Finsko – Švýcarsko 6:2 (kon.) | Česko – Německo cz 4:2 (kon.) | Lotyšsko – Švédsko 3:2 (kon.)
Kanada – USA 3:8 (kon.)
konec
Česko
4:2 (1:1, 3:1, 0:0)
Německo
Sobota 23.04.2022, 15:40 • Fanatec Arena, Landshut • Mistrovství světa do 18 let • Skupina A
Partner:
    39:29 Jiří KULICH - 4:2
     
    39:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Třetí přesilovková trefa a Češi odskakují na 4:2! Adam Bareš nejprve z mezikruží trefil horní tyčku, ale Čechy to mrzet nemusí. Šalé totiž předvedl třetí asistenci, zpoza branky nabil na levý kruh JIŘÍMU KULICHOVI. Jeho dělovka propadla Wolfovi těsně za brankovou čáru. Asistence: Eduard Šalé a Dominik Petr.
     
    36:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    Národní tým si znovu pomohl přesilovkou a otáčí skóre! Eduard Šalé narýsoval další parádní přihrávku, tentokrát zpoza branky. Před ní stál volný ADAM BAREŠ, jenž z první zamířil k pravé tyčce nad Wolfovu vyrážečku. Útočník finského Lahti si tak sám vybojoval početní výhodu a poté ji i zužitkoval. Asistence: Eduard Šalé a Dominik Petr.
    31:01 Jiří KULICH - 2:2
     
    31:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Národní tým využívá přesilovku už po šesti sekundách. Němci ještě nestihli zformovat obranný čtverec, čehož využil pěknou křižnou přihrávkou Eduard Šalé. JIŘÍ KULICH poté vypálil z pravého kruhu z první mimo dosah přesunujícího se Wolfa. Asistence: Eduard Šalé a Matěj Prčík.
    24:44 Luca HAUF - 1:2
     
    24:44
    Německo právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš! Češi spálili velkou šanci, Eduard Šalé ujížděl sám na branku, ale puk se mu zamotal pod brusle. Ještě dokázal vypálit po ledě, ale mezírku mezi Wolfovými betony nenašel. Z protiakce udeřili Němci. Elias se sice přes obranu nedostal, ale kotouč se odrazil mezi kruhy k osamocenému LUCA HAUFOVI, jenž ranou z první nedal Špunarovi šanci. Asistence: Moritz Elias a Philipp Krening.
    19:25 Šimon SLAVÍČEK - 1:1
     
    19:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Z další šance už ale Češi skórují! Němci naprosto propadli a po Hamarově přihrávce nechali ujet ŠIMONA SLAVÍČKA. Ten pořádně nezakončil, kotouč mu spíš ujel od čepele, ale doklouzal přesně mezi Wolfovy betony do sítě. Asistence: Dominik Rymon.
    06:42 Roman KECHTER - 0:1
     
    06:42
    Německo právě vstřelilo branku!
    Hned po komerční přestávce a následném vhazování se Němci k radosti většiny fanoušků na stadionu prosazují! Rána Lutze po ledě z pravého kruhu propadla Špunarovi mezi betony. Puk se sice zastavil na brankové čáře, ale jako první u něj byl ROMAN KECHTER. Německý kapitán měl snadnou práci a vstřelil nejspíš svůj nejjednodušší gól v kariéře. Asistence: Julian Lutz.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 20. Š. Slavíček (Rymon), 32. Kulich (Šalé, Prčík), 37. Bareš (Šalé, Petr), 40. Kulich (Šalé, Petr) – 7. Kechter (Lutz), 25. Hauf (M. Elias, Krening)


    Česko: Špunar (Schnattinger) – Prčík (A), Hamara, A. Čech (A), Tůma, Dvořák, F. Němec, Puchala – Rymon, Šapovaliv, Š. Slavíček – Šalé, Petr, Kulich (C) – Melovský, Becher, Bareš – Plos, Sapoušek, M. Soukup – Gaspar.
    Trenér: Jakub Petr

    Německo: S. Wolf (Dietl) – Reich, Hübner (A), Kauhanen, Bettahar, Sinn, Weber, Braun – Lutz, Kechter (C), Oswald (A) – Krening, Hauf, M. Elias – Rollinger, Assavolyuk, Krymskiy – E. Hördler, Konze, Gaidel – Saffran.
    Trenér: Alexander Duck

    Rozhodčí: Borga (SUI), Lunsgaard (DEN) – Bedynek (AUT), Cattaneo (SUI)
    bahis siteleri