Winnipeg – Detroit 1:3 (kon.) | Washington – Tampa 4:3 (kon.) | St. Louis – Seattle 4:1 (kon.)
Vegas – Vancouver 1:5 (kon.) | Anaheim – Calgary 2:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:1 (2:1, 0:0, 1:0)
Polsko U16
Čtvrtek 07.04.2022, 18:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Extraliga dorostu - baráž • 3. kolo
Partner:
     
    48:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se radují, před polovinou třetí třetiny dávají uklidňující gól. Patrik Mrtka našel na levé straně rozjetého TADEÁŠE KOUBKA, jenž přesnou střelou z levého kruhu vyprášil pravý vingl polské brány. Asistence: Patrik Mrtka, Matěj Fiala.
     
    11:54
    Tým Polsko U16 právě vstřelil branku
    Hosté v přesilové hře snižují! Polsko vyhrálo vhazování v útočném pásmu, a pak kombinovalo a čekalo na chybu soupeře. Nakonec Rafal Drabik našel na kraji pravého kruhu BARTLOMIEJ STOLARSKI, jenž přesnou střelou zápěstím k tyči skóroval. Asistence: Rafal Drabik, Blazej Chodor.
     
    06:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení! Filip Ondruš vyhodil kotouč na zakázané uvolnění. Výborně ale o něj zabojoval MATĚJ FIALA. Puk se od zadního mantinelu odrazil vedle brány, kde do něj Fiala práskl bekhendem, a překvapil tak nepřípraveného Maksymiliana Kuru. Asistence: Filip Ondruš.
     
    00:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí jdou rychle do vedení! Bruslaři vyhráli úvodní vhazování a vyrazili do útoku. Ilarion Kuprijanov posunul kotouč na pravý mantinel Patriku Bakusovi, jenž před bránou našel voleného JOSEFA TEPLÉHO, který první střelou překonal Maksymiliana Kuru. Asistence: Patrik Bakus, Ilarion Kuprijanov.

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 1. Teplý (Bakus, Kuprijanov), 7. Fiala (Ondruš), 49. Koubek (P. Mrtka, Fiala) – 12. Stolarski (Drabik, Chodor)


    BK Havlíčkův Brod: Bělohlávek (Beran) – Vaněček (C), Adam, P. Mrtka, Ondruš, Chymo, R. Mrtka, Novotný – Bakus, Kuprijanov, Teplý (A) – Fiala, Koubek, Prchal – Smetánka, Bernard, Nový
    Trenér: Jiří Čelanský

    Polsko U16: Kura (Tyczyński) – Hanzel, Chodor, Wojciechowski, Bieda, Majewski – Stolarski, Dawid (A), Chojeta, Drabik, Jonasz Hofman, Jakub Hofman, Lojas, Raczka, Laszkiewicz (C)
    Trenér: Łukasz Sokół

    Rozhodčí: Tomáš Battěk – Michal Axman, Tomáš Kučera
    bahis siteleri