Tampa – Detroit 3:1 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 3:1 (kon.) | Columbus – Los Angeles 3:4 (po pr.)
Carolina – Pittsburgh 3:2 (po pr.) | Buffalo – Minnesota 5:4 (kon.) | Winnipeg – Dallas 3:4 (po pr.)
Anaheim – Vegas 4:5 (kon.) | NY Islanders – St. Louis 2:1 (kon.) | Philadelphia – Chicago 4:3 (kon.)
Arizona – Ottawa 8:5 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
5:4 (1:1, 1:0, 3:3)
Minnesota Wild
Sobota 05.03.2022, 01:10 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:28 Kirill KAPRIZOV - 5:4
     
    59:28
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak pozor, možná ještě není konec! Wild se rozhodli znovu vsadit na powerplay a tentokrát už jim to vyšlo, z modré čáry Andersona prostřelil KIRILL KAPRIZOV a dodal na hostující hokejky aspoň trochu naděje – 5:4! Asistence: Kevin Fiala, Jonas Brodin.
    58:54 Victor OLOFSSON - 5:3
     
    58:54
    Sabres právě vstřelili branku!
    Dovolím si říct, že je rozhodnuto! Z hranice vlastního pásma prázdnou klec Wild zasahuje VICTOR OLOFSSON, Buffalo vede o dva góly – 5:3! Asistence: Peyton Krebs.
    56:40 Jeff SKINNER - 4:3
     
    56:40
    Sabres právě vstřelili branku!
    No, tak tohle je hodně nepříjemná situace pro Minnesotu! Tuch u mantinelu vybojoval puk a posunul ho na rozjetého JEFFA SKINNERA, který sice na první pokus neuspěl, ale následnou dorážkou pryž zavěsil pod horní tyč – 4:3! Bez asistence.
    52:20 Jeff SKINNER - 3:3
     
    52:20
    Sabres právě vstřelili branku!
    Zničehonic přichází vyrovnání, domácí jsou s velkou dávkou štěstí zpět ve hře! Kotouč se po nahození jednoho z hráčů Šavlí od plexiskla odrazil před brankoviště, naprosto ideálně pro JEFFA SKINNERA, který jej doklepl za Kähkönena – 3:3! Asistence: Tage Thompson.
    44:59 Kirill KAPRIZOV - 2:3
     
    44:59
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild v průběhu asi minuty a půl kompletně otáčí vývoj utkání! Početní výhodu naplno využil KIRILL KAPRIZOV, který zachytil přihrávku z modré, popojel na kruh a přesnou střelou k tyči překonal Andersona – 3:3! Asistence: Jared Spurgeon, Matt Boldy.
    43:20 Kevin FIALA - 2:2
     
    43:20
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Snad hned první hostující střela na branku ve třetí třetině končí v síti, v Buffalu začínáme zase od začátku! O vyrovnání se tentokrát postaral KEVIN FIALA, jehož projektil z hranice útočného pásma zamířil přesně nad nataženou lapačku domácího gómana – 2:2! Asistence: Frédérick Gaudreau, Alex Goligoski.
    26:01 Kyle OKPOSO - 2:1
     
    26:01
    Sabres právě vstřelili branku!
    Početní výhody dnes domácím jdou! Po sérii přihrávek pálil Mittelstadt a ač Kähkönen na jeho ránu stačil zareagovat včas, na následnou dorážku KYLA OKPOSA už byl krátký. Buffalo se znovu dostává do vedení – 2:1! Asistence: Casey Mittelstadt, Rasmus Dahlin.
    15:25 Ryan HARTMAN - 1:1
     
    15:25
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tentokrát Anderson včas zasáhnout nestačil, máme vyrovnáno! Kaprizov posunul krátkou přihrávkou puk na hokejku RYANA HARTMANA, který prudkou ranou z voleje propálil vše, co mu stálo v cestě. Puk cestou do sítě lízl vnitřek tyče a odrazil se do klece – 1:1! Asistence: Kirill Kaprizov, Jared Spurgeon.
    08:51 Casey MITTELSTADT - 1:0
     
    08:51
    Sabres právě vstřelili branku!
    Šavle využívají přesilovku a na konci deváté minuty se ujímají vedení! Buffalo parádní akcí rozložilo defenzívu Wild a z pozice těsně před pravou tyčí pak puk za bezmocného Kähkönena doklepl CASEY MITTELSTADT – 1:0! Asistence: Rasmus Dahlin, Kyle Okposo.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 9. Mittelstadt (Dahlin, Okposo), 27. Okposo (Mittelstadt, Dahlin), 53. J. Skinner (Tage Thompson), 57. J. Skinner (Tuch), 59. V. Olofsson (Krebs) – 16. Hartman (Kaprizov, Spurgeon), 44. K. Fiala (F. Gaudreau, Goligoski), 45. Kaprizov (Spurgeon, Boldy), 60. Kaprizov (K. Fiala, J. Brodin)


    Buffalo Sabres: C. Anderson (Tokarski) – Dahlin, Bryson, Hägg, Pysyk (A), M. Samuelsson, Fitzgerald – J. Skinner, Tage Thompson, Tuch – R. Asplund, Krebs, V. Olofsson – Mittelstadt, Cozens, Okposo (A) – Bjork, Eakin, Hayden.
    Trenér: Don Granato.

    Minnesota Wild: Kähkönen (C. Talbot) – Goligoski, Spurgeon (C), J. Brodin, D. Kulikov, Merrill, Addison – Kaprizov, Hartman, M. Foligno (A) – K. Fiala, F. Gaudreau, Boldy – Duhaime, J. Eriksson Ek (A), Dewar – M. Shaw, N. Sturm, Bjugstad.
    Trenér: Dean Evason.

    Rozhodčí: MacDougall, Joannette – McNamara, Gawryletz.

    Diváci: 8 462
    bahis siteleri