NY Islanders – Washington 5:1 (kon.) | Boston – Buffalo 5:0 (kon.) | Ottawa – Florida 0:4 (kon.)
Carolina – New Jersey 6:3 (kon.) | Columbus – Tampa 5:2 (kon.) | Minnesota – Calgary 3:2 (po pr.)
Colorado – Nashville 4:5 (0:1 po s.n.) | Edmonton – San Jose 5:4 (po pr.) | Vancouver – Los Angeles 3:2 (po pr.)
konec
Ottawa Senators
0:4 (0:1, 0:0, 0:3)
Florida Panthers
Pátek 29.04.2022, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:00
    Senators se během necelé minuty dostali hned k pěti střelám, z nichž jedna skončila mimo. Spencer Knight chytá senzačně a zbylé čtyři zneškodnil! Blíží se jeho druhý shutout v kariéře.
     
    54:10
    Parker Kelly se porval a stejně jako Noel Acciari byl vyloučen na pět minut za bitku, jenže ještě dostal navíc desítku za nesportovní chování. Sens tečou nervy.
    53:08 Carter VERHAEGHE - 0:4
     
    53:08
    Florida právě vstřelila branku! Maxim Mamin nyní předvedl na vrcholu mezikruží nádhernou stahovačku a v obležení dvou protihráčů poslal nádhernou diagonální přihrávkou na vzdálenější pravou tyč, kde z úhlu skóroval do prázdné brány CARTER VERHAEGHE a vstřelil svůj druhý gól! Asistence: Maxim Mamin a Eetu Luostarinen.
     
    51:09
    Patric Hörnqvist vypálil na pravém křídle z ostrého úhlu a Filip Gustavsson puk vyrazil, čehož mohl využít dorážející Ryan Lomberg, brankář Ottawy ale fantasticky zasáhl a puk za svá záda nepustil! Ottawě dnes není přáno.
     
    48:00
    Aleksi Heponiemi byl vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl a Ottawa si zahraje třetí přesilovou hru.
     
    44:31
    Adam Gaudette se mohl prosadit také z velké blízkosti, jenže dopadl jako například Tim Stützle, Spencer Knight opět parádně zasáhl!
    41:32 Carter VERHAEGHE - 0:3
     
    41:32
    Florida právě vstřelila branku! Eetu Luostarinen na pravém křídle vyhrál důležitý souboj a diagonální přihrávkou poslal puk na vzdálenější levou tyč, kde si puk zpracoval CARTER VERHAEGHE a nádhernou střelou zápěstím vymetl vzdálenější pravý horní roh brány! Asistence: Eetu Luostarinen a Maxim Mamin.
    41:11 Sam BENNETT - 0:2
     
    41:11
    Florida právě vstřelila branku! Sam Reinhart přenesl nádhernou přihrávkou hru na pravé křídlo, kde z ostrého úhlu pálil do odkryté sítě bez přípravy Anthony Duclair a Filip Gustavsson zasáhl! Z dorážky ho ale překonal SAM BENNETT! Asistence: Anthony Duclair a Sam Reinhart.
     
    36:23
    Arťom Zub dostal dvě minuty za hákování a Florida si zahraje třetí přesilovou hru v řadě. Využití zatím žádné.
     
    30:57
    Austin Watson a Arťom Zub se ocitli před bránou v obrovské šanci, ani jeden ale na Spencera Knighta z blízkosti vyzrát nedokázal! Stále 0:1.
     
    26:52
    Filip Gustavsson předvedl tři nebo čtyři zákroky a čeká ho další práce. Za krosček byl vyloučen Austin Watson a Florida má k dispozici další přesilovku. První nevyužila.
     
    25:43
    Chris Tierney byl vyloučen na dvě minuty za podrážení a první přesilovou hru si zahraje tentokrát Florida.
     
    22:58
    Tim Stützle se dostal před bránou k dorážce, jenže z velké blízkosti Spencera Knighta nepřekonal! Ottawa se sice snaží, zatím marně.
     
    21:37
    Robert Hägg byl vyloučen na dvě minuty za hákování a Ottawa má k dispozici druhou přesilovou hru v zápase.
     
    16:27
    Brady Tkachuk mohl vyrovnat, když se dostal do zakončení v blízkosti pravé tyče, jenže brankář Spencer Knight byl proti a skvěle puk vyrazil!
     
    15:14
    Matt Kiersted byl vyloučen na dvě minuty za podrážení a Ottawa si zahraje krátce před přestávkou přesilovku.
     
    10:28
    Mark Kastelic mohl hned vzápětí skórovat z velké šance, jenže se z blízkosti prosadit z dorážky nedokázal! Hostující Spencer Knight drží nulu.
    06:01 Sam REINHART - 0:1
     
    06:01
    Florida právě vstřelila branku! Drake Batherson chyboval v levém rohu obranného pásma, kde ho o puk připravil Sam Bennett a zpětným pasem oslovil SAMA REINHARTA, jehož první pokus z pravého kruhu a blízkosti byl zablokován, druhý ale zamířil nad levým betonem Gustavssona k bližší tyči! Je to 0:1. Asistence: Sam Bennett.
     
    01:12
    Maxim Mamin teď mohl skórovat hned v úvodu zápasu, když se před bránou ocitl ve velké šanci, jenže z blízkosti na Filipa Gustavssona nevyzrál!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 7. Reinhart (Bennett), 42. Bennett (Duclair, Reinhart), 42. Verhaeghe (Luostarinen, Mamin), 54. Verhaeghe (Mamin, Luostarinen)


    Ottawa Senators: Gustavsson (A. Forsberg) – Hamonic, Chabot, Zub, Brännström, Zajcev, Holden (A) – Batherson, Norris, B. Tkachuk (C) – Gaudette, Stützle, Formenton – Watson, Gambrell, Kelly – Sabourin, Kastelic, Tierney.
    Trenér: D.J. Smith

    Florida Panthers: Knight (Bobrovskij) – Lindbohm, Chiarot, Montour, Hägg, Kiersted, L. Carlsson – Verhaeghe, Acciari, Mamin – Duclair, Bennett, Thornton (A) – Reinhart, Luostarinen, Heponiemi – Hörnqvist (A), Schwindt, Lomberg.
    Trenér: Andrew Brunette

    Rozhodčí: Furman South, François St. Laurent. Čároví: Steve Barton, Ben O’Quinn

    Diváci: 17102
    bahis siteleri