Buffalo – Chicago 3:2 (po pr.) | Montreal – Florida 10:2 (kon.) | New Jersey – Detroit 3:5 (kon.)
NY Rangers – Washington 3:2 (kon.) | Philadelphia – Ottawa 2:4 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 5:3 (kon.)
Toronto – Boston 5:2 (kon.) | NY Islanders – Tampa 4:6 (kon.) | St. Louis – Vegas 4:7 (kon.)
Minnesota – Colorado 4:1 (kon.) | Winnipeg – Calgary 3:1 (kon.) | Dallas – Anaheim 4:2 (kon.)
Edmonton – Vancouver 3:2 (1:0 po s.n.) | Seattle – San Jose 3:0 (kon.) | Arizona – Nashville 5:4 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
10:2 (4:1, 4:0, 2:1)
Florida Panthers
Sobota 30.04.2022, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (03:52:45)
     
    Florida se v úvodním kole play-off utká s Washingtonem.
     
    Tři hvězdy utkání:

    Není uvedeno v zápise o utkání.
     
    Česká a slovenská stopa v utkání

    Do zápasu nezasáhl nikdo z českých a slovenských hokejistů.
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Carey Price (MTL) – 37 zákroků, 2 OG, úspěšnost 94,9%, odchytal 60:00
    Jonas Johansson (FLA) – 27 zákroků, 10 OG, úspěšnost 73%, odchytal 60:00
     
    Střely na branku: 37 – 39
     
    Je konec! Montreal na závěr sezóny rozstřílel ambiciózní Floridu vysoko 10:2. Ve třetí části dovršil svůj první hattrick v NHL Cole Caufield. Na jeho zásah ještě navázal Tyler Pitlick, který dovršil sezónu s jedinou vstřelenou brankou. Poslední slovo měla Florida, za kterou jen korigoval Acciari.
     
    Konec zápasu.
     
    59:25
    Brankář Floridy ještě pobavil fanoušky zvláštní rozehrávkou, kterou nezmátl jen soupeře, ale také přivedl do úzkých vlastní kolegy.
     
    58:16
    Domácí fanoušci si užívají závěrečné desítky sekund letošní sezóny, která se Montrealu vůbec nepovedla, ale dnes se domácí alespoň rozloučili parádním výkonem.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:25
    Chris Wideman poslal přihrávku na modrou čáru, kde měl dva spoluhráče, nicméně zadáci Floridy zhatili akci Montrealu hned v zárodku.
     
    57:04
    Jeff Petry v obranném pásmu získal kotouč a bekhendem jej vyhodil do pásma středního. Za jeho pobídkou nikdo ze spoluhráčů nepokračoval.
     
    56:26
    Dnešní souboj se už pouze dohrává. Zejména hokejisté Floridy se nikam neženou a snaží se dohrát základní část bez zranění.
     
    56:02
    Florida se středem ledové plochy dostala do útočného pásma, nicméně nikdo v bílém nepokračoval až do střelecké pozice.
     
    55:15
    Montreal se usadil v útočném pásmu. Od modré čáry zkoušel štěstí Alexandr Romanov, jehož rána ale neměla potřebné parametry.
    54:55 Noel ACCIARI - 10:2
     
    54:55
    Florida právě vstřelila branku! Florida se pět minut před koncem základní hrací doby dočkala druhého zásahu! Price neudržel ve výstroji zajímavé zakončení. Za pukem pokračoval NOEL ACCIARI a doklepl jej do branky! Asistence: Ben Chiarot, Ryan Lomberg.
     
    54:35
    Nick Suzuki poslal přihrávku na pravou stranu, nicméně jeho unáhlená rozehrávka skončila na zakázaném uvolnění. Vhazování se vrátí před branku Canadiens.
     
    54:15
    Florida se dostala do útočného pásma, kde se hráči v bílém vymanili z tlaku soupeře, nicméně zakončení skončilo na bruslích obránce.
     
    53:19
    Cole Caufield mohl přidat svou čtvrtou branku v dnešním souboji, ale příklepem z pravého kruhu vůbec netrefil soupeřovu klec.
     
    53:03
    Price měl problémy s dělovkou Joe Thorntona a kotouč mu vypadl z lapačky. Brankář Montrealu se po něm ale rychle vrhl a udržel jej v lapačce.
     
    52:38
    Josh Anderson zavezl puk po pravém křídle do útočného pásma, jenže tam jej domácí dlouho neudrželi.
     
    52:06
    Brendan Gallagher dostal nabito na pravý kruh, odkud hledal spoluhráče mezi kruhy, jenže jeho přihrávku zablokoval vracející se obránce.
     
    51:36
    Carey Price si pohlídal dělovku od modré čáry a ukryl kotouč do lapačky. Domácí brankář ještě hecuje příznivce Montrealu.
     
    51:06
    Chris Wideman objel branku soupeře a pohotově hledal spoluhráče v nebezpečném prostoru. Důrazní zadáci Canadiens puk odehráli do bezpečí.
     
    50:42
    Josh Anderson si sjel na přihrávku na levou stranu, otočil se a poslal puk mezi kruhy, kde ale neměl nikoho v červeném dresu.
     
    50:26
    Florida se po dlouhé době dostala za modrou čáru, ale další rána skončila vedle levé tyčky.
    49:51 Tyler PITLICK - 10:1
     
    49:51
    Montreal právě vstřelil branku! Desítka je na světě! Krátce po vyhraném vhazování v útočném pásmu si kotouč našel TYLER PITLICK, který zápěstím prolomil svou střeleckou smůlu! Asistence: Ryan Poehling.
     
    49:28
    Romanov poslal přihrávku na modrou čáru, kde operoval Brendan Gallagher, nicméně důrazný soupeř v bílém dresu jej rozhodil hitem.
     
    49:02
    Anthony Duclair vybojoval odražený kotouč ve středním pásmu a dostal se do zakončení. Jeho pokus prolétl kolem levé tyčky.
     
    48:26
    Floridě se nepovedla rozehrávka a nahození na levou stranu skončilo na zakázaném uvolnění. Domácí příznivci zatím oslavují Caufieldův hattrick.
    48:12 Cole CAUFIELD - 9:1
     
    48:12
    Montreal právě vstřelil branku! Montreal se nakonec dokázal prosadit i ve třetí třetině a COLE CAUFIELD si dnes připisuje první hattrick v NHL! Domácí střelec si sjel na přihrávku z pravé strany a z prostoru mezi kruhy bez přípravy napálil puk do branky! Asistence: Mike Hoffman, Nick Suzuki.
     
    47:35
    Josh Anderson dostal přihrávku do jízdy, pod tlakem se otočil s kotoučem a zakončil. Jeho rána jen prolétla kolem zadní tyčky.
     
    47:07
    Petry neustál souboj s obráncem za brankou Floridy a poroučel se k ledu. Podle rozhodčích se o nedovolený zákrok nejednalo.
     
    46:50
    Ve třetí třetině už se nehraje v tak vysokém tempu jako v předchozích periodách. Aktivnější je zatím domácí Montreal.
     
    46:06
    Carey Price si opět povyjel proti střeleckému pokusu soupeře a zneškodnil kotouč lapačkou. Domácí brankář si poslední duel sezóny užívá.
     
    45:36
    Chris Wideman si sjel na přihrávku na levou stranu, jenže si nepotykal se zpracováním a puk mu utekl k prvnímu soupeři.
     
    45:12
    Florida se usadila v útočném pásmu, nicméně nikdo v bílém dresu se nyní nedostal až do zakončení. Montreal je v defenzivě důrazný.
     
    44:27
    Carey Price si na závěr sezóny připsal parádní zákrok! Domácí brankář se roztáhl na brankovišti a zneškodnil obrovskou možnost Chiarota!
     
    44:06
    Anderson si sjel na přihrávku zadovkou a pohotově zakončil zápěstím. Jeho rána skončila na betonu připraveného brankáře Floridy.
     
    43:26
    Také hosté nyní museli počkat s rozehrávkou na kompletní vystřídání. Na prudkou pobídku si sjel Duclair, který puk protečoval k soupeři.
     
    43:02
    Florida se vydala vpřed po pravé straně ledové plochy, jenže nahození skončilo v rohu kluziště, kde uspěli obránci Canadiens.
     
    42:21
    Brendan Gallagher dostal přihrávku na pravý kruh, odkud zakončil zápěstím, ale trefil jen prostor, kde číhal brankář Floridy.
     
    42:05
    Hoffman objel branku Floridy a hledal spoluhráče na modré čáře. NIkdo v bílém dresu se tentokrát nedostal do zakončení.
     
    41:36
    Josh Anderson vybojoval puk v rohu obranného pásma a odrazem o mantinel kotouč poslal do středního pásma.
     
    41:10
    Montreal se z tlaku Floridy v úvodu třetí části vymanil jen vyhozením kotouče přes celé kluziště. Vhazování se vrátí zpátky před Price.
     
    40:45
    Před branku Montrealu směřovala prudká přihrávka od mantinelu, ale Jeff Petry se skvěle stáhl a odehrál puk do bezpečí.
     
    40:10
    Montreal uspěl na úvodním vhazování své závěrečné dvacetiminutovky letošního ročníku. Canadiens se budou chtít rozloučit triumfem.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 3:05.
     
    Střely na branku: 27 – 25
     
    Druhá třetina končí! Kanadský Montreal pokračoval i v prostřední periodě v kanonádě. Nejprve se prosadil Cole Caufield, na kterého navázal Perreault. Ve 27. minutě se navíc prosadil Evans. Osmý zásah domácího celku přišel ve 34. minutě, kdy se trefil Christian Dvorak.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:22
    Montour projel do útočného pásma, kde udržel na zádech dotírajícího soupeře a poslal přihrávku před branku. V nebezpečném prostoru nehlídkoval nikdo ze spoluhráčů.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:19
    Cole Caufield poslal nahození do útočného pásma, jenže nikdo v červeném dresu za jeho pobídkou nepokračoval. Puk tak získala Florida.
     
    38:02
    Sam Bennett dostal přihrávku na modrou čáru, odkud puk jen protečoval za branku Montrealu. Volný kotouč následně získala domácí defenziva.
     
    37:24
    Po dalším souboji na modré čáře vyletěl kotouč mimo ledovou plochu. Vhazování se vrátí před klec soupeře.
     
    37:12
    Montreal se dostal do útočného pásma, nicméně kombinace domácích nepřinesla zakončení. Pozorná defenziva Floridy hrála obětavě.
     
    36:29
    Tyler Pitlick střílel z pravé strany útočného pásma, nicméně Johansson jeho ránu viděl a připsal si snadný zákrok lapačkou.
     
    36:02
    Brendan Gallagher už podle čárového rozhodčího neudržel kotouč na modré čáře. Akci Montrealu tak zastavilo postavení mimo hru.
     
    35:32
    Carey Price vyjel ven z branky, aby svým spoluhráčům pomohl s rozehrávkou.
     
    35:06
    Domácí Canadiens prošli do útočného pásma středem ledové plochy, ale Cole Caufiled nepovedeným nahozením daroval puk soupeři.
     
    34:26
    Zaplněná hala se při posledním vystoupení Montrealu v letošním ročníku skvěle baví. Utkání se hraje před parádní kulisou.
     
    34:06
    Patric Hörnqvist vypomohl spoluhráčům v obranném pásmu k zisku kotouče, ale bekhendem jej nedokázal vyhodit za modrou čáru.
    33:21 Christian DVORAK - 8:1
     
    33:21
    Montreal právě vstřelil branku! Domácí celek přidává další zásah! CHRISTIAN DVORAK dostal přihrávku na pravý kruh, odkud pohotově střílel zápěstím a jeho povedený pokus skončil v horním růžku!
     
    33:05
    Montreal se dostal do útočného pásma, nicméně hráči v červeném si tentokrát nedokázali přesně přihrát.
     
    32:42
    Ben Chiarot poslal z levé strany nahození do útočného pásma, nicméně jeho pobídka skončila na zakázaném uvolnění.
     
    32:15
    Suzuki se v útočném pásmu opřel příklepem do odraženého kotouče, ale jeho dělovka skončila na betonu dobře postaveného brankáře.
     
    31:26
    Z levé strany útočného pásma zkusil štěstí Josh Anderson, ale trefil jen vnější oblouk branky.
     
    31:06
    Jeff Petry se zjevil sám před brankou Floridy a zakončil zápěstím. Jeho dělovka ale prolétla nad břevnem hostující klece.
     
    30:20
    Je za námi polovina základní hrací doby a zatím sledujeme velké překvapení. Florida se proti nejhoršímu týmu NHL vůbec nedostává do tempa.
     
    30:00
    Hosté v plném počtu.
     
    29:28
    Eetu Luostarinen napadal rozehrávku Canadiens za červenou čárou. Hokejista domácího celku si na puk sice sáhl, ale nerozehrál.
     
    29:03
    Hoffman kouzlil s pukem na čepeli na pravé straně útočného pásma, ale jeho rána skončila na bloku prvního hráče v bílém dresu.
     
    28:26
    Nick Suzuki hned v úvodu přesilovky střílel z pravé strany útočného pásma, ale jeho rána zápěstím skončila vedle zadní tyčky.
     
    28:00
    Vyloučení v týmu Florida Panthers:
    Anthony Duclair – 2 min., hrubost.
     
    27:21
    Carey Price si dal pozor na dělovku z levé strany a připravil lapačku. Domácí brankář dnes naproti svému protějšku září.
     
    27:06
    Florida se sice dostala do útočného pásma, ale pobyt velkého favorita před klecí Montrealu nepřinesl nebezpečné zakončení.
    26:08 Jake EVANS - 7:1
     
    26:08
    Montreal právě vstřelil branku! Nejlepší výkon Montrealu v letošní sezóně pokračuje! Domácí opět zcela rozebrali obranu Floridy. Přihrávku před prakticky odkrytou klec dostal JAKE EVANS, který jen zvedl puk nad beton bezmocného brankáře! Asistence: Rem Pitlick, Brendan Gallagher.
     
    25:26
    Nick Suzuki projel do útočného pásma, přehodil si puk na forhend a zakončil. Ani jeho pokus nesměřoval mezi tři tyče soupeřovy klece.
     
    25:00
    Cole Caufield měl spadeno na hattrick, ale hostující brankář jeho dělovku dobře viděl a připsal si dobrý zákrok betonem.
     
    24:32
    Ihned po vyhraném vhazování v útočném pásmu zkoušel zakončit jeden z hráčů Floridy, jenže jeho dělovka byla sražena mimo led.
     
    24:24
    Na opačné straně si Carey Price musel dát pozor na zakončení z levé strany, ale ránu od mantinelu domácí brankář bez problémů lapil.
    23:55 Mathieu PERREAULT - 6:1
     
    23:55
    Montreal právě vstřelil branku! Tohle už začíná zavánět debaklem! Montreal po bleskovém přechodu do útočného pásma přidává šestou branku. Po rychlé kombinaci zůstal mezi kruhy nehlídaný MATHIEU PERREAULT, jehož pokus skončil v brance! Asistence: Christian Dvorak, Josh Anderson.
     
    23:34
    Montrealu se nyní vůbec nepovedla rozehrávka. Pobídka směřující na pravou stranu propadla na zakázané uvolnění.
     
    23:02
    Jeff Petry v obranném pásmu získal odražený kotouč, dobře se otočil a poslal jej dopředu. Obrany obou týmů se dnes zatím nenudí.
     
    22:29
    Brendan Gallagher se otočil na levém kruhu a zakončil. Ani jeho pokus ale nemířil mezi tři tyče floridské klece.
     
    22:10
    Suzuki napadal rozehrávku Floridy v jejím obranném pásmu. Hokejisté v bílém si na něj dali dobrý pozor a rozehráli o hrazení.
    21:33 Cole CAUFIELD - 5:1
     
    21:33
    Montreal právě vstřelil branku! Montreal v úvodu druhé třetiny pokračuje ve výkonu z úvodní periody! COLE CAUFIELD předvedl parádní slalom a dostal se do útočného pásma, kde překonal brankáře bekhendem!
     
    21:02
    Jeff Petry dostal přihrávku na modrou čáru, odkud střílel zápěstím, nicméně brankář Floridy jeho ránu viděl a schoval puk do lapačky.
     
    20:26
    Montrealu se vůbec nepovedl přechod do útočného pásma. Nahození směřující na levou stranu skončilo na zakázaném uvolnění.
     
    20:10
    Montreal uspěl na úvodním vhazování druhé části. Canadiens se ihned vydali do ofenzivy a budou chtít napodobit výkon z první části.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 2:08.
     
    Střely na branku: 11 – 10
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce může být Montreal zcela spokojen! Hráči domácího celku vlétli do utkání jako voda a hned v úvodu je do vedení poslal Harris. V páté minutě navíc přidal další branku Hoffman a o dvanáct sekund později Caufield. V závěru přesilovky se navíc ve třinácté minutě trefil Brendan Gallagher. Za Floridu snížil až v devatenácté minutě Chiarot.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:35
    Chiarot dojel nahození do rohu útočného pásma, ale ihned u něj byl hráč v červeném dresu, který mu zamezil v přihrávce.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
    18:23 Ben CHIAROT - 4:1
     
    18:23
    Florida právě vstřelila branku! Také Florida nakonec v samotném závěru přesilovky dokázala udeřit! Po rychlém akci dostal přihrávku před branku BEN CHIAROT a zápěstím poslal puk do odkryté části! Asistence: Eetu Luostarinen, Aleksi Heponiemi.
     
    18:03
    Joe Thornton z rohu útočného pásma poslal žabičku před branku, nicméně tam neměl nikoho ze spoluhráčů. Canadiens puk opět vyhodili přes celé kluziště.
     
    17:35
    Florida se tentokrát dostala do zakončení, ale Carey Price ránu z levé strany dobře viděl a zasáhl levým betonem,
     
    17:06
    Montreal zatím zvládá oslabení na jedničku. Domácí získali kotouč a sami jej vyvezli do útočného pásma, kde nasbírali sekundy k dobru.
     
    16:26
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens:
    Tyler Pitlick – 2 min., nedovolené bránění.
     
    16:22
    Domácí celek se hnal do rychlého protiútoku, ale Josh Anderson přejel přes modrou čáru ještě před pukem. Postavení mimo hru.
     
    16:06
    Florida se po velmi dlouhé době usadila v útočném pásmu. Na přihrávku na modrou čáru si sjel Montour, ale z těžké pozice nestačil zakončit.
     
    15:27
    Carey Price si po dlouhé době sáhl na kotouč. Domácí brankář bez problémů zneškodnil nahození z pravé strany.
     
    15:10
    Suzuki na levé straně útočného pásma obešel obránce a poslal kotouč před branku. Na jeho pobídku nikdo v červeném nedosáhl.
     
    14:21
    Romanov dostal přihrávku k modré čáře, odkud bez přípravy zakončil příklepem a jeho dělovka skončila na horní tyči!
     
    14:06
    Florida se z tlaku Montrealu vymanila jen za cenu obloučku do středního pásma. Unavená formace hostů navíc nestačila vystřídat.
     
    13:26
    Nick Suzuki se v útočném pásmu dopustil přihrávky rukou, což neuniklo zraku rozhodčích.
     
    13:06
    Další snaha domácího celku skončila sraženou přihrávkou z pravé strany ledové plochy. Obránci Floridy teď měli i kus štěstí.
    12:23 Brendan GALLAGHER - 4:0
     
    12:23
    Montreal právě vstřelil branku! Tak jsem to zakřikl! Domácí Montreal totiž v závěru přesilovky přidává čtvrtou branku! Po kombinaci v útočném pásmu dostal přihrávku na pravou stranu BRENDAN GALLAGHER, který poslal puk do sítě! Asistence: Mathieu Perreault, Chris Wideman.
     
    12:03
    Ze snahy domácího celku zatím plynou chyby. Přesilovka Montrealu je zatím tragická, Canadiens se ne a ne usadit v útočném pásmu.
     
    11:29
    Suzuki dostal přihrávku do jízdy, ale na modré čáře jej od kotouče odstavil první obránce, který puk poslal přes celé kluziště.
     
    11:02
    Florida se v oslabení zmocnila v obranném pásmu kotouče a bez problémů jej vyhodila přes celé kluziště.
     
    10:29
    Vyloučení v týmu Florida Panthers:
    Brandon Montour – 2 min., sekání.
     
    10:26
    Joe Thornton střílel z prostoru mezi kruhy, nicméně zkušený útočník Panthers zápěstím zakončil vysoko nad břevno domácí klece.
     
    10:00
    Je za námi polovina úvodní periody a zatím sledujeme jednoznačné utkání. Florida se proti nejhoršímu týmu soutěže není schopná dostat do tempa.
     
    09:20
    Montreal napadal rozehrávku Floridy a opět díky aktivitě získal odražený kotouč. Panteři mají v první části velké problémy.
     
    08:48
    Chris Wideman napadal rozehrávku Floridy v jejím obranném pásmu. Canadiens se dokonce dostali do zakončení, nicméně to nebylo nebezpečné.
     
    08:12
    Chris Wideman projel do útočného pásma, z otočky našel Romanova, ale jeho dělovka prolétla kolem zadní tyčky.
     
    07:45
    Anthony Duclair se dostal do útočného pásma, kde střílel po sklepnutí Mamina, ale jeho dělovka prolétla kolem levé tyčky.
     
    07:15
    Petry dostal přihrávku za branku Floridy, odkud zkoušel najít spoluhráče ve střelecké pozici, jenže jeho pobídka nebyla přesná.
     
    06:29
    Po dobrém přechodu do útočného pásma střílel Eetu Luostarinen, jehož pokus zápěstím skončil vedle zadní tyčky.
     
    06:06
    Zadáci Floridy si rozehráli v obranném pásmu a okamžitě otočil směr hry. Nahození do útočného pásma ale skončilo na holích domácích zadáků.
     
    05:39
    Noel Acciari se dral do útočného pásma, ale první soupeř jej dokázal odstavit tvrdým hitem od kotouče.
     
    05:20
    Florida se po dlouhé době dostala do útočného pásma, ale nahozený kotouč si pohlídala defenziva domácích Canadiens.
    04:30 Cole CAUFIELD - 3:0
     
    04:30
    Montreal právě vstřelil branku! Neskutečný vstup Montrealu do jeho závěrečného duelu v sezóně! Hned po vyhraném vhazování se do útočného pásma dostal po pravé straně COLE CAUFIELD a zápěstím rozjásal arénu! Asistence: Joel Edmundson, Jeff Petry.
    04:18 Mike HOFFMAN - 2:0
     
    04:18
    Montreal právě vstřelil branku! Kanadský Montreal se proti velkému favoritovi po pěti minutách dostává do vedení už o dvě branky! Dělovka od modré čáry trefila brankovou konstrukci. Kotouč zůstal v brankovišti a důrazný MIKE HOFFMAN jej poslal za čáru! Asistence: David Savard.
     
    04:01
    Patric Hörnqvist si sjel na zadovku na modrou čáru a bez váhání vystřelil. Carey Price měl proti ráně švédského útočníka čistý výhled a zasáhl.
     
    03:35
    Montour projel po levém křídle na modrou čáru, ale stáhl se k němu Chris Wideman, který jej čistým defenzivním zákrokem obral o puk.
     
    03:12
    Florida je po obdržení úvodní branky hodně aktivní a tlačí se do ofenzivy. Carey Price si rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek práce.
     
    02:35
    Carter Verhaeghe se šikovně prosmýkl mezi kruhy, odkud zakončil zápěstím, ale ani jeho rána zatím nenašla cestičku mezi tři tyče.
    01:57 Jordan HARRIS - 1:0
     
    01:57
    Montreal právě vstřelil branku! Domácí Montreal se dostává do vedení hned z první střely! JORDAN HARRIS dostal nabito na modrou čáru a jeho dělovka skončila v brance! Asistence: Jake Evans.
     
    01:10
    Reinhart ustál souboj v útočném pásmu a bekhendem poslal puk před branku. Na jeho pobídku ale nikdo v bílém dresu Panthers nedosáhl.
     
    00:34
    Florida se dostala k prvnímu zakončení, ale nahození od modré čáře si Carey Price pohlídal a vytěsnil kotouč někam k mantinelu.
     
    00:10
    Domácí Montreal uspěl na úvodním vhazování dnešního souboje. Canadiens se dnes loučí se sezónou a budou chtít zabrat.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Před startem duelu probíhá ceremoniál s hymnou.
     
    Úvodní sestavy:

    Montreal Canadiens: Price (Montembeault) – Petry, Edmundson, Savard, Romanov, Wideman, Harris – Caufield, Suzuki, Hoffman – Gallagher, Evans, T. Pitlick – Jos. Anderson, Dvorak, R. Pitlick – Pezzetta, Poehling, M. Perreault.

    Florida Panthers: Bobrovskij (Knight) – Montour, Chiarot, L. Carlsson, Lindbohm, Kiersted, Hägg – Verhaeghe, Luostarinen, Mamin – Reinhart, Bennett, Duclair – Hörnqvist, Acciari, Lomberg – Heponiemi, Schwindt, Thornton.
     
    Montreal Canadiens

    Domácí celek prožil naprosto odlišnou základní část než jeho dnešní soupeř. Canadiens loni dokráčeli až do finále Stanley Cupu, kde padli s Tampou, nicméně letos naprosto vyhořeli. Před posledním kolem základní části má Montreal na kontě pouze padesát tři bodů. Na předposlední Flyers navíc ztrácí osm bodů, což je opravdu velká propast. Naposledy ale Montreal přerušil sérii porážek a po devíti prohrách přehrál Rangers.
     
    Florida Panthers

    Hostující Florida letos prožila fantastickou základní část. Po jedenaosmdesáti odehraných duelech mají Panteři na kontě 122 bodů a jsou vládci základní části. Ve Východní konferenci mají na druhou Carolinu náskok šesti bodů, který dnes ještě mohou navýšit. Před play-off sice přišly porážky s Tampou a na ledě Bostonu, nicméně v souboji na ledě Ottawy Panthers zvítězili 4:0. Nejproduktivnějším hráčem Floridy je Jonathan Huberdeau, který se ještě popere s Gaudreauem o druhé místo v tabulce produktivity základní části.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 2. Harris (Evans), 5. Hoffman (Savard), 5. Caufield (Edmundson, Petry), 13. Gallagher (M. Perreault, Wideman), 22. Caufield, 24. M. Perreault (Dvorak, Jos. Anderson), 27. Evans (R. Pitlick, Gallagher), 34. Dvorak, 49. Caufield (Hoffman, Suzuki), 50. T. Pitlick (Poehling) – 19. Chiarot (Luostarinen, Heponiemi), 55. Acciari (Chiarot, Lomberg)


    Montreal Canadiens: Price (Montembeault) – Petry, Edmundson (A), Savard, Romanov, Wideman, Harris – Caufield, Suzuki (A), Hoffman – Gallagher (A), Evans, T. Pitlick – Jos. Anderson, Dvorak, R. Pitlick – Pezzetta, Poehling, M. Perreault.
    Florida Panthers: J. Johansson (Knight) – Montour, Chiarot, L. Carlsson, Lindbohm, Kiersted, Hägg – Verhaeghe, Luostarinen, Mamin – Reinhart, Bennett, Duclair – Hörnqvist (A), Acciari, Lomberg – Heponiemi, Schwindt, Thornton (A).

    Rozhodčí: Lambert, Blandina – Cormier, Deschamps
    bahis siteleri