NY Islanders – Tampa 1:4 (kon.) | NY Rangers – Buffalo 5:4 (po pr.) | Pittsburgh – Detroit 11:2 (kon.)
Nashville – Philadelphia 5:4 (kon.) | Minnesota – Colorado 3:2 (po pr.) | Winnipeg – Arizona 2:1 (po pr.)
New Jersey – Montreal 3:2 (4:3 po s.n.) | Toronto – Florida 5:2 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
5:2 (1:1, 2:1, 2:0)
Florida Panthers
Pondělí 28.03.2022, 01:10 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Auston MATTHEWS - 5:2
     
    59:59
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je tu ještě razítko na výhru domácích, když ve vlastním pásmu nabral AUSTON MATTHEWS puk na svou hůl a vysokým obloučkem trefil prázdnou branku Floridy – 5:2. Bez asistence.
    49:12 Ilja MICHEJEV - 4:2
     
    49:12
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Další šance domácích už ale skončila gólem. Marner se s pukem vydal do útoku, přihrál na rozjetého ILJU MICHEJEVA, který pláchl obránci a bekhendovou kličkou překonal bezmocného Knighta – 4:2. Asistence: Mitchell Marner, Justin Holl.
    31:12 John TAVARES - 3:2
     
    31:12
    Toronto právě vstřelilo branku!
    I druhá přesilovka domácích je využitá a Toronto zase vede. Velký kus práce udělal Marner, když si s pukem sjel z modré čáry až ke kruhu a poté naservíroval příhru na JOHNA TAVARESE. Ten číhal u branky a dokonale sklepl pas do horní části Knightovy branky – 3:2. Asistence: Mitchell Marner, Morgan Rielly.
    25:10 John TAVARES - 2:2
     
    25:10
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Nakonec je ale přesilovka využitá a zase máme srovnáno. Marnerovu prudkou střelu Knight vyrazil před sebe, volný puk si zpracoval JOHN TAVARES a bleskovou bekhendovou kličkou zakončil do odkryté části branky – 2:2. Asistence: Mitchell Marner, Morgan Rielly.
    21:27 Ryan LOMBERG - 1:2
     
    21:27
    Florida právě vstřelila branku!
    Teď se už ale hosté prosadili a vedou! Za Mrázkovou brankou RYAN LOMBERG sice nejprve puk ztratil, ale poté se prosmýkl před branku, puk se k němu vrátil a on zakončil pohotovou střelou pod břevno – 1:2! Asistence: Eetu Luostarinen.
    10:11 Brandon MONTOUR - 1:1
     
    10:11
    Florida právě vstřelila branku!
    Teď už je ale vyrovnáno! Florida zůstala v útočném pásmu, po kombinaci u mantinelu přišla finální příhra na levý kruh, kde napřáhl BRANDON MONTOUR a ten golfákem překonal přemisťujícího se Mrázka – 1:1. Asistence: Sam Bennett, Jonathan Huberdeau.
    00:49 Morgan RIELLY - 1:0
     
    00:49
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak to byl ze strany domácích opravdu povedený vstup do utkání! Ti dokázali na modré čáře zastavit pokus Floridy o vyhození, rozjed kombinaci a na konci tak byla Brodieho přihrávka na teč, kterou pod horní tyčku Knightovy branky sklepl MORGAN RIELLY – 1:0. Asistence: TJ Brodie, Auston Matthews.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 1. Rielly (Brodie, Matthews), 26. Tavares (Marner, Rielly), 32. Tavares (Marner, Rielly), 50. I. Michejev (Marner, Holl), 60. Matthews – 11. Montour (S. Bennett, Huberdeau), 22. Lomberg (Luostarinen)


    Toronto Maple Leafs: P. Mrázek (Kallgren) – Ljubuškin, Rielly (A), Holl, Brodie, Liljegren, Giordano – Marner, Matthews (A), Bunting – Kerfoot, Tavares (C), I. Michejev – Engvall, Kämpf, W. Nylander – Simmonds, Spezza, Blackwell.
    Trenér: Sheldon Keefe

    Florida Panthers: S. Knight (Bobrovskij) – Weegar (A), Chiarot, Gudas, Forsling, Montour, Hägg – Giroux, Barkov (C), Verhaeghe – Duclair, S. Bennett, Huberdeau (A) – S. Reinhart, Luostarinen, Marchment – Mamin, Acciari, Lomberg.
    Trenér: Andrew Brunette

    Rozhodčí: Rehman, Schlenker – Daisy, Smith

    Diváci: 18 939
    bahis siteleri