Old Boys SVK – Rakousko 11:1 (kon.) | USA – Kanada Sask. 5:6 (kon.) | Kanada – Středočeský kraj 3:1 (kon.)
Slovensko – Řecko 5:3 (kon.) | USA United – Česko 0:10 (kon.) | Velká Británie – Česko 0:9 (kon.)
Kanada Sask. – Slovensko 2:3 (kon.) | Rakousko – Kanada 0:10 (kon.) | Česko – Řecko 4:3 (po pr.)
Česko – Old Boys SVK 5:2 (kon.) | USA – Velká Británie 5:0 (kon.) | Středočeský kraj – USA United 12:0 (kon.)
konec
USA United
0:10 (0:3, 0:4, 0:3)
Česko
Středa 07.09.2022, 12:00 • Hokejbalová aréna Kladno • Mistrovství světa Masters mužů • Skupina A
    35:46 Pavel KUBEŠ - 0:10
     
    35:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Desítka nakonec přeci jen padla! Češi znovu spustili pořádný kolotoč v útočném pásmu a po sérii odrazů to byl kapitán PAVEL KUBEŠ, kdo rozvlnil síť za zády Hermana Sorchera. Asistence: Radek Mašík.
    32:25 Tomáš RUDA - 0:9
     
    32:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hokejbalisté Spojených států amerických působí hodně unaveným dojmem. Po nepřesném zakončení českého hráče se balónek od zadního mantinelu odrazil k TOMÁŠI RUDOVI, ten jej bez větších potíží nasměroval do odkryté části brány. Bez asistence.
    27:05 Michal DRENKO - 0:8
     
    27:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Početní převaha využita! Miloš Kamaryt zakvedlal v levém kruhu a do mezikruží posléze přihrál MICHALU DRENKOVI, jehož zakončení proletělo Sorcherovi nad levým betonem. Asistence: Miloš Kamaryt a Radek Mašík.
    19:57 O. KEJŘ - 0:7
     
    19:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Gólové hody pokračují. Od nohy amerického obránce se hrací předmět odrazil k ONDŘEJI KEJŘOVI a ten se trefil k levé tyči, dezorientovaný gólman Laird zůstal přilepený u pravé. Asistence: Martin Kosina a Tomáš Ruda.
     
    18:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Druhý gól v rozmezí pár vteřin! RADEK PROCHÁZKA se po pravém mantinelu odpoutal od posledního obránce, naběhl před bránu a zakončením na přední tyč viditelně zaskočil Lairda. Asistence: Petr Čížek.
    17:55 David TYBUREC - 0:5
     
    17:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Začíná se schylovat k nečekanému debaklu. Dělovou ránu vypálil z levé strany od modré čáry DAVID TYBUREC. James Laird reagoval v momentě, kdy už měl míček za zády. Bez asistence.
    13:36 J. MAŠÍK - 0:4
     
    13:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česko pokračuje ve výborném výkonu, jeho náskok je už čtyřgólový! Znovu úřadoval bekhend JIŘÍHO MAŠKA, který zase zvedal míček pod břevno. Laird si na něj sáhl, ale pryč z brány ho vytěsnit nedokázal. Asistence: Pavel Kubeš.
    10:52 J. MAŠÍK - 0:3
     
    10:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Rozdíl ve skóre čítá už tři góly! Miloš Kamaryt těžil z dlouhého váhání amerického protihráče k zisku míčku. Zadovkou pak uvolnil JIŘÍHO MAŠÍKA, ten bekhendem zkušeně zvedl puk pod břevno mimo dosah brankáře. Asistence: Miloš Kamaryt.
    08:43 Tomáš RUDA - 0:2
     
    08:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Svěřenci kouče Davídka přestáli oslabení a odskakují do dvoubrankového vedení! Americká defenziva trestuhodně propadla a TOMÁŠ RUDA s Pavlem Kubešem utíkali sami na gólmana. Párkrát si mezi sebou míček vyměnili, aby nakonec zakončil první zmíněný hráč forhendovou ránu do volného prostoru u bližší tyče. Asistence: Pavel Kubeš.
    02:29 Jiří VOŽENÍLEK - 0:1
     
    02:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se ujímají brzkého vedení! Kubeš obral amerického obránce a nabil do pravého kruhu JIŘÍMU VOŽENÍLKOVI, tvrdé forhendové zakončení prosvištělo Lairdovi do sítě mezi betony. Asistence: Jaroslav Kejř.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 3. Voženílek (J. Kejř), 9. Ruda (Kubeš), 11. J. Mašík (Kamaryt), 14. J. Mašík (Kubeš), 18. Tyburec, 19. Procházka (Čížek), 20. O. Kejř (Kosina, Ruda), 28. Drenko (Kamaryt, R. Mašík), 33. Ruda, 36. Pavel Kubeš (R. Mašík)


    USA United: Laird (25. Sorcher) – Ducharme, Garner, Stewart, Najowicz, Reaser (C), Bellon, Weigand – Richards, Tankesley, McCullough, Garner, Liss, Street, Nogler, Pollinger, Paradine, Demarco, Garver, Cuocco.
    Česko: Šupík (Sup) – Dědič, Drenko, Seidl, Kosina, Čížek, Zeman, Kamaryt, Voženílek – R. Mašík, Kastner, Procházka, Švancar, Kubeš (C), Ruda, Urban, Hnízdil, Loskot, O. Kejř, J. Mašík, J. Kejř, Tyburec.

    Rozhodčí: Hatala, Havelka