínov – Mountfield HK 3:2 (2:0 po s.n.) | Zlín – Sparta 2:3 (kon.)
Motor ČB – Pardubice 7:1 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 4:3 (3:1 po s.n.) | Kladno – Vítkovice 4:3 (po pr.)
po prodl.
Rytíři Kladno
4:3 (1:0, 1:1, 1:2 - 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Úterý 01.03.2022, 18:00 • ROCKNET Arena, Chomutov • Tipsport extraliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:51 Adam KUBÍK - 4:3
     
    60:51
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Bonusový bod pro Rytíře vystřelil ADAM KUBÍK! Opět dostal nabito do pravého kruhu od Plekance a ani podruhé z tohoto prostoru nezaváhal, Stezka přilepil beton k tyči až v momentě, kdy už měl kotouč za zády. Asistence: Tomáš Plekanec a Marek Baránek.
    58:08 Nicolas HLAVA - 3:3
     
    58:08
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Čermákova družina nesložila zbraně, máme znovu vyrovnáno! Plekanec od levého mantinelu nahodil před bránu, kde číhal NICOLAS HLAVA. Dostal se před obránce a střelou z bezprostřední blízkosti Stezky rozvlnil síť! Asistence: Tomáš Plekanec.
    56:46 Jan HRUŠKA - 2:3
     
    56:46
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hruška vyhrál buly, což bylo důležitým krokem k využití přesilovky. Sražený kotouč poslal Lakatoš v předbrankovém prostoru právě na JANA HRUŠKA a ten zametl puk za záda bezmocného Bowa. Gól padl už při klasické přesilovce, takže utkání pokračuje v pěti na obou stranách.
    43:10 Petr FRIDRICH - 2:2
     
    43:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Svěřenci kouče Holaně srovnávají při vlastním oslabení! Hruška zavezl kotouč do útočného pásma a s přispěním Woodovy brusle se puk dostal k PETRU FRIDRICHOVI. Člen druhé útočné formace vypálil z levé strany z otočky, kotouč poslal křižně mimo dosah gólmana. Asistence: Jan Hruška.
    27:37 Adam KUBÍK - 2:1
     
    27:37
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Početní převaha využita, Kladno znovu vede! Kapitán Plekanec přenesl hru z levého kruhu do pravého na ADAMA KUBÍKA, který vypálil z první k bližší tyči, Stezka se nestihl přesunout. Asistence: Tomáš Plekanec a Marek Baránek.
    24:54 Petr FRIDRICH - 1:1
     
    24:54
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Parádní individuální akce znamená srovnání! PETR FRIDRICH se po levém mantinelu protáhl kolem Wooda, jehož následně odstavil tělem, najel si před bránu do lepší střelecké pozice a pokusem k pravé tyčce zrušil Bowovi čisté konto. Bez asistence.
    19:00 Jaromír PYTLÍK - 1:0
     
    19:00
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Gól do šatny určitě přijde Kladnu vhod! Skvělou práci odvedl Zikmund, jenž po levé straně dojel až za vítkovickou bránu, odkud nahrál na hokejku JAROMÍRA PYTLÍKA. Dvacetiletý útočník vystřelil forhendem k levé tyčce, Stezka zvedl lapačku příliš pozdě! Asistence: Ladislav Zikmund.
    Marken.cz

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 19. Pytlík (Zikmund), 28. A. Kubík (Plekanec, Baránek), 59. Hlava (Plekanec), 61. A. Kubík (Plekanec, Baránek) – 25. Fridrich, 44. Fridrich (J. Hruška), 57. J. Hruška


    Rytíři Kladno: Bow (Janus) – Arzamascev, Dotchin (A), Ticháček, K. Wood, Kehar, Baránek, J. Suchánek (A) – A. Kubík, Plekanec (C), Hlava – Pytlík, Zikmund, Melka – M. Indrák, Babka, M. Beran – Jágr, Kuťák, Donaghey.
    Trenér: David Čermák

    HC Vítkovice Ridera: Stezka (Dolejš) – R. Polák (C), A. Solovjov, Jakub Stehlík, Plášil, L. Kovář, P. Koch, R. Pedan – Lakatoš, Marosz, R. Bondra – Fridrich, J. Hruška (A), Dej – Dostálek, Flick, Illéš – Lednický, Chlán, Bernovský.
    Trenér: Miloš Holaň

    Rozhodčí: Jeřábek, Pilný – Brejcha, Rampír

    Diváci: 1 027
    bahis siteleri