UK Kings Prague – HC UP Olomouc 2:6 (kon.) | Black Dogs Budweis – Akademici Plzeň 2:4 (kon.)
konec
UK Kings Prague
2:6 (1:1, 0:1, 1:4) Stav série: 0:1
HC Univerzita Palackého v Olomouci
Středa 30.03.2022, 17:30 • Zimní stadion Eden, Praha • Univerzitní liga ledního hokeje • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:22
    Za nedovolený zákrok v útočném pásmu odjel za katr Martin Pěcha. Arbitr Hucl vyloučil hostujícího útočníka na dvě minuty za hákování.
     
    51:41
    Výhoda využita nebyla, takže Dominik Kuchař odjíždí na trestnou lavici za podrážení. Možná poslední šance pro domácí, jak ještě zdramatizovat střetnutí.
     
    48:36
    Ne, Jan Málek na dnešní utkání nebude vzpomínat v dobrém. Dnes potřetí usedá na trestnou lavici, v tomto případě je na vině faul kolenem proti Supovi.
     
    44:25
    Hosté zadarmo získávají přesilovou hru. Domácí totiž vůbec nezvládli střídání a v jeden moment bylo na ledové ploše šest hráčů v bílém, což pozornosti arbitra Hucla neuniklo. Trest odpyká Marek Novák.
     
    41:03
    Jen co skončila přesilovka hostům, zahrají si ji domácí! Trestu se nevyhnul zadák Lukáš Pírek, v obranném písmu držel protihráče u mantinelu příliš dlouho.
     
    38:52
    Dnes podruhé putuje na lavici hanby domácí hokejista Jan Málek. Hosté mají příležitost vstřelit gól do šatny, který by znamenal výrazné přiblížení kýženému a nečekanému vítězství.
     
    21:14
    Druhá početní převaha pro hostující celek, podaří se tentokráte skórovat? Dvouminutový trest vyfasoval Jan Málek, u mantinelu v obranném pásmu podrazil rozjetého soka.
     
    11:34
    Naprosto zbytečný faul Davida Šimanského, který přidržel protihráče v době, kdy vyhazoval puk na zakázané uvolnění. Icing se nepískal, naopak se hosté mohou těšit z početní převahy.
     
    04:16
    Domácí budou mít příležitost navýšit vedení v početní převaze. Na trestnou lavici odjel Pavel Skopal, hostující kapitán se provinil podrážením.
    Marken.cz

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 4. Bořík (M. Novák, Hakl), 59. Rudolph (Volf, Jindra) – 10. Hajšman, 37. Rosecký (Kropáč), 46. Skopal (Kropáč), 51. Palička (Pírek, Krejčiřík), 60. Krejčiřík (Palička), 60. Kropáč (Rosecký, Hajšman)


    UK Kings Prague: K. Novák (Mašek) – M. Novák, Chládek, Kopenec, Klinger (C), Adamec, Málek, Dlabola (A) – Halberštát, Čmejla (A), Síla, Jindra, Bořík, Rubeš, Velas, Glitta, Hakl, Šimanský, Volf, Rudolph.
    Trenér: Aleš Hybner

    HC Univerzita Palackého v Olomouci: Šoustal (Novotný) – Kropáč, Kuchař, Fojtášek, Janků, Pírek, Dubovčí – Palička, Matuška, Krejčiřík, Kerda, Rimmel, Sup, Skopal (C), Zmeškal, Hajšman (A), Pěcha, Rosecký, Cach (A), Formánek.
    Trenér: Pavel Zdráhal

    Rozhodčí: Hucl – Gregar, Šimánek

    Diváci: 187
    UK Kings Prague 1 1 HC UP Olomouc
    #1 Středa 30.03.2022 • 17:30
    UK Kings Prague - HC UP Olomouc 2:6
    #2 Pondělí 04.04.2022 • 18:00
    HC UP Olomouc - UK Kings Prague 0:3
    bahis siteleri