HC UP Olomouc – UK Kings Prague 0:3 (kon.) | Akademici Plzeň – Black Dogs Budweis 8:2 (kon.)
konec
HC Univerzita Palackého v Olomouci
0:3 (0:1, 0:1, 0:1) Stav série: 1:1
UK Kings Prague
Pondělí 04.04.2022, 18:00 • Zimní stadion Prostějov • Univerzitní liga ledního hokeje • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Ve středním pásmu došlo ke krátké pěstní výměně mezi Lukášem Zmeškalem a Martinem Dlabolou. Ke střetu došlo mimo záběr kamer a podle všeho jej inicioval domácí útočník, protože dostal dvě minuty za hrubost a osobní trest do konce utkání, zatímco protihráč vyvázl bez trestu.
    47:36 Oliver GLITTA - 0:3
     
    47:36
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    S velkou pravděpodobností je rozhodnuto! Viktor Martínek se po pravém mantinelu procpal kolem Kropáče. Střílel z velkého úhlu a těžil z faktu, že Šoustal střelu pouze vyrazil. Bekhendem pak nahrál před bránu mezi tři protihráče OLIVERU GLITTOVI, ten neměl s posláním kotouče do brány moc starostí. Asistence: Viktor Martínek a David Jindra.
     
    44:01
    Neobvyklý trest si vykoledoval Viktor Martínek. Toužil vybojovat přesilovku pěti proti třem příliš okatě, muži v pruhovaném naopak vyloučili hostujícího forvarda za nafilmovaný pád.
     
    42:49
    Další obrovská komplikace pro domácí celek. Za bránou soupeře hrál proti pravidlům Lukáš Zmeškal. V rozehrávce konkurentovi sice zabránil, ale nedovoleně, jen za cenu podrážení.
     
    39:44
    Nervózní závěr prostředního dějství přináší vyloučení na obou stranách. Zatímco hostující Michael Klinger vyfasoval jen dvouminutový trest, tak domácí Mikuláš Rimmel čtyřminutový. Univerzita Karlova tak bude hrát přesilovou hru.
    38:18 Viktor MARTÍNEK - 0:2
     
    38:18
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Hybnerova družina disponuje dvoubrankovým náskokem! Od pravého mantinelu do kruhu si vybruslil VIKTOR MARTÍNEK, odkud vyprodukoval nechytatelnou ránu do bližšího víka, Šoustal neměl šanci zasáhnout. Asistence: David Jindra a Jan Málek.
     
    33:38
    Naprosto zbytečné vyloučení domácího hokejisty Jana Matušky. Ten se po přerušení hry pustil do spoluhráče, který se viditelně prát nechtěl a udělal to zkušeně, protože vybojoval pro svůj tým početní převahu.
     
    28:08
    Síly na ledě se vyrovnávají, poprvé v utkání uvidíme hru ve čtyřech na obou stranách. Dvouminutový trest obdržel za oplácení před bránou David Volf.
     
    27:38
    Svěřenci kouče Hybnera mají k dispozici další početní převahu. Ve středním pásmu se provinil proti pravidlům Dominik Kuchař, jenž přijel k soupeři pozdě a nedovoleně ho podrazil.
     
    23:31
    První přečin Jana Kropáče hosté využili ke vstřelení prvního gólu, jak si povedou podruhé? Domácí zadák usedá na lavici hanby podruhé, znovu za hákování.
    17:41 Oliver GLITTA - 0:1
     
    17:41
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita, Karlovka vede! Martínek přihrál do mezikruží Jindrovi, jenž nezazmatkoval a vymyslel ještě nahrávku po své pravici na OLIVERA GLITTU, od jehož brusle se kotouč odrazil za záda bezmocného Šoustala. Asistence: David Jindra a Viktor Martínek.
     
    17:03
    Davida Jindru dělily od vedoucího gólu centimetry! Z levého kruhu střílel zápěstím zajímavě na zadní tyč, avšak orazítkoval pouze brankovou konstrukci!
     
    16:46
    Vzápětí přichází trest na opačné straně. Jan Kropáč mimo dění hry sestřelil k ledu jednoho z protihráčů, rozhodčí jej vylučují za napadení.
     
    16:39
    Dominik Cach vymyslel parádní nahrávku k levé tyčce soupeře, kam si najel Pavel Skopal. Ten ovšem ztratil v klíčovou chvíli kontrolu nad pukem, takže vůbec nezakončil.
     
    15:22
    Vedoucí gól měl na hokejce Filip Palička! Před bránou zůstal úplně sám. Zkusil si Davida Maška roztáhnout a zakončit forhendem kolem pravého betonu, avšak kličku nedotáhl úplně, z minisouboje tak vyšel vítězně brankář!
     
    12:12
    Premiérová početní převaha čeká rovněž na Univerzitu Karlovu. Menší dvouminutový trest vyfasoval Michal Fojtášek, jenž zahákoval protihráče v rohu obranného pásma.
     
    03:30
    První přesilovou hru si zahraje domácí mužstvo. Na trestnou lavici odjíždí Jakub Kopenec, jenž v pádu sice trefil kotouč, ale nejprve podrazil rozjetého protihráče.
    Marken.cz

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 18. Glitta (Jindra, Martínek), 39. Martínek (Jindra, Málek), 48. Glitta (Martínek, Jindra)


    HC Univerzita Palackého v Olomouci: Šoustal (Novotný) – Kropáč, Kuchař, Fojtášek, Janků, Pírek, Sup, Dubovči – Rosecký, Matuška, Palička, Krejčiřík, Skopal (C), Zmeškal, Hajšman (A), Pěcha, Šíp, Cach (A), Rimmel, Formánek.
    Trenér: Michal Janeček

    UK Kings Prague: Mašek (K. Novák) – M. Novák, Dlabola (A), Klinger (C), Kopenec, Málek, Piskač, Vávra – Bořík, Halberštát, Velas, Rubeš, Hakl, Glitta, Volf, Rudolph, Jindra, Škoda, Čmejla (A), Martínek.
    Trenér: Aleš Hybner

    Rozhodčí: Skopal, Grygera – Mikšík, Čelechovský

    Diváci: 387
    HC UP Olomouc 1 1 UK Kings Prague
    #1 Středa 30.03.2022 • 17:30
    UK Kings Prague - HC UP Olomouc 2:6
    #2 Pondělí 04.04.2022 • 18:00
    HC UP Olomouc - UK Kings Prague 0:3
    bahis siteleri