Finsko – Švýcarsko 6:2 (kon.) | Česko – Německo cz 4:2 (kon.) | Lotyšsko – Švédsko 3:2 (kon.)
Kanada – USA 3:8 (kon.)
konec
Česko
4:2 (1:1, 3:1, 0:0)
Německo
Sobota 23.04.2022, 15:40 • Fanatec Arena, Landshut • Mistrovství světa do 18 let • Skupina A
Partner:
     
    59:36
    Němci v závěru zkusí hru bez gólmana.
     
    59:12
    Rozhodnutí z ledu zůstalo v platnosti, gól není uznán kvůli hře vysokou holí.
     
    59:12
    Ještě tu mohlo být drama! Němci se radovali, ale jen na chvilku. Po závaru před brankou dorazil letící puk do sítě Veit Oswald, ale sudí hned rozpažil a ukazoval, že kotouč zasáhl vysokou holí. Nicméně bude se zkoumat video.
     
    54:51
    Vyloučení v týmu Německo (Rayan Bettahar – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    54:41
    Pěkná česká kombinace. Petr zpracoval puk na útočné modré čáře, předal do Šalému, který ale v samostatném úniku pořádně nezakončil. Wolf mu vypíchl kotouč. Po německé chybě měl šanci ještě Jiří Kulich, avšak z levého kruhu Wolfa nepropálil.
     
    49:29
    Melovský táhl rychlou akci českého týmu, svižnou ranou zápěstím z hranice pravého kruhu trefil horní tyčku německé branky!
     
    48:15
    Krásná akce druhé útočné formace! Petr kroužil v útočném pásmu, poté přihrál na pravou stranu Šalému. Ten místo zakončení znovu volil pas a chtěl dopřát Jiřímu Kulichovu hattrick. Český kapitán ale zblízka netrefil kotouč ideálně a minul prázdnou branku.
     
    46:13
    Na levé straně zůstal osamocený Veit Oswald. Připravil si puk na ránu zápěstím, těsně minul vzdálenější tyčku!
     
    44:30
    Vyloučení v týmu Česko (František Němec – 2 min., podrážení).
     
    43:35
    Jiří Kulich zaútočil na hattrick! Znovu po přihrávce Šalého zpoza branky pálil z pravého kruhu, tentokrát ale našel jen Wolfovu lapačku.
     
    41:59
    Vyloučení v týmu Německo (Phillip Sinn – 2 min., podrážení), za faul na pronikajícího Melovského.
    39:29 Jiří KULICH - 4:2
     
    39:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Třetí přesilovková trefa a Češi odskakují na 4:2! Adam Bareš nejprve z mezikruží trefil horní tyčku, ale Čechy to mrzet nemusí. Šalé totiž předvedl třetí asistenci, zpoza branky nabil na levý kruh JIŘÍMU KULICHOVI. Jeho dělovka propadla Wolfovi těsně za brankovou čáru. Asistence: Eduard Šalé a Dominik Petr.
     
    38:38
    Vyloučení v týmu Německo (Michael Reich – 2 min., hákování).
     
    38:07
    Soukup nejdřív pokazil přihrávku, ale Sapoušek ho vzadu zastoupil. Rázem z toho bylo české přečíslení dvou proti jednomu. Plos přihrál právě na Marka Soukupa, který ale měl kotouč na dlouhé holi a zblízka ho nedokázal zvednout nad beton přesunujícího se Wolfa.
     
    36:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    Národní tým si znovu pomohl přesilovkou a otáčí skóre! Eduard Šalé narýsoval další parádní přihrávku, tentokrát zpoza branky. Před ní stál volný ADAM BAREŠ, jenž z první zamířil k pravé tyčce nad Wolfovu vyrážečku. Útočník finského Lahti si tak sám vybojoval početní výhodu a poté ji i zužitkoval. Asistence: Eduard Šalé a Dominik Petr.
     
    36:03
    Vyloučení v týmu Německo (Rayan Bettahar – 2 min., hákování).
     
    32:11
    Vyloučení v týmu Německo (Carl Konze – 2 min., držení).
    31:01 Jiří KULICH - 2:2
     
    31:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Národní tým využívá přesilovku už po šesti sekundách. Němci ještě nestihli zformovat obranný čtverec, čehož využil pěknou křižnou přihrávkou Eduard Šalé. JIŘÍ KULICH poté vypálil z pravého kruhu z první mimo dosah přesunujícího se Wolfa. Asistence: Eduard Šalé a Matěj Prčík.
     
    30:55
    Vyloučení v týmu Německo (Julian Lutz – 2 min., podrážení).
    24:44 Luca HAUF - 1:2
     
    24:44
    Německo právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš! Češi spálili velkou šanci, Eduard Šalé ujížděl sám na branku, ale puk se mu zamotal pod brusle. Ještě dokázal vypálit po ledě, ale mezírku mezi Wolfovými betony nenašel. Z protiakce udeřili Němci. Elias se sice přes obranu nedostal, ale kotouč se odrazil mezi kruhy k osamocenému LUCA HAUFOVI, jenž ranou z první nedal Špunarovi šanci. Asistence: Moritz Elias a Philipp Krening.
     
    21:10
    Šapovaliv se v oslabení dostal do brejku, v palebné pozici ještě přihrával Kulichovi, který ale v tísni pořádně nevystřelil!
     
    20:17
    Vyloučení v týmu Česko (Tomáš Hamara – 2 min., hákování).
    19:25 Šimon SLAVÍČEK - 1:1
     
    19:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Z další šance už ale Češi skórují! Němci naprosto propadli a po Hamarově přihrávce nechali ujet ŠIMONA SLAVÍČKA. Ten pořádně nezakončil, kotouč mu spíš ujel od čepele, ale doklouzal přesně mezi Wolfovy betony do sítě. Asistence: Dominik Rymon.
     
    18:07
    Národní tým dlouho pálil velké šance, nakonec dotlačil puk do sítě z nenápadné akce. František Němec se rozjel po levé straně, ranou zápěstím sice trefil jen Wolfa. Kotouč se však od německého gólmana odrazil do ruky českého útočníka a přímo do branky. Jenže sudí po poradě s videorozhodčím gól neuznávají, shledali zřejmě úmyslný pohyb Němcovy ruky.
     
    15:24
    Prčíkovo nahození Wolfovi vypadlo a zpoza branky zkusil německého gólmana překvapit Šapovaliv, neuspěl. Pokračoval však velký český tlak a dohrávka akce na pravý kruh, kde byl úplně osamocený Matěj Prčík. Koncovka však zatím český tým trápí. Vítkovický bek zamířil jen doprostřed branky.
     
    15:08
    Dění na ledě se teď odvíjí především od chyb. Velkou hrubku napáchali Němci, jejichž rozehrávku vystihl Matěj Prčík. Rána přesná nebyla, ale k dorážce se dostal z pravého kruhu Slavíček. Wolf se výborně přesunul a podržel německý výběr.
    06:42 Roman KECHTER - 0:1
     
    06:42
    Německo právě vstřelilo branku!
    Hned po komerční přestávce a následném vhazování se Němci k radosti většiny fanoušků na stadionu prosazují! Rána Lutze po ledě z pravého kruhu propadla Špunarovi mezi betony. Puk se sice zastavil na brankové čáře, ale jako první u něj byl ROMAN KECHTER. Německý kapitán měl snadnou práci a vstřelil nejspíš svůj nejjednodušší gól v kariéře. Asistence: Julian Lutz.
     
    05:55
    Šimon Slavíček ve dvou velkých šancích! Nejprve pálil z levého kruhu a Wolf jeho ránu vytěsnil, následně dostal přihrávku na stejnou pozici a v dobré šanci minul.
     
    04:26
    Němci zariskovali na útočné modré čáře a málem se jim to vymstilo. Eduard Šalé táhl brejk dvou proti jednomu, rozhodl se pro střelu, ale vyprášil Wolfovy betony.
     
    00:47
    První šance pro Němce hned v úvodu! Po ráně Bettahara z pravého kruhu nastal závar před brankou, Špunar puk neudržel a dorážet se snažil Elias. Nedokázal ale protlačit kotouč za beton českého gólmana.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 20. Š. Slavíček (Rymon), 32. Kulich (Šalé, Prčík), 37. Bareš (Šalé, Petr), 40. Kulich (Šalé, Petr) – 7. Kechter (Lutz), 25. Hauf (M. Elias, Krening)


    Česko: Špunar (Schnattinger) – Prčík (A), Hamara, A. Čech (A), Tůma, Dvořák, F. Němec, Puchala – Rymon, Šapovaliv, Š. Slavíček – Šalé, Petr, Kulich (C) – Melovský, Becher, Bareš – Plos, Sapoušek, M. Soukup – Gaspar.
    Trenér: Jakub Petr

    Německo: S. Wolf (Dietl) – Reich, Hübner (A), Kauhanen, Bettahar, Sinn, Weber, Braun – Lutz, Kechter (C), Oswald (A) – Krening, Hauf, M. Elias – Rollinger, Assavolyuk, Krymskiy – E. Hördler, Konze, Gaidel – Saffran.
    Trenér: Alexander Duck

    Rozhodčí: Borga (SUI), Lunsgaard (DEN) – Bedynek (AUT), Cattaneo (SUI)
    bahis siteleri