Liberec – Kometa Brno 6:1 (kon.) | HC Plzeň – Mladá Boleslav 7:2 (kon.) | Slavia – Třinec 5:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
6:1 (0:0, 3:0, 3:1)
HC Kometa Brno
Pondělí 18.04.2022, 08:00 • RT TORAX ARENA • Mistrovství ČR - 9. třída
Partner:
     
    54:33
    Kometa právě vstřelila branku!
    OLIVER VOLF dostal zpoza brán od Šebely puk na brankoviště, odkud kotouč protlačil kolem pravé tyče puk za libereckou brankovou čáru – 6:1. Asistence: Filip Šebela.
     
    48:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec přidává v přesilovce již šestou branku. Nejprve pálil z pravého kruhu Langer. Jeho ránu vyrazil brankář před sebe. S první dorážkou si Fajmon poradil, jenže na dorážku TEREZY PLOSOVÉ už nedosáhl. Asistence: David Hrouda
     
    46:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec jel v útočném výpadu dvou proti jednomu. Bartovič předložil puk DAVIDU ROZSÍVALOVI, který rozvlnil střelou z první brněnskou síť – 5:0. Asistence: Adrien Bartovič, Marek Šťástka.
     
    43:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    DAVID ROZSÍVAL dostal puk od Seidla na pravý kruh, odkud vymetl pavučinky v levém horním rohu – 4:0. Asistence: Jakub Seidl.
     
    36:24
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nyní už to ADRIENOVI BARTOVIČOVI vyšlo. Po střele ze střední vzdálenosti se puk odrazil přímo na hůl liberecké šestky, která ho uklidila do brněnské kasy – 3:0. Asistence: Teodor Vápeník.
     
    31:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Skvělou individuální akci vyprodukoval MAREK ŠŤÁSTKA. Nejprve přebruslil brněnskou obranu, když vjel do pásma po levé straně. Setrvačností se dostal až před brankáře, kterého překonal krásnou střelou bekhendem do šibenice. Bez asistence.
     
    20:29
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec jde do vedení. Fajmon se po střele z pravé strany dostal na zem. Langer brankáře nadvakrát nepřekonal, ale nakonec e jeh druhá rána odrazila od betonu na hůl ADREINA BARTOVIČE, který kotouč doklepl za brankovou čáru. Asistence: Marek Šťástka.

    Martin Rambousek

    Branky a nahrávky: 21. Bartovič (Šťástka), 32. Šťástka, 37. Bartovič (Vápeník), 44. Rozsíval (Seidl), 47. Rozsíval (Bartovič, Šťástka), 49. Plosová (Hrouda) – 55. Volf (Šebela)


    Bílí Tygři Liberec: Bogač (Charvát) – Hrouda, Stromský, Seidl, Vápeník (A), Ehrenberger (A), Kanca – Langer, Kratochvíl, Svoboda, Šťástka, Rozsíval, Plosová, Maxin, Krajdl, Bartovič (C), Bajer
    Trenér: Vojtěch Fiala

    HC Kometa Brno: Fajmon (Hradil) – Rous, Najt, Daněk, Mátl (A), Starý (A), Vyhlídal, Hubáček – Šulla, Brabenec, Prachař, Kijonka, Šebela, Kerbler, Štulo,Volf, Mátl
    Trenér: Marek Moskal

    Rozhodčí: Hranoš – Kořistka, Návrat
    bahis siteleri