Calgary – Detroit 3:0 (kon.) | Boston – Arizona 3:2 (kon.) | New Jersey – Anaheim 2:1 (2:0 po s.n.)
Ottawa – Chicago 3:6 (kon.) | Montreal – Seattle 3:4 (0:1 po s.n.) | Dallas – NY Rangers 4:7 (kon.)
San Jose – Los Angeles 5:0 (kon.) | Edmonton – Tampa 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Carolina 4:2 (kon.)
Buffalo – Toronto 5:2 (kon.)
konec
Berani Zlín
5:1 (3:0, 1:1, 1:0) Stav série: 2:1
HC Vítkovice Ridera
Neděle 13.03.2022, 17:00 • PSG arena, Zlín • Play-off Extraligy dorostu • Osmifinále
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (19:12:13)
     
    Během poslední třetiny jsme viděli pouze jednu branku, která padla, i přes velký počet vyloučení ze strany ševců, do svatyně Smolky. Díky tomu je po třech utkáních rozhodnuto o postupujícím celku, kterým jsou domácí Berani.
     
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Na zlínské střídačce se už pomalu, ale jistě, začíná oslavovat. I na hráčích soupeře jde už přece jenom poznat, že už moc ani nechce hrát, a snaží se hlavně udržet puk na svých holích.
     
    58:37
    Utkání už je s největší pravděpodobností rozhodnuté, i přesto se ale ještě hosté snaží alespoň jednou prosadit. Nyní se o to pokusil Michal Činčala, který ale našel pouze vyrážečku gólmana.
     
    57:38
    Od modré nyní vyslal střelu Šimon Bialy. Jeho pokus ale mířil pouze přímo do středu těla brankáře. Na následném vhazování se navíc dostali ke kotouči ševci.
     
    56:39
    Ve středním pásmu dokázal získat kotouč Zdeněk Urban. Následná přihrávka jednoho z jeho spoluhráčů byla ale natolik nepřesná, že skončila na holi soupeře.
     
    55:40
    Střelou od pravého kruhu se nyní přihlásil o slovo Matěj Štiak. Ten se rovnou dvakrát pokusil vyslat puk na bránu, v obou případech ale zasáhl clonícího obránce.
     
    54:41
    I přes konec početní výhody drží hráči Ridery v útočném pásmu. Díky tomu se nyní ke střele od modré dostal Michal Činčala. Jeho pokus sice brankář zastavil, jeho zákroky lapačkou jsou ale v posledních minutách opravdu hodně nejisté.
     
    53:42
    Tak přece jenom se Vítkovicím podařilo usadit v útočném pásmu. Díky tomu se dostal ke střele od levého kruhu Martin Milata. Po zákroku brankáře je ale svatyně opět odsunutá.
     
    52:43
    Nyní mají hosté šanci napravit své zaváhání v podobě několika nevyužitých přesilovek. Ani tentokrát k tomu ale neměli blízko zatím ani jednou, jelikož zatím mají na svém kontě přesně nula střel.
     
    51:44
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Filip Kaláč – 2 min., podrážení).
     
    51:26
    Druhá půle nebyla ze strany hostů o nic lepší. Důkazem je toho i větší počet střel na straně soupeře. O jednu z nich se nyní postaral Richard Marek, který pálil od pravého kruhu.
     
    50:47
    V dnešním utkání dali ševci více gólu ve vlastním oslabení, než při početní výhodě. Nyní k tomu měl blízko i Lukáš Heš, nabídka na jeho hůl k němu ale nedoputovala.
     
    49:48
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Adam Klimek – 2 min., podrážení).
     
    48:37
    Své defenzivní přednosti nyní ukázal Adam Hamrla, který svým aktivním napadáním zastavil dobře rozjetou akci soupeře. I přesto se ale nakonec dostávají do útoku Vítkovice.
     
    47:38
    Po několikáté posunutí brány získal na vhazování puk Matěj Štiak. Jeho následné nahození, ale našel pouze jedné z obránců soupeře, díky čemuž se dostal ke střele Tomáš Pilát.
     
    46:39
    Ani tato akce nebyla ze strany žlutomodrých o moc lepší. Nyní totiž poslali nepřesnou rozehrou puk na zakázané uvolnění. Na následném buly se jim ho ale podařilo získat zpátky.
     
    45:40
    Beranům se podařilo i přes velký tlak soupeře dostat do útoku. Ten ale nakonec končí ještě dříve, než pořádně začal, a to nepřesnou přihrávkou Martina Vaculíka.
     
    44:41
    Od modré čáry nyní pálil Adam Hamrla. Jeho střela neměla vůbec špatné parametry, hlavně co se týče její razance. Nakonec ale skončila těsně nad horní tyčí.
     
    43:42
    Ve středním pásmu získal kotouč Jakub Fibigr. Ten se následně i pokusil o sólovou akci, když se snažil procpat rovnou přes tři obránce. Ti mu ale nenechali žádné místo, díky čemuž získali puk.
     
    42:43
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak a je to tady opět dámy a pánové! Opět totiž nastala situace nedáš, dostaneš. Tentokrát totiž potrestal velké zaváhání soupeře, v podobě několika nevyužitých přesilovek TOMÁŠ PILÁT, který se prosazuje téměř okamžitě po konci oslabení. Asistence: Zdeněk Urban a Martin Holba.
     
    42:25
    Od modré se nyní přihlásil o slovo dvěma střelami Jakub Fibigr. Ani jeden z jeho pokusů ale netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Pokud by tomu ale tak bylo s největší pravděpodobností by to skončilo gólem, jelikož brankář měl zcela zakrytý výhled.
     
    41:26
    Tak toto je obrovská šance na snížení ztráty v podobě dalšího vyloučení! Nyní se ji pokusil využít Matěj Štiak, který ale svým zakončením od pravého kruhu našel pouze lapačku gólmana.
     
    40:27
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Marek Uherek – 2 min., zdržování hry / posunutá branka). Trest odpyká Martin Holba.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Během druhé dvacetiminutovky jsme byli svědky pouze dvou branek, které si oba celky rozdělily rovným dílem. Ta první přišla po čtyřech minutách hry, a to za záda Smolky. Díky tomu byli ševci v jednom ohni a diktovali tempo hry. V závěru ale přišly dvě zcela zbytečné vyloučení z řad žlutomodrých, které soupeř náležitě potrestal.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:36.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak toto je veledůležitá branka, která by mohla ještě pořádně zamíchat s vývojem utkání! Dvě zcela zbytečné vyloučení soupeře nyní trestá svou střelou od pravého kruhu ROBERT CHLÁN, a to pouhých sedmnáct vteřin před koncem druhé třetiny.
     
    39:37
    Ani jednu z přesilovek se ševcům opět nepodařilo využít, tu duhou si navíc zkrátili svým, rovnou dvojnásobným oslabením. Nyní se tak muší potýkat s oslabením pět na tři.
     
    38:39
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Marek Šišák – 2 min., nedovolené bránění).
     
    38:24
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Miroslav Špaňhel – 2 min., nedovolené bránění).
     
    38:03
    Jedovatou střelu od modré vyslal Adam Hamrla. K jeho smůle ale těsně přestřelil horní tyč. Po této hrubce se navíc dostává k puku soupeř, který úspěšně vyhazuje.
     
    37:24
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Matěj Žídek – 2 min., sekání).
     
    36:30
    Po opětovném zisku puku pálil od pravého kruhu Lukáš Heš, a to rovnou dvakrát. V ani jednom z případů se mu ale nepodařilo překonat gólmana, který jednu ze střel vykryl dokonce svou přilbou.
     
    35:31
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Vojtěch Matějka – 2 min., vražení na hrazení).
     
    34:45
    Na buly po pravici Uherka získal kotouč Matěj Žídek. I přesto se ale nakonec ševcům podařilo alespoň na pár chvil osvobodit. Ani následný útok Vítkovic ale nekončí o moc slavněji.
     
    33:46
    Zpoza brány soupeře vyslal přihrávku Markus Saxa. Jeho nabídka nakonec skončila až na modré čáře, od které pálil Jakub Lazár. Jeho pokus ale trefil pouze jednu z holí.
     
    32:47
    Do akce dva na dva se dostal Martin Holba. Jeden z obránců ho ale zahnal do koutu, kvůli čemuž se celá akce zbrzdila. I přesto se ale ke střele dostal Adam Hamrla.
     
    31:48
    Ze stejné pozice nyní pálil Marek Šišák. Jeho pokus byl už o něco podařenější, ani on ale nevyzrál na lapačku brankáře, který do ní schoval letící puk.
     
    30:49
    Od levého kruhu se nyní pokusil prosadit Lukáš Heš. Jeho pokus mu ale zblokoval jeden z dotírajících obránců, kvůli čemuž se kotouč sotva doklouzal ke gólmanovi.
     
    29:50
    Na druhé straně vyslal z prostoru mezi kruhy metelici Adam Klimek. Jeho pokus ale zcela minul prostor mezi třemi tyčemi. K odraženému puku se navíc následně dostal soupeř.
     
    28:51
    Své defenzivní přednosti nyní ukázal kapitán ševců Marek Šišák. Ten svým zákrokem dokázal zlikvidovat celou akci soupeře v počtu tři na dva.
     
    27:52
    Do další velké příležitosti se nyní dostal opět Ondřej Krčmarský. Ani tentokrát se mu ale nepodařilo překonat brankáře, a to dokonce při samostatném úniku. Nutno ale uznat, že mu zakončení dost znepříjemnil jeden z dotírajících obránců.
     
    26:53
    Tak toto byl opravdu pohotový zákrok Marka Uherka. Po střele Ondřeje Krčmarského se kotouč několikrát odrazil od těl mnoha hráčů, až nakonec putoval na hlavu brankáře. Ten ale svou pohotovou lapačkou dokázal puk zastavit.
     
    25:54
    Ani přes konec početní výhody nekončí tlak Vítkovic. Díky tomu se ke střele z prostoru mezi kruhy dostal Michal Činčala. Na jeho pokus se ale brankář dokázal dobře připravit, jelikož mu vůbec nesedlo zpracování.
     
    24:55
    Do další obrovské příležitosti ve vlastním oslabení se dostal Martin Holba. Právě on se při přečíslení dva na jednoho dostal k zakončení, k jeho smůle ale těsně minul horní tyč.
     
    23:56
    Zlín právě vstřelil branku!
    A máme tady další gól ve vlastním oslabení dámy a pánové! Po chybě soupeře na modré čáře se dostal do samostatné úniku MAREK ŠIŠÁK. Jeho následné zakončení nakonec jen těsně prošlo mezi betony brankáře.
     
    23:41
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Richard Babulík – 2 min., nedovolené bránění).
     
    22:42
    Tak toto byla obrovská šance na snížení ztráty Vítkovic, do které se dostal Markus Saxa. Ten po chybě obrany soupeře putoval zcela sám na bránu soupeře. Jeho zakončení mu ale vůbec nesedlo a zcela minulo bránu.
     
    21:43
    Žlutomodrým se jejich druhou přesilovku nepodařilo využit. To se nyní pokusil potrestat Sebastian Glas při akci dva na dva. Když se ale pokoušel najít jednoho ze svých spoluhráčů, zakopl o vlastní nohu a spadl.
     
    20:44
    Na úvodním buly druhé dvacetiminutovky získal kotouč autor první branky Martin Holba. Právě on i následně vybojoval puk po nahození do útočného pásma.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První dvacetiminutovka nám nabídla opravdu akční hokej, který přinesl rovnou tři branky, z čehož všechny padly za záda brankáře Vítkovic. Jeho spoluhráčům ale dělala velké problémy aktivní hra soupeře, který tak naprosto ovládl úvodní třetinu.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:49.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:28
    Ani tato početní výhoda není ze strany Beranů vůbec špatná, branku nám ale zatím nepřinesla. Daleko k ní ale neměl Lukáš Heš, který svým zakončením od modré zcela zaskočil gólmana, který jen reflexivně zastavil puk svými betony.
     
    18:46
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Robert Chlán – 2 min., podrážení).
     
    17:56
    Po další vstřelené brance jsou ševci v jednom ohni. Dokazuje to nyní i střela Marka Šišáka od modré. Na jeho pokus ale brankář moc dobře viděl, díky čemuž si připsal další pohotový zákrok.
     
    16:57
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto byla skvělá souhra bratří Hešů, která nakonec končí gólem JAKUBA HEŠE. Jeho bratrovi Lukášovi se podařilo ve vlastním oslabení dostat do samostatného úniku. Při pokusu o zakončení ho ale fauloval jeden z obránců. I přesto se mu ale nakonec podařilo přihrát zpoza brány jeho bratrovi, který uklidil kotouč do zcela odkryté svatyně. Asistence: Lukáš Heš.
     
    16:29
    Tak tady měli Berani obrovské štěstí. Po zákroku jejich gólmana zakončovat do zcela prázdné brány Šimon Bialy. Tomu se ale nepodařilo trefit skákavý kotouč, který nakonec odrazil svým tělem jeden z obránců.
     
    15:30
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Marek Šišák – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku).
     
    15:12
    Hra čtyři na čtyři očividně svědčí mnohem více žlutomodrým. Dokazuje to i samostatný únik Lukáše Heše, kterému ale zakončení hodně zkomplikovali oba dotírající obránci.
     
    14:13
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jan Kopřiva – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Jakub Lazár – 2 min., hrubost).
     
    13:25
    Dlouhý souboj v útočném pásmu ševců nakonec dopadl lépe pro domácí, díky čemuž se okamžitě dostal ke střele od modré Zdeněk Urban. Jeho pokus ale skončil pouze zaklíněný mezi betony gólmana.
     
    12:26
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto byla ukázková hra ala nedáš, dostaneš! Po smolně trefené horní tyči Beranů se na druhé straně kluziště po samostatném úniku prosazuje přízemní střelou do levého dolního rohu brány TOMÁŠ PILÁT. Asistence: Adam Hamrla a Lukáš Heš.
     
    11:13
    Tak přece jenom se Ridera dostala do útoku, ze kterého rovnou vzešla obrovská šance Matěje Štiaka. Jeho pokus při úniku jeden na jednoho ale trefil pouze tyčku.
     
    10:10
    Mančaft z Vítkovic zatím jen marně hledá recept na aktivní hru soupeře. Ta mu momentálně děla velké problémy, kvůli kterým jsou hosté vůbec rádi, když vyvezou puk do středního pásma.
     
    09:11
    Z podobné pozice na druhé straně kluziště nyní pálil Lukáš Heš. V jeho případě ale svým jedovatým pokusem pouze rozduněl betony gólmana, od kterých se puk odrazil do rohu hřiště.
     
    08:12
    A máme tady další nevyužitou příležitost Ridery. Z prostoru mezi kruhy nyní vyslal kotouč Vojtěch Fojtík. Bohužel pro něj ale nedokázal ustát agresivní obranu soupeře, kvůli které byl rád, že vůbec zakončil.
     
    07:13
    O ambiciózní sólovou akci se nyní pokusil Tomáš Pilát. Jeho průchod obranou ale skončil ještě dříve, než vůbec začal, a to vlastní chybou v podobě ofsajdu.
     
    06:14
    Ve velké příležitosti na vyrovnání se nyní ocitl Robert Chlán. Ten po obdržené přihrávce zpoza brány mohl zakončovat z bezprostřední blízkosti, k jeho smůle mu ale vůbec nevyšlo zpracování.
     
    05:15
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto je bleskurychlé využitá první početní výhoda utkání! Postaral se o to MARTIN HOLBA, který využil tlaku své formace, díky kterému se dostal ke své přesné střele od levého kruhu. Asistence: Adam Hamrla a Tomáš Pilát.
     
    04:55
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Matyáš Man – 2 min., nedovolené bránění).
     
    04:40
    O ambiciózní zakončení z otočky se pokusil Filip Kaláč. Při odpálení puku mu ale výrazně znemožnil situaci jeden z dotírajících obránců, kvůli čemuž neměla střela dostatečnou razanci.
     
    03:41
    Ostrým zakončením se nyní přihlásil o slovo Jakub Lazár, který ihned po vhazování vyslala puk na bránu. Na jeho pokus ale Uherek dobře viděl, a tak si připsal další pohotový zákrok.
     
    02:42
    Po úpravě odsunuté branky a následném buly se dostal k puku Tomáš Tobola. Právě on se i nakonec o chvíli později dostal k dorážce z bezprostřední blízkosti, která ale skončila pouze v lapačce gólmana.
     
    01:43
    Na druhé straně se k podobnému kousku odvážil Richard Marek. Jeho pokus mu ale vůbec nevyšel, jelikož mu v kritický moment sjel kotouč z hole.
     
    00:44
    Na úvodním buly dnešního utkání byl úspěšnější Štiak. Díky tomu se téměř okamžitě dostal ke střele od levého kruhu Robert Chlán. Jeho pokus ale mířil těsně nad horní tyč.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    PSG Berani Zlín: Uherek (Kowalczyk) – Kotala, Řezníček, Hamrla (A), Kopřiva, Špaňhel, Šišák (C) – Urban, Vaculík, Holba, L. Heš, Pilát, Marek, Babulík (A), Kaláč, J. Heš, Klimek
    Trenér: Luboš Jenáček

    HC Vítkovice Ridera: Smolka (Vávra) – Fibigr (C), Kalandra, Chaloupka, Bialy, Man (A), Lazár, Činčala – Glas, Krčmarský, Fojtík, Milata, Matějka, Tobola, Saxa, Štiak (A), Chlán, Žídek
    Trenér: Darek Stránský

    Rozhodčí: Vrba – Kučera, Peluha.
     
    Zdravím všechny fanoušky českého hokeje! Vítám Vás při sledování rozhodujícího třetího zápasu osmifinále play off extraligy dorostu, ve kterém domácí PSG Berani Zlín přivítají na svém ledě tým HC Vítkovice Ridera.

    Série odstartovala ve středu ve Zlíně a hned na úvod se hrál velice vyrovnaný hokej. Zápas nakonec dospěl až k samostatným nájezdům, kde byli Berani úspěšnějí. Odveta nicméně vyšla lépe Rideře, která na domácím ledě otočila stav z 0:2 na konečných 3:2. Jak dopadne rozhodující duel? To se nechme překvapit, v 17:00 začínáme, hezky se bavte.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 6. Holba (Hamrla, Pilát), 13. Pilát (Hamrla, Lukáš Heš), 17. Jakub Heš (Lukáš Heš), 24. Šišák, 43. Pilát (Urban, Holba) – 40. Chlán


    Berani Zlín: Uherek (Kowalczyk) – Kotala, Řezníček, Hamrla (A), Kopřiva, Špaňhel, Šišák (C) – Urban, Vaculík, Holba, L. Heš, Pilát, Marek, Babulík (A), Kaláč, J. Heš, Klimek
    Trenér: Radek Pšurný

    HC Vítkovice Ridera: Smolka (Vávra) – Fibigr (C), Kalandra, Chaloupka, Bialy, Man (A), Lazár, Činčala – Glas, Krčmarský, Fojtík, Milata, Matějka, Tobola, Saxa, Štiak (A), Chlán, Žídek
    Trenér: Darek Stránský

    Rozhodčí: Vrba – Kučera, Peluha
    Zlín 2 1 Vítkovice
    #1 Středa 09.03.2022 • 17:15
    Zlín - Vítkovice 3:2 po s.n. (2:0)
    #2 Pátek 11.03.2022 • 17:00
    Vítkovice - Zlín 3:2
    #3 Neděle 13.03.2022 • 17:00
    Zlín - Vítkovice 5:1
    bahis siteleri