Old Boys SVK – Rakousko 11:1 (kon.) | USA – Kanada Sask. 5:6 (kon.) | Kanada – Středočeský kraj 3:1 (kon.)
Slovensko – Řecko 5:3 (kon.) | USA United – Česko 0:10 (kon.) | Velká Británie – Česko 0:9 (kon.)
Kanada Sask. – Slovensko 2:3 (kon.) | Rakousko – Kanada 0:10 (kon.) | Česko – Řecko 4:3 (po pr.)
Česko – Old Boys SVK 5:2 (kon.) | USA – Velká Británie 5:0 (kon.) | Středočeský kraj – USA United 12:0 (kon.)
konec
Kanada Saskatchewan
2:3 (1:0, 1:2, 0:1)
Slovensko
Středa 07.09.2022, 15:20 • Nové Strašecí • Mistrovství světa Masters mužů • Skupina B
     
    27:51
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci šli do přečíslení tři na jednoho, ale Lajčiak dlouho držel míček a zdálo se, že celá akce skončila. K balónku se v předbrankovém prostoru dostal PETER PIROŠÍK, jehož první střela skončila na tyči, následná dorážka už směřovala za záda ležícího Crosslanda! Asistence: Lukáš Lajčiak a Martin Vannay.
     
    23:09
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Z trestné lavice vyběhl PETER PIROŠÍK, který byl o pár vteřin na konci slovenské akce, ze které naši sousedé vyrovnávají skóre! Sám si to namířil před branku, poté nečekanou bekhendovou střelou zaskočil Crosslanda. Asistence: Miroslav Behúl.
     
    19:05
    Kanada právě vstřelila branku!
    Beattie se vrátil na led a Kanaďané hráli přesilovku. Proběhlo několik rychlých přihrávek, po té poslední od Harrisona pálil JEFF BASSET. Lehocký proti jeho tvrdé ráně neměl nárok! Asistence: Brock Harrison a Justin D’Entremont.
     
    14:14
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Od modré čáry pálil Javorka, míček se odrážel od zadního mantinelu přesně na hůl Lajčiaka, který se neunáhlil a ještě přihrával úplně volnému RÓBERTU KAŠŠOVI. Ten už to měl jednoduché! Asistence: Lukáš Lajčiak a Slavomír Javorka.
     
    11:33
    Kanada právě vstřelila branku!
    V úplném závěru první třetiny jdou Kanaďané do vedení. Z delší vzdálenosti napřáhl BROCK HARRISON, který nechytatelnou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě. Zámořské mužstvo má obrovskou radost! Asistence: Justin D’Entremont.

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 12. Harrison (D’Entremont), 20. Basset (Harrison, D’Entremont) – 15. Kašša (Lajčiak, Javorka), 24. Pirošík (Behúl), 28. Pirošík (Lajčiak, Vannay)


    Kanada Saskatchewan: J. Crossland (Cunningham) – Podhorodeski, Dove, Beattie, D. Crossland (C), H. White, Gammon – Weslowski, Simonsen, Henschel, Piscitelli, Smith, Orth, Bearns, D’Eentremont (A), Kardynal, Thompson, Drake, Cabral, Hancox, Harrison (A), Basset, R. White
    Slovensko: Lohnický (Jurošek) – Doskočil, Vannay, Javorka, Minárik (A), Greňo, Surňák, Száraz, Giba (C) – Pirošík, Lajčiak, Thron, Straka, Sloboda, Drábik, Behúl, Križan, Blazsek, Kašša, Seriš, Polák, Simon

    Rozhodčí: Štípek, Horský

    Diváci: 145