Old Boys SVK – Rakousko 11:1 (kon.) | USA – Kanada Sask. 5:6 (kon.) | Kanada – Středočeský kraj 3:1 (kon.)
Slovensko – Řecko 5:3 (kon.) | USA United – Česko 0:10 (kon.) | Velká Británie – Česko 0:9 (kon.)
Kanada Sask. – Slovensko 2:3 (kon.) | Rakousko – Kanada 0:10 (kon.) | Česko – Řecko 4:3 (po pr.)
Česko – Old Boys SVK 5:2 (kon.) | USA – Velká Británie 5:0 (kon.) | Středočeský kraj – USA United 12:0 (kon.)
konec
USA
5:6 (2:2, 2:2, 1:2)
Kanada Saskatchewan
Středa 07.09.2022, 09:00 • Nové Strašecí • Mistrovství světa Masters mužů • Skupina B
     
    32:43
    Kanada právě vstřelila branku!
    Zbytečná ztráta Američanů ve středním pásmu je potrestána tím nejhorším možným způsobem. JEFF BASSET chtěl zakončovat už od modré čáry, jenže balónek mu sklouzl. Naštěstí pro něj mu zůstal na holi, takže dostal druhou možnost k zakončení, kterou už zužitkoval! Asistence: Joel Thompson a Kourtney Weslowski.
     
    28:52
    USA právě vstřelily branku!
    Balónek od modré čáry na pravé straně nahazoval Zinger pro THOMASE LEPAGEHO. Ten zpracoval, hned na to balónek procpal za Crosslanda! Asistence: Rick Zinger a Joseph Silverio.
     
    24:48
    Kanada právě vstřelila branku!
    To byla rána jako z děla. ROCK HARRISON na nic nečekal a i když měl Cohen odkrytý výhled, na pumelici Harrisona zareagovat nedokázal. Možná to bylo s nechtěnou tečí bránícího Američana. Asistence: Jeff Basset a Scott Drake.
     
    19:38
    Kanada právě vstřelila branku!
    Během necelé půlminuty Kanaďané dotahují krok! Brzy se usadili před Cohenem, D’Entremont přihrával po levé ruce úplně volnému RICCOVI PISCITELLIMU, který ranou z první překonal amerického gólmana! Asistence: Justin D’Entremont a Brock Harrison.
     
    19:09
    Kanada právě vstřelila branku!
    Harrison postupoval středem, poté přihrával do pravé strany Piscitellimu. Ten se neunáhlil a našel rozeběhnutého JUSTINA D’ENTREMONTA, který zakončoval po pravé ruce Cohena, Kanaďané snižují! Asistence: Ricco Piscitelli a Brock Harrison.
     
    18:42
    USA právě vstřelily branku!
    Rozdíl ve skóre je dvoubrankový! Nechytatelnou ránou od modré čáry se prezentoval ZACHARY LAMPELL. Crossland měl odkrytý výhled, americký hokejbalista zakončoval tvrdě do horní části branky! Asistence: Michael Neill a Jason Whitenight.
     
    16:12
    USA právě vstřelily branku!
    Skóre se po několika kanadských příležitostech mění na druhé straně! JASON WHITENIGHT využil nabídky od Ciany, která přišla z pravého kruhu a vzhledem k tomu, že byl Crossland vysoko z branky, zakončoval do prázdné svatyně! Asistence: Keith Ciana a Sal Fiore.
     
    10:37
    Kanada právě vstřelila branku!
    Zasloužené vyrovnaní, Kanaďané byli v posledních minutách aktivnější! JASON BEARNS těžil z přesné přihrávky Piscitelliho, zakončoval z první a srovnal! Asistence: Ricco Piscitelli a Jay Dove.
     
    07:11
    USA právě vstřelily branku!
    Přeci jen využitá přesilová hra! Američané rychle zakombinovali, na konci všeho byl do odkryté svatyně zakončující RICK ZINGER, který si po asistenci připisuje také branku, Crossland neměl šanci. Asistence: Ryan Shannon a Jason Dick.
     
    06:05
    Kanada právě vstřelila branku!
    Američané dostali dobrou možnost na navýšení skóre, avšak v přesilovce inkasovali! Nevypadalo to jako bezprostřední nebezpečí, JUSTIN D’ENTREMONT zakončoval od modré čáry přes bránícího hráče, tento gól půjde za Cohenem!
     
    04:40
    USA právě vstřelily branku!
    Američané po necelých pěti minutách otevírají skóre! Z pravé strany nahazoval Zinger, v předbrankovém prostoru došlo k jemné teči SCOTTA BOKOSKIHO, míček před Crosslandem změnil směr! Asistence: Rick Zinger.

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 5. Bokoski (Zinger), 8. Zinger (Shannon, Dick), 17. Whitenight (Ciana, Fiore), 19. Lampell (Neill, Whitenight), 29. Lepage (Zinger, Silverio) – 7. D’Entremont, 11. Bearns (Piscitelli, Dove), 20. D’Entremont (Piscitelli, Harrison), 20. Piscitelli (D’Entremont, Harrison), 25. Harrison (Basset, Drake), 33. Basset (Thompson, Weslowski)


    USA: Cohen (Sheehan, Osciak) – Hernady, Silverio (A), Gallagher (A), Bayne Whitenight, Kramer – Lepage, Zinger (C), Dick, Evans, Perks, Ciullo, Ciana, Neill, Fiore, Bokoski, Caster, Shannon, Lampell
    Kanada Saskatchewan: J. Crossland (Cunningham) – Podhorodeski, Dove, Beattie, D. Crossland (C), H. White, Gammon – Weslowski, Simonsen, Henschel, Piscitelli, Smith, Orth, Bearns, D’Eentremont (A), Kardynal, Thompson, Drake, Cabral, Hancox, Harrison (A), Basset, R. White

    Rozhodčí: Šimbera – Horský

    Diváci: 68