Boston – St. Louis 2:4 (kon.) | Toronto – Buffalo 2:5 (kon.) | Florida – Anaheim 3:2 (po pr.)
NY Rangers – Carolina 2:4 (kon.) | Washington – Philadelphia 9:2 (kon.) | Detroit – Ottawa 1:4 (kon.)
NY Islanders – Pittsburgh 5:4 (1:0 po s.n.) | Minnesota – Edmonton 5:1 (kon.) | Nashville – San Jose 1:0 (po pr.)
Chicago – Los Angeles 2:5 (kon.) | Calgary – Seattle 5:3 (kon.) | Dallas – Tampa 1:0 (kon.)
Vancouver – Vegas 5:4 (po pr.) | Arizona – New Jersey 2:6 (kon.)
konec
Washington Capitals
9:2 (3:1, 2:0, 4:1)
Philadelphia Flyers
Středa 13.04.2022, 01:10 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:32 Johan LARSSON - 9:2
     
    57:32
    Washington právě vstřelil branku!
    Během minuty Capitals odpovídají brankou na 9:2! Justin Schultz na pravém kruhu krásně tvrdě přihrál do předbrankového prostoru, kde stačilo JOHANU LARSSONOVI vložit do prudkého pasu svou hůl a kotouč od ní neomylně zamířil pod horní tyč svatyně Philadelphie! Washington si tak bere sedmigólový náskok zpět! Asistence: Justin Schultz, Nic Dowd.
    56:26 James van Riemsdyk - 8:2
     
    56:26
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers využívají přesilovou hru čtyři na tři a snižují na 2:8! Na pravém kruhu se k ráně odhodlal Kevin Hayes a kotouč se po odrazu od brusle Trevora van Riemsdyka a také od nohy JAMESE VAN RIEMSDYKA dostal do sítě Capitals, tady byl Ilja Samsonov bezmocný! Asistence: Kevin Hayes, Bobby Brink.
     
    55:00
    A po dalším faulu Capitals je tu náhle přesilovka pro Flyers. T. J. Oshie zahákoval na levé straně Kevina Hayese a také si připíše menší trest. Letci budou mít krátkou přesilovku čtyři na tři.
     
    54:40
    Síly na ledě se na dvě minuty vyrovnají, protože Justin Schultz zastavil v úniku seknutím Patricka Browna a putuje také na trestnou lavici.
     
    53:43
    A ve středu kluziště dochází na mešní zápasnickou vložku, kde se vytvořily dvě menší dvojičky. Joel Farabee sundal krosčekem Shearyho k zemi a pak už se to mlelo. Washington bude hrát čtyřminutovou přesilovou hru. Joel Farabee totiž vyfasoval trest na 2+2+10, Travis Konecny a Jevgenij Kuzněcov jen osobní desetiminutový trest.
    52:42 Garnet HATHAWAY - 8:1
     
    52:42
    Washington právě vstřelil branku!
    Destrukce Philadelphie pokračuje, Capitals přidávají osmý zásah! Justin Schultz vystřelil z osy hřiště od modré čáry a GARNET HATHAWAY nataženou holí usměrnil puk na brankovišti šikovnou tečí do sítě Flyers! Washington dnes předvádí opravdu velkolepé představení, které ještě není u konce! Asistence: Justin Schultz, Matt Irwin.
     
    52:14
    Bobby Brink nyní poslal kotouč do předbrankového prostoru, kde pálil Kevin Hayes. Ilja Samsonov je ale odpočatý, takže se proti jeho ráně stihl přemístit a v pohodě ji chytá.
     
    50:31
    Johan Larsson udržel kotouč na zadním hrazení, takže mohl o chvíli později pálit z pravého kruhu Lars Eller, jehož projektil krotí Martin Jones ve své náruči.
     
    49:05
    Cameron York v předbrankovém prostoru sekl Garneta Hathawaye a fasuje za to dvě trestné minuty. Capitals mohou ještě zvýraznit vedení.
     
    46:28
    Bobby Brink se dostal v mezikruží ke střele, jenže Ilja Samsonov jeho pokus dokázal vyrazit a se zbytkem mu pomohli jeho obránci.
    45:59 Lars ELLER - 7:1
     
    45:59
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals vedou 7:1, tohle je debakl! Anthony Mantha se skvěle zorientoval na levém hrazení a poslal puk na osu hřiště do druhé vlny. LARS ELLER tak vyplaval úplně sám před Jonesem, kterého přesnou ranou k tyči na vyrážečku pokořil a rozdíl mezi oběma celky už je skutečně obrovský! Washington vede o šest branek! Asistence: Anthony Mantha, Trevor van Riemsdyk.
    43:31 Matt IRWIN - 6:1
     
    43:31
    Washington právě vstřelil branku!
    Celek z hlavního města ještě navyšuje svůj značný náskok! MATT IRWIN měl kotouč na ose hřiště u modré čáry a nic nevymýšlel. Tvrdě vypálil a Martin Jones přes bojující dvojici hráčů před sebou uviděl kotouč až ve vlastní síti! Washington tak přidává zásah na 6:1! Asistence: Justin Schultz, Johan Larsson.
    35:32 Conor SHEARY - 5:1
     
    35:32
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington přidává zásah na 5:1! A být já Martinem Jonesem, tak se na své beky hodně zlobím! Jevgenij Kuzněcov to udělal výtečně, vytáhl celou defenzivu Flyers k modré čáře a pak bekhendovým pasem prohodil puk na brankoviště ke CONORU SHEARYMU, jenž stál sám před klecí Philadelphie a jejího brankáře se doslova mohl zeptat, kam to chce. Předvedl pohlednou míchačku s toušem a efektnivní bekhendovou kličkou zasunul puk za betonem Jonese do sítě! Capitals po zásluze vedou o čtyři trefy! Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Alexandr Ovečkin.
     
    34:47
    Johan Larsson nyní dorážel před poloprázdnou svatyní Philadelphie, jenže Morgan Frost dokázal jeho pokus svou holí srazit do ochranné sítě za klecí Letců!
     
    31:20
    Nicklas Bäckström měl nyní na levé straně spoustu času v situaci dva na jednoho, jenže se nakonec rozhodl pro ránu z ostrého úhlu na přední tyč. Snadný zákrok pro Jonese.
    26:39 Lars ELLER - 4:1
     
    26:39
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals nyní vedou již 4:1! Washington parádně sehrál akci tři na dva, kdy šel puk dvakrát rychle přes osu hřiště. Finální pas poslal Anthony Mantha zprava na levý kruh, odkud bleskově zakončil LARS ELLER, proti jehož ráně se Martin Jones nestihl přesunout včas a také poprvé v duelu kapituluje! Celek z hlavního města USA má pěkný třígólový náskok! Asistence: Anthony Mantha, Tom Wilson.
     
    22:16
    Martin Fehérváry drží kotouč ve středu hrací plochy a nahazuje ho za klec Flyers. Následně obdržel zpětný pas do mezikruží a jeho rána jen těsně minula břevno svatyně Philadelphie! Slovenský zadák dnes hraje s obrovskou chutí!
     
    20:01
    Philadelphia mění na startu druhého dějství gólmany, Cartera Harta střídá Martin Jones. Flyers se dostali do první šance druhé dvacetiminutovky, ale Provorov ranou od modré Samsonova nepropálil.
     
    17:45
    Tom Wilson nyní na levém hrazení tvrdě přibyl na mantinel Cama Atkinsona a fasuje za to dvě trestné minuty. Flyers si zahrají přesilovku.
     
    15:16
    Přesilovka Capitals pokračuje a Anthony Mantha měl nyní možnost prověřit pozornost Harta ranou z pravého kruhu. Brankář Flyers připraven.
     
    14:00
    Rasmus Ristolainen zahákoval v obranném pásmu jednoho z protivníků a po zásluze může pelášit na trestnou lavici.
    13:16 Martin FEHÉRVÁRY - 3:1
     
    13:16
    Washington právě vstřelil branku!
    Jenže zase neuplynula ani minuta a půl a je tu další branka Capitals! Nic Dowd poslal kotouč na levý kruh, kde předvedl něco neuvěřitelného MARTIN FEHÉRVÁRY, který první kličkou doslova vykoupal bránícího Attarda a po další zasunul bekhendem kotouč mezi betony Cartera Harta do svatyně Philadelphie! Washington vede 3:1, tedy znovu o dvě trefy! Tenhle gól slovenského beka stojí opravdu za viděni! Asistence: Nic Dowd, Garnet Hathaway.
    12:00 James van Riemsdyk - 2:1
     
    12:00
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Za 36 sekund je tu však odpověď Flyers! Justin Schultz nahrával v útočném pásmu na pravé straně od modré čáry do mezikruží, kde se kotouč odrazil od brusle Larse Ellera zpět do střední třetiny. Tam puk nabral JAMES VAN RIEMSDYK, jenž šel sám na klec Capitals! Samsonovovi udělal kličku do bekhendu a puk mu zasunul mezi betony do sítě! Flyers snižují na 1:2! Bez asistence. Signalizovaný trest pro Washington se ruší.
    11:24 T. J. Oshie - 2:0
     
    11:24
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals vedou krátce po polovině prvního dějství již 2:0! Parádně to nyní vymyslel na pravém hrazení John Carlson, který ideální přihrávkou na levou stranu našel v předbrankovém prostoru T.J. OSHIEHO, jenž si puk přikopl na hůl a jelikož nebyl nikým bráněn, pohodlně z brankoviště skóroval! Washington zdvojnásobuje své vedení! Asistence: John Carlson, Nicklas Bäckström.
     
    06:49
    Matt Irwin nyní dostal přihrávku do druhé vlny na modrou čáru a tvrdě vypálil, jeho projektil orazítkoval břevno svatyně Flyers!
    06:01 Alexandr OVEČKIN - 1:0
     
    06:01
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington na startu utkání otevírá skóre zápasu! Sheary propasíroval kotouč na levou stranu, kde vystřelil ALEXANDR OVEČKIN, jeho ránu srazil Cameron York tak, že puk sotva došel k betonu Harta, jenž ho odrazil do rohu. Jenže kapitán celku z hlavního města USA puk dojel a pokusem ze záporného úhlu poslal touš o brankáře Philadelphie do sítě! Jeho tým se tak ujímá vedení 1:0! Asistence: Conor Sheary, Jevgenij Kuzněcov.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 7. Ovečkin (Sheary, Kuzněcov), 12. Oshie (Carlson, Bäckström), 14. Fehérváry (N. Dowd, Hathaway), 27. Eller (Mantha, T. Wilson), 36. Sheary (Kuzněcov, Ovečkin), 44. Irwin (J. Schultz, Johan Larsson), 46. Eller (Mantha, T. van Riemsdyk), 53. Hathaway (J. Schultz, Irwin), 58. Johan Larsson (J. Schultz, N. Dowd) – 12. J. van Riemsdyk, 57. J. van Riemsdyk (K. Hayes, Brink)


    Washington Capitals: Samsonov (Vaněček) – Carlson (A), Fehérváry, Nick Jensen, T. van Riemsdyk, J. Schultz, Irwin – Sheary, Kuzněcov, Ovečkin (C) – Oshie, Bäckström (A), Marcus Johansson – T. Wilson, Eller, Mantha – Hathaway, N. Dowd, Johan Larsson.
    Trenér: Peter Laviolette.

    Philadelphia Flyers: Hart (21. M. Jones) – Sanheim, Provorov (A), Ristolainen, York, Attard, Connauton – Atkinson (A), K. Hayes (A), Farabee – Laughton, Konecny, Tippett – Frost, J. van Riemsdyk, P. Brown – N. Thompson, N. Cates, Brink.
    Trenér: Mike Yeo.

    Rozhodčí: Dunning, McIsaac – Suchánek, O´Quinn.

    Diváci: 18 573
    bahis siteleri