Winnipeg – Detroit 1:3 (kon.) | Washington – Tampa 4:3 (kon.) | St. Louis – Seattle 4:1 (kon.)
Vegas – Vancouver 1:5 (kon.) | Anaheim – Calgary 2:4 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
2:4 (0:1, 1:1, 1:2)
Calgary Flames
Čtvrtek 07.04.2022, 04:30 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Vinni Lettieri – 2 min., vysoká hůl).
    59:25 Matthew TKACHUK - 2:4
     
    59:25
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Je definitivně rozhodnuto, Calgary zvyšuje na 4:2. Po nesobecké přihrávce od Gaudreaua se prosadil jeho kolega z prvního útoku MATTHEW TKACHUK. Ta přihrávka nebyla snadná na zpracování, ale když se mu to povedlo, už nemohl prázdnou branku minout. Asistence: Johnny Gaudreau.
     
    59:15
    Teď už je Stolarz definitivně odvolán a domácí to zkoušejí v šesti!
    51:53 Adam HENRIQUE - 2:3
     
    51:53
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Už je to zase jen o gól, 2:3! Domácí se prosazují z přesilové hry a tento gól jde na vrub brankáře Markströma, který si nepohlídal prostor u své bližší tyče. Právě tudy ho překonal ADAM HENRIQUE. Asistence: Kevin Shattenkirk, Cam Fowler.
     
    51:05
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Matthew Tkachuk.
    50:28 Michael STONE - 1:3
     
    50:28
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames se vrací do dvoubrankového vedení, vedou 3:1. Mangiapane našel přihrávkou na levém kruhu zcela volného MICHAELA STONEA. Ten se napřáhl a tvrdou střelou se trefil přesně k tyči. Stolarz sice na jeho střelu dobře viděl, ale stejně nedokázal zareagovat. Asistence: Andrew Mangiapane.
     
    46:01
    O pár sekund později se dostal do velké šance Adam Henrique, ale i jeho střelu z mezikruží švédský brankář dokázal chytit.
     
    45:35
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Christopher Tanev – 2 min., vysoká hůl).
     
    43:32
    Po chybě Zadorova se dostal do samostatného úniku Dominik Simon, ale nedokázal se prosadit proti Markströmovi a následně ještě střílel nepřesně Isac Lundeström.
     
    38:37
    Na druhé straně málem přišla rychlá odpověď. Do šance se dostal Johnny Gaudreau, ale Stolarz ho vychytal skvělým zákrokem lapačkou.
    38:11 Trevor ZEGRAS - 1:2
     
    38:11
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na 1:2 a prosazuje se jeden z největších talentů NHL TREVOR ZEGRAS, který se na pravém kruhu rychle otočil a vystřelil přesně pod horní tyčku. Markström nestihl reagovat. Asistence: Vinni Lettieri, Sam Steel.
     
    35:54
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Nikita Zadorov – 2 min., hákování).
     
    31:33
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Anthony Stolarz – 2 min., podrážení). Trest odpyká Vinni Lettieri.
    30:11 Tyler TOFFOLI - 0:2
     
    30:11
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté zvyšují svůj náskok na 2:0! Calgary předvedlo rychlý přechod do útoku, na jehož konci byl TYLER TOFFOLI, který si přehodil kotouč na bekhend a z blízka překonal Stolarze. Je to pro něj desátý gól v dresu Calgary. Asistence: Andrew Mangiapane, Mikael Backlund.
    12:33 Elias LINDHOLM - 0:1
     
    12:33
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté otevírají skóre zápasu a bylo to po nádherné akci. Gaudreau měl puk za brankou a poté přišel s nečekanou, ale skvělou přihrávkou do mezikruží na volného ELIASE LINDHOLMA, který překonal Lindholma rychlou střelou na lapačku. Brankář Anaheimu si na puk sáhl, ale vyrazit ho nedokázal. Asistence: Johnny Gaudreau, Michael Stone.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 39. Zegras (Lettieri, Steel), 52. Henrique (Shattenkirk, Fowler) – 13. E. Lindholm (J. Gaudreau, Michael Stone), 31. Toffoli (Mangiapane, Backlund), 51. Michael Stone (Mangiapane), 60. M. Tkachuk (J. Gaudreau)


    Anaheim Ducks: Stolarz (J. Gibson) – Drysdale, Fowler (A), Shattenkirk, Vaakanainen, Šustr, Benoit – T. Terry, Zegras, D. Grant (A) – D. Simon, Henrique (A), Aston-Reese – S. Carrick, Lundeström, Milano – Lettieri, Steel, Comtois.
    Trenér: Eakins

    Calgary Flames: Markström (Vladař) – R. Andersson, Hanifin, Ch. Tanev (A), Michael Stone, Gudbranson, Zadorov – M. Tkachuk (A), E. Lindholm, J. Gaudreau – Toffoli, Backlund (A), Mangiapane – Coleman, Adam Ružička, D. Dubé – T. Lewis, R. Carpenter, Lucic.
    Trenér: Sutter

    Rozhodčí: Rank, Hebert – Shewchyk, MacPherson

    Diváci: 17 174
    bahis siteleri