Přerov – Písek 3:2 (2:0 po s.n.)
po s.n. (2:0)
HC ZUBR Přerov
3:2 (0:2, 1:0, 1:0 - 0:0) Stav série: 1:0
IHC Králové Písek
Sobota 19.03.2022, 17:00 • MEO Aréna, Přerov • Play-off ligy juniorů • Finále
Partner:
     
    70:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC ZUBR Přerov.
    Zubrům vynesl vítězství v nájezdech bezchybný Postava a také pokus RADIMA KOLAŘÍKA. Ten si ve druhé sérii položil Lokajíčka a poté forhendem zakončil do volné části branky.
     
    69:57
    S koncem prodloužení se do šance protáhl z levé strany Pitel. Hostující útočník nebyl daleko od toho, aby rozhodl. Jeho křížný pokus o kousek minul zadní tyčku přerovské branky.
     
    69:00
    Běží poslední minuta prodloužení.
     
    66:36
    Po nebezpečné dorážce se před brankou natahoval hostující Hracholskij, ovšem Postava drží Zubry ve hře.
     
    62:10
    Hradil vysunul do úniku Fencla, který šel osamocený na Lokajíčka. Mezeru mezi jeho betony ovšem nenašel a písecký brankář v pokleku zasáhl.
     
    60:00
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Hradil – 2 min., hrubost).
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    54:37
    Hosté si vytvořili pořádný přesilovkový zámek a Hracholskij nebyl daleko od toho, aby kotouč zametl za Postavova záda. Domácí obrana ale nápor Králů nakonec dokázala ustát.
     
    52:48
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Postava – 2 min., zdržování hry / brankář). Trest odpyká Šilhavý.
     
    49:17
    Nebezpečnou teč vymyslel po nahrávce z pravého rohu útočného pásma Ryba. Kotouči nechybělo moc, aby zapadl do levého horního rohu přerovské branky.
     
    48:08
    Na pravém křídle nabral rychlost Kleniar a protáhl se před Lokajíčka. Toho si roztáhl, kotouč ale nad jeho beton zvednout nedokázal.
     
    46:58
    Po vyhraném buly vypálil od modré čáry příklepem Billa, Lokajíček betonem srazil kotouč k zadnímu hrazení. Na druhé straně projel po pravém křídle Kříž a dostal se až před Postavu. Ten jeho pokus hrudí vytěsnil před sebe.
     
    41:36
    Od modré čáry vyslal prudký pokus přerovský obránce Billa a za Lokajíčkem zazvonila tyčka!
     
    40:35
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se samotným koncem přesilové hry vyrovnávají skóre. Celou akci začal obránce Hanáků JAKUB NĚMEC, který zavezl kotouč k brance Lokajíčka. Tam poté vznikl závar, v němž se nejlépe zorientoval právě Němec a dorazil puk do sítě. Asistence: Radim Kolařík a Patrik Kleniar.
     
    39:21
    Probíhá poslední minuta hry ve druhé třetině.
     
    39:20
    Na obránce Holíka zívala v přesilové hře prázdná branka, z pravého kruhu ji ale příklepem z voleje netrefil.
     
    38:35
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek (Mikeska – 2 min., držení).
     
    38:24
    Střela od modré čáry se odrazila k Šilhavému, který byl úplně sám před bránou. V klíčové chvíli mu ovšem kotouč sjel z hole a nemohl tak zakončit.
     
    35:12
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek (Dubský – 2 min., podrážení).
     
    33:50
    Obrovská šance Přerova! Štíbr byl u levé tyče úplně sám, zblízka však píseckou branku zcela minul. To je velká škoda pro domácí celek.
     
    33:14
    Andrle se ocitl sám před Postavou, zakončení ovšem možná trochu uspěchal. S bekhendovým obloučkem neměl brankář Zubrů problém a vyrazil ho na zadní mantinel.
     
    30:07
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Fencl – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek (Hail – 2 min., hrubost).
     
    30:00
    Halík mohl vyrovnat, zblízka ovšem dvakrát v krátkém časovém sledu branku Lokajíčka minul. Poté se před brankou Písku strhla mela, rozhodčí po ní budou vylučovat na obou stranách.
     
    28:55
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovku po deseti sekundách využívají. Hanákova tvrdá rána se od zadního mantinelu odrazila přímo k volnému PATRIKU KLENIAROVI, který poslal kotouč do odkryté hostující branky. Asistence: Tomáš Hanák a Radim Kolařík.
     
    28:45
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek (Hail – 2 min., nedovolené bránění).
     
    24:47
    K bekhendovému zakončení se v mezikruží dostal Hollar. Postava měl sice trochu problémy, aby kotouč zkrotil na betonech. Nakonec to ale zvládl a vzápětí ustál i další nápor Králů u pravé tyče.
     
    19:01
    Probíhá poslední minuta hry první třetiny.
     
    17:14
    Brázda se Štíbrem se mohli postarat o přerovské snížení. Prvně jmenovaný se zblízka opřel do kotouče, Lokajíček však předvedl perfektní zákrok vyrážečkou. Tou puk nasměroval mimo bránu.
     
    16:25
    Už to mohlo být o tři góly. Halík ztratil kotouč a sám na Postavu se řítil Kříž. Domácího brankáře dokázal manévrem poslat na led, Postava ale nechal beton položený u levé tyče a puk tak za brankovou čáru navzdory píseckým snahám nepustil.
     
    12:44
    Písek právě vstřelil branku!
    Králové jsou zatím velice produktivní. Hracholskij nahodil kotouč do prostoru před přerovskou brankou, kde se nejlépe zorientoval DANIEL HÁLA. Hostující útočník s číslem 20 puk pohotově dorazil za ležícího Postavu a posílá Písek do vedení o dva góly. Asistence: Jahor Hracholskij.
     
    12:20
    U levé tyče nebezpečně pálil Hála, Postava kotouč vyrazil před sebe. To byla slušná šance Písku.
     
    11:15
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté jdou z první vážnější situace u přerovské branky do vedení. Zubři nedokázali odehrát kotouč z vlastního obranného pásma, čehož využil Kovařík. Šikmou přihrávkou našel na hranici levého kruhu FILIPA ANDRLEHO, který rychlou střelou překonal Postavu. Asistence: Kryštof Kovařík a Ondřej Pešek.
     
    07:30
    Útok složený z Hradila, Fencla a Halíka se postaral o pořádný závar před hostující brankou. Lokajíček skončil na zemi, puk ale za svá záda a především za brankovou čáru nepustil.
     
    05:27
    Velká možnost Přerova. Hradil uvolnil na levé straně Fencla, který ještě přihrával před bránu najetému Halíkovi. Vysoký domácí útočník střílel z první úplně sám, kotouč ale poslal mimo Lokajíčkovu branku.
     
    02:55
    Na jedné straně nepřesně střílel Andrle a Kulvejt křížným pokusem prověřil Postavův pravý beton. Velkou šanci pak měli Zubři. Z pravé strany se před Lokajíčka protáhl Kolařík a rozhodl se pro kličku do forhendu. Hostujícího brankáře si roztáhl, Lokajíček ale v pádu skvěle zasáhl betonem.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 29. Kleniar (Hanák, Kolařík), 41. Němec (Kolařík, Kleniar), rozh. náj. Kolařík – 12. Andrle (Kovařík, Pešek), 13. Hála (Hracholskij)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Fencl (PRE)
    0:0   Kovařík (PIS)
    2. série:
    1:0   Kolařík (PRE)
    1:0   Pitel (PIS)
    3. série:
    1:0   Hradil (PRE)
    1:0   Kříž (PIS)
    4. série:
    2:0   Kleniar (PRE)
    2:0   Pešek (PIS)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Žurek) – Nesvadba, Holík, Hanák (C), Gréč, Němec, Billa – Hlávka, Fencl, Halík, Kolařík (A), Šilhavý, Štíbr (A), Hyža, Brázda, Kuchta, Hradil, Kleniar
    Trenér: Pavel Neuman

    IHC Králové Písek: Lokajíček (Kadlec) – Kulvejt, Dohnal, Hail, Kurfürst (C) – Hála, Pitel, Mikeska, Dubský, Hracholskij, Ryba, Sládek, Andrle, Kovařík, Hollar (A), Lechnýř, Pešek, Kříž
    Trenér: Václav Šrámek

    Rozhodčí: Skopal, Vrba – Vašíček, Komínek

    Diváci: 348
    Přerov 3 0 Písek
    #1 Sobota 19.03.2022 • 17:00
    Přerov - Písek 3:2 po s.n. (2:0)
    #2 Neděle 20.03.2022 • 17:00
    Přerov - Písek 6:3
    #3 Středa 23.03.2022 • 18:00
    Písek - Přerov 2:8
    bahis siteleri