Philadelphia – Vegas 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Florida 3:4 (kon.) | New Jersey – Colorado 5:3 (kon.)
Detroit – Arizona 2:9 (kon.) | St. Louis – Ottawa 1:4 (kon.) | Nashville – Dallas 2:1 (kon.)
Minnesota – NY Rangers 5:2 (kon.) | Winnipeg – Tampa 7:4 (kon.) | Toronto – Seattle 6:4 (kon.)
Chicago – Anaheim 8:3 (kon.) | Calgary – Washington 4:5 (kon.)
konec
Minnesota Wild
5:2 (2:0, 3:2, 0:0)
New York Rangers
Středa 09.03.2022, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    37:44 Kevin FIALA - 5:2
     
    37:44
    Minnesota právě vstřelila branku!
    O chvíli později ale domácí skórovali! Mats Zuccarello našel žabičkou KEVINA FIALU. Ten najížděl z pravé strany na Georgijeva a bekhendem zakončil k bližší tyčce nad jeho lapačku. Asistence: Mats Zuccarello.
    33:06 Marcus FOLIGNO - 4:2
     
    33:06
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Divočáci udeřili hned po reklamní pauze! Matt Dumba našel krásnou přihrávkou za obranu najíždějícího MARCUSE FOLIGNA. Ten se řítil sám na brankáře Georgijeva a bekhendovou kličkou jej překonal – 4:2. Asistence: Matt Dumba a Jonas Brodin.
    29:13 Kevin FIALA - 3:2
     
    29:13
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí ještě stačili přesilovku i využít a berou si zpět ztracené vedení! Po střele Matthewa Boldyho vznikl před hostující brankou zmatek. Po něm si kotouč našel právě Boldy, který ho posunul na KEVINA FIALU a ten posílal hrací předmět do odkryté klece – 3:2. Asistence: Matthew Boldy a Marcus Foligno.
    28:07 Mika ZIBANEJAD - 2:2
     
    28:07
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté se prosazují v oslabení! Nejprve přitom mohli inkasovat. Spurgeon vypálil od modré a u brankoviště se dostal k dorážce Eriksson Ek, ale Georgijev stačil vytrčit pravý beton. Na pravém kruhu číhající Hartman pak odražený puk netrefil.

    Následně skvěle zapracoval při forčekinku MIKA ZIBANEJAD, který obral o kotouč Zibanejada. Díky tomu se dostal do samostatného úniku, který vyřešil parádním vykoupání Talbota. Naznačil kličku do bekhendu, ale nakonec šel do forhendu a zasunul do odkryté klece. Bez asistence.
    25:03 Dryden HUNT - 2:1
     
    25:03
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté snižují! Dokázali využít přečíslení 2 na 1, které vyřešil Ryan Strome přihrávkou doprava na DRYDENA HUNTA a ten střílel do téměř odkryté branky – 2:1. Asistence: Ryan Strome a Artěmij Panarin.
    14:41 Joel Eriksson Ek - 2:0
     
    14:41
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Pasáž, kdy se toho na ledě moc nedělo, ukončili domácí svým druhým gólem! Kotouč si na levé straně útočného pásma zpracoval s pomocí rukavice Jordan Greenway, jenž přenesl hru na pravý kruh, odkud vypálil Marcus Foligno. Letící puk ještě dokázal na zadní tyčce ze vzduchu trefit JOEL ERIKSSON EK a Georgijev byl absolutně bez šance – 2:0. Asistence: Marcus Foligno a Jordan Greenway.
    10:38 Ryan HARTMAN - 1:0
     
    10:38
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Divočáci jdou do vedení! Kirill Kaprizov zavezl puk do útočného pásma. Tam ho předal RYANOVI HARTMANOVI, který vypálil švihem z vrcholu pravého kruhu, svůj pokus ještě schoval za bránícího Schneidera a Georgijev nedokázal vyrážečkou zabránit gólu. Asistence: Kirill Kaprizov.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 11. Hartman (Kaprizov), 15. J. Eriksson Ek (M. Foligno, Greenway), 30. K. Fiala (Boldy, M. Foligno), 34. M. Foligno (Dumba, J. Brodin), 38. K. Fiala (Zuccarello) – 26. Dryden Hunt (R. Strome, Panarin), 29. Zibanejad


    Minnesota Wild: C. Talbot (Kähkönen) – Spurgeon (C), Goligoski, Dumba (A), J. Brodin, D. Kulikov, Merrill – Zuccarello, Hartman, Kaprizov – M. Foligno (A), J. Eriksson Ek, Greenway – K. Fiala, F. Gaudreau, Boldy – Bjugstad, N. Sturm, Duhaime.
    Trenér: Dean Evason

    New York Rangers: A. Georgijev (Šesťorkin) – A. Fox, R. Lindgren, Trouba (A), K'A. Miller, B. Schneider, Nemeth – Lafreniere, Zibanejad (A), Kreider – Dryden Hunt, R. Strome (A), Panarin – J. Gauthier, Chytil, Goodrow – Reaves, Brodzinski, M. Barron.
    Trenér: Gerard Gallant

    Rozhodčí: Walsh, Meier – Smith, Rody

    Diváci: 18 356
    bahis siteleri