Boston – St. Louis 2:4 (kon.) | Toronto – Buffalo 2:5 (kon.) | Florida – Anaheim 3:2 (po pr.)
NY Rangers – Carolina 2:4 (kon.) | Washington – Philadelphia 9:2 (kon.) | Detroit – Ottawa 1:4 (kon.)
NY Islanders – Pittsburgh 5:4 (1:0 po s.n.) | Minnesota – Edmonton 5:1 (kon.) | Nashville – San Jose 1:0 (po pr.)
Chicago – Los Angeles 2:5 (kon.) | Calgary – Seattle 5:3 (kon.) | Dallas – Tampa 1:0 (kon.)
Vancouver – Vegas 5:4 (po pr.) | Arizona – New Jersey 2:6 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
2:5 (0:2, 1:1, 1:2)
Los Angeles Kings
Středa 13.04.2022, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:24 Blake LIZOTTE - 2:5
     
    58:24
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Brown nyní nesobecky předal puk na svého kolegu a BLAKE LIZOTTE do prázdné branky pečetí výhru hostů. Asistence: Dustin Brown.
    56:42 Patrick KANE - 2:4
     
    56:42
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Kurashev nyní na středu ustál důležitý souboj, načež se puk dostal na Raddyshe, který již naservíroval puk pro PATRICKA KANEA, který mířil bezpečně pod horní tyčku. Asistence: Taylor Raddysh a Philipp Kurashev.
    45:08 Jordan SPENCE - 1:4
     
    45:08
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Efektivita je dnes na straně Kings. Golfový úder z hole JORDANA SPENCEHO byl na své cestě od modré čáry hned dvakrát tečován domácími obránci a Delia tak neměl šanci reagovat. Asistence: Anže Kopitar a Arthur Kaliyev.
    37:00 Blake LIZOTTE - 1:3
     
    37:00
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Rychlá odpověď. Kings nyní rychle sebrali puk v útočném pásmu a po kombinaci se nakonec kotouč dostal k najíždějícímu BLAKEU LIZOTTEMU, který měl před sebou otevřenou klec a bekhendem se nemýlil. Asistence: Dustin Brown a Alex Iafallo.
    36:27 Taylor RADDYSH - 1:2
     
    36:27
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak máme tu přeci jen nějaké drama. Zvýšená aktivita nese ovoce. TAYLOR RADDYSH využil nahrávku na střed, kde propálil Quicka na přední tyči. Asistence: Philipp Kurashev a Jonathan Toews.
    10:50 Phillip DANAULT - 0:2
     
    10:50
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Při signalizovaném vyloučení Kings udeřili. PHILLIP DANAULT vypálil po svižné kombinaci, Delia sice jeho střelu betonem vyrazil, ale pouze do nohy Johnsona, který si tak puk nešťastně srazil do vlastní branky. Asistence: Matt Roy a Viktor Arvidsson.
    07:43 Trevor MOORE - 1:1
     
    07:43
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Krásně to nyní sehráli Kings do "prázdné". Nejprve Arvidsson našel Danaulta, který krásně načasoval pas na TREVORA MOORA, který již zakončoval ze snadné pozice. Asistence: Phillip Danault a Viktor Arvidsson.

    Petr Fišer

    Branky a nahrávky: 37. T. Raddysh (Kurashev, J. Toews), 57. P. Kane (T. Raddysh, Kurashev) – 8. T. Moore (Danault, Arvidsson), 11. Danault (M. Roy, Arvidsson), 37. B. Lizotte (D. Brown, Iafallo), 46. Spence (Kopitar, Kaliyev), 59. B. Lizotte (D. Brown)


    Chicago Blackhawks: Delia (Lankinen) – S. Jones, A. Vlasic, McCabe, Regula, C. Jones, R. Stillman – P. Kane, J. Toews, Kurashev – L. Reichel, D. Strome, DeBrincat – Lafferty, Dach, T. Raddysh – Entwistle, Reese Johnson, D. Kubalík.
    Trenér: King D.

    Los Angeles Kings: Quick (C. Petersen) – Stecher, M. Roy, Durzi, Edler, Spence, O. Määttä – A. Kempe, Kopitar, Iafallo – Arvidsson, Danault, T. Moore – D. Brown, Byfield, Vilardi – Kaliyev, B. Lizotte, Kupari.
    Trenér: McLellan T.

    Rozhodčí: Halkidis B. (Can) – Furlatt E. (Can)
    bahis siteleri