Liberec – Kometa Brno 6:1 (kon.) | HC Plzeň – Mladá Boleslav 7:2 (kon.) | Slavia – Třinec 5:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
6:1 (0:0, 3:0, 3:1)
HC Kometa Brno
Pondělí 18.04.2022, 08:00 • RT TORAX ARENA • Mistrovství ČR - 9. třída
Partner:
     
    59:00
    Zbývá jedna minuta.
     
    57:50
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Vápeník – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Volf – 2 min., hrubost).
     
    57:27
    Šebela se efektní stahovačkou dostal za obranu a jel sám na brankáře. Těsně před střelou ho jeden z libereckých poslal k zemi. K nevoli brněnských fandů rozhodčí vylučovat za tenhle zákrok nebudou.
     
    54:33
    Kometa právě vstřelila branku!
    OLIVER VOLF dostal zpoza brán od Šebely puk na brankoviště, odkud kotouč protlačil kolem pravé tyče puk za libereckou brankovou čáru – 6:1. Asistence: Filip Šebela.
     
    53:47
    Dobrá akce Komety přesilové hře. Šebela byl mezi kruhy a místo střely volil posunutí kotouče na lépe postaveného Volfa, který z otočky trefil beton.
     
    52:21
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Šťástka – 2 min., faul kolenem).
     
    48:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec přidává v přesilovce již šestou branku. Nejprve pálil z pravého kruhu Langer. Jeho ránu vyrazil brankář před sebe. S první dorážkou si Fajmon poradil, jenže na dorážku TEREZY PLOSOVÉ už nedosáhl. Asistence: David Hrouda
     
    48:08
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (M. Mátl – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Kratochvíl – 2 min., hrubost).
     
    47:14
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Vyhlídal – 2 min., sekání).
     
    46:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec jel v útočném výpadu dvou proti jednomu. Bartovič předložil puk DAVIDU ROZSÍVALOVI, který rozvlnil střelou z první brněnskou síť – 5:0. Asistence: Adrien Bartovič, Marek Šťástka.
     
    46:23
    Brankář Bogač dnes předvádí jistý výkon. Filip Šebela se ocitl s pukem nikým nebráněn mezi kruhy. Na jeho pumelici si smlsnul brankář lapačkou.
     
    43:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    DAVID ROZSÍVAL dostal puk od Seidla na pravý kruh, odkud vymetl pavučinky v levém horním rohu – 4:0. Asistence: Jakub Seidl.
     
    37:38
    Velké štěstí pro Liberec. Jan Brabenec byl na levém kruhu, odkud poslal střílený pas na Davida Štula, jenž puk usměrnil z bezprostřední blízkosti těsně vedle tyče. Kometu od kýženého gólu nyní dělili milimetry!
     
    37:00
    Brno bylo blízko kontaktní branky. Po střele z pravého mantinelu se puk odrazil na brankoviště, kde dorážel jeden z Brňanů. Bogač si s dorážkou poradil.
     
    36:24
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nyní už to ADRIENOVI BARTOVIČOVI vyšlo. Po střele ze střední vzdálenosti se puk odrazil přímo na hůl liberecké šestky, která ho uklidila do brněnské kasy – 3:0. Asistence: Teodor Vápeník.
     
    36:04
    Fantastický Fajmon drží Kometu. Rozsíval se prokličkoval mezi hráči Komety až před brankáře. Jak už je jeho zvykem místo rány hledal ještě lépe postaveného spoluhráče. Bartovič dostal puk před odkrytou bránu, jenže ho bleskovým rozštěpem vychytal brankář.
     
    34:43
    Liberec nyní diktuje tempo hry. Pětice Tygrů zavřela modrobílé v obránném pásmu. Situace dopadla ránou Seidl od modré čáry. Jeho pokus pravděpodobně ještě těsně před bránou nadzvedl. Rychlou ránu zastavilo až brněnské břevno.
     
    32:11
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Vápeník – 2 min., napadení).
     
    31:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Skvělou individuální akci vyprodukoval MAREK ŠŤÁSTKA. Nejprve přebruslil brněnskou obranu, když vjel do pásma po levé straně. Setrvačností se dostal až před brankáře, kterého překonal krásnou střelou bekhendem do šibenice. Bez asistence.
     
    24:08
    Fajmon drží Kometu. Poradil si jak se střelou obránce Hroudy z mezikruží, tak i s následnou dorážkou z bezprostřední blízkosti totožného hráče.
     
    21:04
    Šebela se dopustil útočného faulu, když na útočné modré podrazil protihráče, za což je odeslán na trestnou lavici.
     
    20:29
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec jde do vedení. Fajmon se po střele z pravé strany dostal na zem. Langer brankáře nadvakrát nepřekonal, ale nakonec e jeh druhá rána odrazila od betonu na hůl ADREINA BARTOVIČE, který kotouč doklepl za brankovou čáru. Asistence: Marek Šťástka.
     
    19:50
    Nakonec zvládli Brněnští vyprodukovat slibnou šanci díky chybě v liberecké rozehrávce. Kijonka sebral zapomenutý puk a jel vstříc bráně. Nakonec hledal mezi kruhy Kerblera, jehož ránu po ledu vyrazil Bogač betony.
     
    19:00
    Poslední minuta první třetiny!
     
    17:53
    Velkou chybu vytvořily defenzivní pilíře Komety, když ztratili puk kvůli nepřesné rozehrávce. Rozsíval měl tak jedinečnou možnost na vsítění úvodní branky. Namísto střely však volil pas, který ihned posílal na bránu Šťástka , který stál sám před gólmanem. Nicméně jeho projektil mířil nad horní tyč.
     
    13:36
    Komu zvoní tyč? Kapitán Komety Jan Brabenec dostal puk přímo před Bogače a z velké blízkosti orazítkoval levou tyč liberecké kasy!
     
    10:35
    Mátl zachytil nepřesnou rozehrávku Liberce a byl s pukem v dobré pozici. Střelu z levé strany vyrazil s obtížemi liberecký brankář.
     
    06:10
    Liberec nebyl daleko od úvodní branky! Liberečtí ujeli ve dvou proti jednu. Hráč na pravé straně posílal puk na levou, kde se nacházel jeho spoluhráč. Ten puk dloubl přes Fajmonův beton a puk takřka doskákal za brankovou čáru.
     
    03:46
    Maxin měl na holi úvodní branku duelu! Ujel brněnské defenzívě, jenže ze samostatného úniku trefil pouze zadní mantinel za Fajmonovou bránou.

    Martin Rambousek

    Branky a nahrávky: 21. Bartovič (Šťástka), 32. Šťástka, 37. Bartovič (Vápeník), 44. Rozsíval (Seidl), 47. Rozsíval (Bartovič, Šťástka), 49. Plosová (Hrouda) – 55. Volf (Šebela)


    Bílí Tygři Liberec: Bogač (Charvát) – Hrouda, Stromský, Seidl, Vápeník (A), Ehrenberger (A), Kanca – Langer, Kratochvíl, Svoboda, Šťástka, Rozsíval, Plosová, Maxin, Krajdl, Bartovič (C), Bajer
    Trenér: Vojtěch Fiala

    HC Kometa Brno: Fajmon (Hradil) – Rous, Najt, Daněk, Mátl (A), Starý (A), Vyhlídal, Hubáček – Šulla, Brabenec, Prachař, Kijonka, Šebela, Kerbler, Štulo,Volf, Mátl
    Trenér: Marek Moskal

    Rozhodčí: Hranoš – Kořistka, Návrat
    bahis siteleri