UK Kings Prague – HC UP Olomouc 2:6 (kon.) | Black Dogs Budweis – Akademici Plzeň 2:4 (kon.)
konec
UK Kings Prague
2:6 (1:1, 0:1, 1:4) Stav série: 0:1
HC Univerzita Palackého v Olomouci
Středa 30.03.2022, 17:30 • Zimní stadion Eden, Praha • Univerzitní liga ledního hokeje • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:27 Jan KROPÁČ - 2:6
     
    59:27
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Ještě jeden kousek do hostující sbírky. Rosecký podržel kotouč u pravého mantinelu přesně tak dlouho, jak bylo potřeba. Pak přenesl hru doleva na ofenzivu podpořivšího JANA KROPÁČE, s jehož křižnou ránou si Kristián Novák neporadil. Asistence: David Rosecký a Dominik Hajšman.
    59:12 Vojtěch KREJČIŘÍK - 2:5
     
    59:12
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Je to jasné, Olomouc zvítězí! Obránce na modré v pádu ještě vypíchl puk Krejčiříkovi, ale jenom k Paličkovi, jenž nezištně vrátil kotouč VOJTĚCHU KREJČIŘÍKOVI, čtyřiadvacetiletý útočník pohodlně dovezl touš do odkryté domácí svatyně. Asistence: Filip Palička.
    58:21 David RUDOLPH - 2:4
     
    58:21
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Hybnerova družina při hře šesti proti čtyřem snižuje na rozdíl dvou branek! Střelu Volfa vyrazil Šoustal příhodně na hokejku DAVIDA RUDOLPHA, jemuž nedělalo moc velké starosti přetavit dorážku ve vstřelený gól. Asistence: David Volf a David Jindra.
    50:02 Filip PALIČKA - 1:4
     
    50:02
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    S největší pravděpodobností je rozhodnuto! Krejčiřík od pravého mantinelu posunul kotouč na modrou čáru, odkud vypálil Pírek a byl to FILIP PALIČKA, kdo tečoval kotouč mimo Novákův dosah! Asistence: Lukáš Pírek a Vojtěch Krejčiřík.
    45:57 Pavel SKOPAL - 1:3
     
    45:57
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Přesilovka využita, Olomouc dělá důležitý krok k vítězství! Parádní individuální akci vykouzlil PAVEL SKOPAL. V levém kruhu se kličkou směrem do mezikruží zbavil osobního strážce, aby posléze zamířil neomylně do pravé šibenice, Kristián Novák neměl žádnou šanci zasáhnout. Asistence: Jan Kropáč.
    36:04 David ROSECKÝ - 1:2
     
    36:04
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Obrat dokonán, Olomouc se ujímá vedení! Skvělou práci odvedl Kropáč, když si zprava sjel mezi kruhy a zápěstím mířil mezi betony gólmana. Novák předvedl úspěšný zákrok, jenže pak vyrážečkou nešťastně posunul touš přímo na hokejku DAVIDA ROSECKÉHO a ten už trefil mezeru mezi betony rozhozeného brankáře. Asistence: Jan Kropáč.
    09:43 Dominik HAJŠMAN - 1:1
     
    09:43
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Zničehonic přichází vyrovnání! Janků vymyslel od pravého mantinelu parádní žabičku na DOMINIKA HAJŠMANA, který zvládl zpracování a tváří v tvář brankáři pak skvěle provedl i bekhendový blafák, hrací předmět neomylně zvedl nad pravý beton brankáře. Bez asistence.
    03:07 Milan BOŘÍK - 1:0
     
    03:07
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Favorit střílí gól na počátku čtvrté minuty! Nahození Hakla zblokoval obránce, střelu Nováka zase skvělým zákrokem lapačkou vytáhl Šoustal. K volnému puku ovšem dojel nejrychleji další z domácích, a sice MILAN BOŘÍK, jenž bekhendovým zakončením z první našel mezeru u pravé tyčky, gólman k ní beton přirazil pozdě. Asistence: Marek Novák a Frederik Hakl.
    Marken.cz

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 4. Bořík (M. Novák, Hakl), 59. Rudolph (Volf, Jindra) – 10. Hajšman, 37. Rosecký (Kropáč), 46. Skopal (Kropáč), 51. Palička (Pírek, Krejčiřík), 60. Krejčiřík (Palička), 60. Kropáč (Rosecký, Hajšman)


    UK Kings Prague: K. Novák (Mašek) – M. Novák, Chládek, Kopenec, Klinger (C), Adamec, Málek, Dlabola (A) – Halberštát, Čmejla (A), Síla, Jindra, Bořík, Rubeš, Velas, Glitta, Hakl, Šimanský, Volf, Rudolph.
    Trenér: Aleš Hybner

    HC Univerzita Palackého v Olomouci: Šoustal (Novotný) – Kropáč, Kuchař, Fojtášek, Janků, Pírek, Dubovčí – Palička, Matuška, Krejčiřík, Kerda, Rimmel, Sup, Skopal (C), Zmeškal, Hajšman (A), Pěcha, Rosecký, Cach (A), Formánek.
    Trenér: Pavel Zdráhal

    Rozhodčí: Hucl – Gregar, Šimánek

    Diváci: 187
    UK Kings Prague 1 1 HC UP Olomouc
    #1 Středa 30.03.2022 • 17:30
    UK Kings Prague - HC UP Olomouc 2:6
    #2 Pondělí 04.04.2022 • 18:00
    HC UP Olomouc - UK Kings Prague 0:3
    bahis siteleri