Boston – St. Louis 2:4 (kon.) | Toronto – Buffalo 2:5 (kon.) | Florida – Anaheim 3:2 (po pr.)
NY Rangers – Carolina 2:4 (kon.) | Washington – Philadelphia 9:2 (kon.) | Detroit – Ottawa 1:4 (kon.)
NY Islanders – Pittsburgh 5:4 (1:0 po s.n.) | Minnesota – Edmonton 5:1 (kon.) | Nashville – San Jose 1:0 (po pr.)
Chicago – Los Angeles 2:5 (kon.) | Calgary – Seattle 5:3 (kon.) | Dallas – Tampa 1:0 (kon.)
Vancouver – Vegas 5:4 (po pr.) | Arizona – New Jersey 2:6 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
2:6 (1:1, 1:3, 0:2)
New Jersey Devils
Středa 13.04.2022, 04:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:05 Jegor ŠARANGOVIČ - 2:6
     
    57:05
    Devils právě vstřelili branku!
    Teď už je o vítězi tohoto zápasu definitivně jasno, hosté už vedou 6:2. Bahl poslal puk před branku a tam byl postavený JEGOR ŠARANGOVIČ, který překonal Vejmelku střelou do horní části branky. Asistence: Kevin Bahl, Nico Hischier.
    55:36 Jegor ŠARANGOVIČ - 2:5
     
    55:36
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey se výrazně přibližuje k vítězství, dostává se do vedení 5:2. Střela Zetterlunda byla sražená, ale kotouč se odrazil příhodně pro JEGOR ŠARANGOVIČ, který puk dorazil pod horní tyč Vejmelkovy branky. Asistence: Fabian Zetterlund, Nico Hischier.
    39:37 Jesper BOQVIST - 2:4
     
    39:37
    Devils právě vstřelili branku!
    Uběhlo jen dalších 22 sekund a hosté už vedou o dva góly 4:2! Subbanovu tečovanou střelu od modré čáry Vejmelka ještě vyrazil, ale na dorážku JESPERA BOQVISTA z bezprostřední blízkosti už byl krátký. Asistence: Janne Kuokkanen, P. K. Subban.
    39:15 Tomáš TATAR - 2:3
     
    39:15
    Devils právě vstřelili branku!
    Nerozhodný stav vydržel jen 38 sekund a hosté už zase vedou. Tato branka jde na vrub Vejmelky, jehož rozehrávka našla jen hokejku Bratta, který hned puk poslal před branku, odkud ho do sítě poslal TOMÁŠ TATAR. Asistence: Jesper Bratt.
    38:36 Nick SCHMALTZ - 2:2
     
    38:36
    Arizona právě vstřelila branku!
    Máme tu znovu vyrovnáno, domácí využívají přesilovou hru! A prosazuje se jejich hlavní ofenzivní tahoun NICK SCHMALTZ, který se prosadil přesnou střelou z pravého kruhu. Daws to měl ztížené tím, že mu ve výhledu bránil Ritchie. Asistence: Shayne Gostisbehere, Matias Maccelli.
    25:24 Kevin BAHL - 1:2
     
    25:24
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté otáčejí vývoj zápasu a dostávají se do vedení 2:1! Od modré čáry tvrdě vypálil obránce KEVIN BAHL a kotouč si našel cestu až do sítě. Vejmelka téměř nic neviděl a Bahl slaví svůj první gól v kariéře v NHL. Asistence: Nathan Bastian, A. J. Greer.
    10:51 Fabian ZETTERLUND - 1:1
     
    10:51
    Devils právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Hosté se dostali do situace dva na jednoho, kterou perfektně využili. Hishcier nabídl kotouč FABIANU ZETTERLUNDOVI, a ten i s trochou štěstí dostal puk do branky, protože kotouč se odrážel od betonu Vejmelky, který se přesouval ke své levé tyči. Pro 22letého Švéda se jedná v šestém zápase o první gól v kariéře v NHL. Asistence: Nico Hischier, Jegor Šarangovič.
    01:13 Travis BOYD - 1:0
     
    01:13
    Arizona právě vstřelila branku!
    Skvělý vstup domácího týmu do zápasu! Arizona se prosazuje hned z první střely na branku, Dawse překonal střelou z levého kruhu TRAVIS BOYD. Asistence: Nick Schmaltz, Nick Ritchie.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 2. T. Boyd (N. Schmaltz, N. Ritchie), 39. N. Schmaltz (Gostisbehere, Maccelli) – 11. Zetterlund (N. Hischier, Šarangovič), 26. Bahl (Bastian, Greer), 40. Tatar (Bratt), 40. J. Boqvist (Kuokkanen, P. K. Subban), 56. Šarangovič (Zetterlund, N. Hischier), 58. Šarangovič (Bahl, N. Hischier)


    Arizona Coyotes: K. Vejmelka (Säteri) – Mayo, Gostisbehere, Strälman (A), J. Moser, Capobianco, Dineen – N. Schmaltz, T. Boyd, N. Ritchie – Kessel, Jack McBain, Carcone – L. Eriksson, Hayton, Ladd (A) – Maccelli, N. Smith, Galchenyuk.
    Trenér: Tourigny

    New Jersey Devils: Daws (A. Hammond) – Severson (A), Graves, D. Hamilton (A), Bahl, P. K. Subban, Ty Smith – Bratt, N. Hischier (C), Šarangovič – Mercer, Zacha, Tatar – Zetterlund, J. Boqvist, Kuokkanen – Bastian, M. McLeod, Greer.
    Trenér: Ruff

    Rozhodčí: Hanson, Beach – Fournier, Knorr

    Diváci: 8 679
    bahis siteleri