Boston – St. Louis 2:4 (kon.) | Toronto – Buffalo 2:5 (kon.) | Florida – Anaheim 3:2 (po pr.)
NY Rangers – Carolina 2:4 (kon.) | Washington – Philadelphia 9:2 (kon.) | Detroit – Ottawa 1:4 (kon.)
NY Islanders – Pittsburgh 5:4 (1:0 po s.n.) | Minnesota – Edmonton 5:1 (kon.) | Nashville – San Jose 1:0 (po pr.)
Chicago – Los Angeles 2:5 (kon.) | Calgary – Seattle 5:3 (kon.) | Dallas – Tampa 1:0 (kon.)
Vancouver – Vegas 5:4 (po pr.) | Arizona – New Jersey 2:6 (kon.)
konec
New York Rangers
2:4 (0:0, 1:1, 1:3)
Carolina Hurricanes
Středa 13.04.2022, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:54 Sebastian AHO - 2:4
     
    59:54
    Carolina právě vstřelila branku!
    Canes o dva body nepřijdou! Teräväinen přihrál o mantinel do středního pásma. Svečnikov neatakoval prázdnou klec a místo toho přenechal snadný gól SEBASTIANU AHOVI. Asistence: Andrej Svečnikov, Teuvo Teräväinen.
    58:22 Chris KREIDER - 2:3
     
    58:22
    Rangers právě vstřelili branku!
    Bude to drama do úplného konce! Po vyhraném vhazování od modré střílel Adam Fox. V tu dobu před Andersenem stál CHRIS KREIDER, jenž si našel dorážku a jako čtvrtý hráč historii Rangers dosáhl na padesátý gól v základní části. Asistence: Andrew Copp, Adam Fox.
    46:42 Jordan STAAL - 1:3
     
    46:42
    Carolina právě vstřelila branku!
    Brind'Amourova družina se odtrhla do vedení 3:1! Z hromadné tlačenice na krajním mantinelu těžil Brady Skjei, jehož tvrdou střelu zablokoval Rooney. Pro zastavený puk se natáhl JORDAN STAAL a Šesťorkin pořádně nestihl reagovat na prudký švih z mezikruží. Asistence: Brady Skjei, Jesper Fast.
    41:02 Seth JARVIS - 1:2
     
    41:02
    Carolina právě vstřelila branku!
    Sebastian Aho podává na své poměry nenápadný výkon. Přesto bere už druhou asistenci, když nyní parádně vysunul za obranu SETHA JERVISE. Ten si dal puk na bekhend a přehodil Igora Šesťorkina. Asistence: Sebastian Aho, Brady Skjei.
    33:38 Andrej SVEČNIKOV - 1:1
     
    33:38
    Carolina právě vstřelila branku!
    ANDREJ SVEČNIKOV rozdal přihrávku na Jarvise, kterému se koncovka z pravého kruhu úplně nepovedla. Ruský útočník ale ukázal svou chytrost a odrazem o brusli krajana Šesťorkina dal vyrovnávající gól zpoza brankové čáry. Asistence: Seth Jarvis, Sebastian Aho.
    21:03 K'Andre MILLER - 1:0
     
    21:03
    Rangers právě vstřelili branku!
    K´ANDRE MILLER byl na začátku i na konci první gólové akce! Vypíchl puk Svečnikovovi a nestrážen se vysunul až k brankovišti Andersena, kam obdržel pas od Zibanejada a zblízka otevřel skóre zápasu. Asistence: Mika Zibanejad, Frank Vatrano.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 22. K'A. Miller (Zibanejad, Vatrano), 59. Kreider (Copp, A. Fox) – 34. A. Svečnikov (Jarvis, Aho), 42. Jarvis (Aho, Skjei), 47. J. Staal (Skjei, Fast), 60. Aho (A. Svečnikov, T. Teräväinen)


    New York Rangers: Šesťorkin (A. Georgijev) – A. Fox, R. Lindgren, Trouba, K'A. Miller, B. Schneider, Braun – Vatrano, Zibanejad, Kreider (A) – R. Strome, Copp, Panarin (A) – Kakko, Goodrow (A), Lafreniere – Reaves, K. Rooney, Dryden Hunt.
    Trenér: Gerard Gallant

    Carolina Hurricanes: F. Andersen (Raanta) – A. DeAngelo, Slavin (A), Pesce, Skjei, Cole, Brendan Smith – Jarvis, Aho, A. Svečnikov – M. Nečas, Trocheck, T. Teräväinen – Fast, J. Staal (C), Niederreiter – Lorentz, Domi, Martinook (A).
    Trenér: Rod Brind'Amour

    Rozhodčí: Sutherland, Rehman – Kovachik, Shewchyk

    Diváci: 18 006
    bahis siteleri