Buffalo – Chicago 3:2 (po pr.) | Montreal – Florida 10:2 (kon.) | New Jersey – Detroit 3:5 (kon.)
NY Rangers – Washington 3:2 (kon.) | Philadelphia – Ottawa 2:4 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 5:3 (kon.)
Toronto – Boston 5:2 (kon.) | NY Islanders – Tampa 4:6 (kon.) | St. Louis – Vegas 4:7 (kon.)
Minnesota – Colorado 4:1 (kon.) | Winnipeg – Calgary 3:1 (kon.) | Dallas – Anaheim 4:2 (kon.)
Edmonton – Vancouver 3:2 (1:0 po s.n.) | Seattle – San Jose 3:0 (kon.) | Arizona – Nashville 5:4 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
10:2 (4:1, 4:0, 2:1)
Florida Panthers
Sobota 30.04.2022, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:55 Noel ACCIARI - 10:2
     
    54:55
    Florida právě vstřelila branku! Florida se pět minut před koncem základní hrací doby dočkala druhého zásahu! Price neudržel ve výstroji zajímavé zakončení. Za pukem pokračoval NOEL ACCIARI a doklepl jej do branky! Asistence: Ben Chiarot, Ryan Lomberg.
    49:51 Tyler PITLICK - 10:1
     
    49:51
    Montreal právě vstřelil branku! Desítka je na světě! Krátce po vyhraném vhazování v útočném pásmu si kotouč našel TYLER PITLICK, který zápěstím prolomil svou střeleckou smůlu! Asistence: Ryan Poehling.
    48:12 Cole CAUFIELD - 9:1
     
    48:12
    Montreal právě vstřelil branku! Montreal se nakonec dokázal prosadit i ve třetí třetině a COLE CAUFIELD si dnes připisuje první hattrick v NHL! Domácí střelec si sjel na přihrávku z pravé strany a z prostoru mezi kruhy bez přípravy napálil puk do branky! Asistence: Mike Hoffman, Nick Suzuki.
    33:21 Christian DVORAK - 8:1
     
    33:21
    Montreal právě vstřelil branku! Domácí celek přidává další zásah! CHRISTIAN DVORAK dostal přihrávku na pravý kruh, odkud pohotově střílel zápěstím a jeho povedený pokus skončil v horním růžku!
    26:08 Jake EVANS - 7:1
     
    26:08
    Montreal právě vstřelil branku! Nejlepší výkon Montrealu v letošní sezóně pokračuje! Domácí opět zcela rozebrali obranu Floridy. Přihrávku před prakticky odkrytou klec dostal JAKE EVANS, který jen zvedl puk nad beton bezmocného brankáře! Asistence: Rem Pitlick, Brendan Gallagher.
    23:55 Mathieu PERREAULT - 6:1
     
    23:55
    Montreal právě vstřelil branku! Tohle už začíná zavánět debaklem! Montreal po bleskovém přechodu do útočného pásma přidává šestou branku. Po rychlé kombinaci zůstal mezi kruhy nehlídaný MATHIEU PERREAULT, jehož pokus skončil v brance! Asistence: Christian Dvorak, Josh Anderson.
    21:33 Cole CAUFIELD - 5:1
     
    21:33
    Montreal právě vstřelil branku! Montreal v úvodu druhé třetiny pokračuje ve výkonu z úvodní periody! COLE CAUFIELD předvedl parádní slalom a dostal se do útočného pásma, kde překonal brankáře bekhendem!
    18:23 Ben CHIAROT - 4:1
     
    18:23
    Florida právě vstřelila branku! Také Florida nakonec v samotném závěru přesilovky dokázala udeřit! Po rychlém akci dostal přihrávku před branku BEN CHIAROT a zápěstím poslal puk do odkryté části! Asistence: Eetu Luostarinen, Aleksi Heponiemi.
    12:23 Brendan GALLAGHER - 4:0
     
    12:23
    Montreal právě vstřelil branku! Tak jsem to zakřikl! Domácí Montreal totiž v závěru přesilovky přidává čtvrtou branku! Po kombinaci v útočném pásmu dostal přihrávku na pravou stranu BRENDAN GALLAGHER, který poslal puk do sítě! Asistence: Mathieu Perreault, Chris Wideman.
    04:30 Cole CAUFIELD - 3:0
     
    04:30
    Montreal právě vstřelil branku! Neskutečný vstup Montrealu do jeho závěrečného duelu v sezóně! Hned po vyhraném vhazování se do útočného pásma dostal po pravé straně COLE CAUFIELD a zápěstím rozjásal arénu! Asistence: Joel Edmundson, Jeff Petry.
    04:18 Mike HOFFMAN - 2:0
     
    04:18
    Montreal právě vstřelil branku! Kanadský Montreal se proti velkému favoritovi po pěti minutách dostává do vedení už o dvě branky! Dělovka od modré čáry trefila brankovou konstrukci. Kotouč zůstal v brankovišti a důrazný MIKE HOFFMAN jej poslal za čáru! Asistence: David Savard.
    01:57 Jordan HARRIS - 1:0
     
    01:57
    Montreal právě vstřelil branku! Domácí Montreal se dostává do vedení hned z první střely! JORDAN HARRIS dostal nabito na modrou čáru a jeho dělovka skončila v brance! Asistence: Jake Evans.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 2. Harris (Evans), 5. Hoffman (Savard), 5. Caufield (Edmundson, Petry), 13. Gallagher (M. Perreault, Wideman), 22. Caufield, 24. M. Perreault (Dvorak, Jos. Anderson), 27. Evans (R. Pitlick, Gallagher), 34. Dvorak, 49. Caufield (Hoffman, Suzuki), 50. T. Pitlick (Poehling) – 19. Chiarot (Luostarinen, Heponiemi), 55. Acciari (Chiarot, Lomberg)


    Montreal Canadiens: Price (Montembeault) – Petry, Edmundson (A), Savard, Romanov, Wideman, Harris – Caufield, Suzuki (A), Hoffman – Gallagher (A), Evans, T. Pitlick – Jos. Anderson, Dvorak, R. Pitlick – Pezzetta, Poehling, M. Perreault.
    Florida Panthers: J. Johansson (Knight) – Montour, Chiarot, L. Carlsson, Lindbohm, Kiersted, Hägg – Verhaeghe, Luostarinen, Mamin – Reinhart, Bennett, Duclair – Hörnqvist (A), Acciari, Lomberg – Heponiemi, Schwindt, Thornton (A).

    Rozhodčí: Lambert, Blandina – Cormier, Deschamps
    bahis siteleri