Středočeský kraj – Rakousko 9:3 (kon.) | Slovensko – USA 3:1 (kon.) | USA United – Old Boys SVK 3:6 (kon.)
Řecko – Velká Británie 6:1 (kon.) | Kanada – Česko 1:3 (kon.) | Kanada Sask. – Česko 2:1 (2:0 po s.s.)
Česko – USA 4:1 (kon.) | Kanada – Česko 4:0 (kon.) | Kanada Sask. – Středočeský kraj 6:5 (po pr.)
Slovensko – Old Boys SVK 3:1 (kon.)
konec
Středočeský kraj
9:3 (4:0, 3:1, 2:2)
Rakousko
Pátek 09.09.2022, 09:00 • Hokejbalová aréna Kladno • Mistrovství světa Masters mužů • Skupina A
     
    34:56
    Středočeský kraj právě vstřelil branku!
    Z takřka nulového úhlu se prosazuje VLADIMÍR LUKA, který po obkroužení branky na levé straně našel mezírku mezi Mettem a tyčí! Asistence: David Šperl a Michal Chmel.
     
    31:00
    Středočeský kraj právě vstřelil branku!
    Tak pozor, rozhodčí za brankou ukazuje směrem do sítě. Míček byl podle všeho už za čárou, což se pochopitelně nelíbí rakouským hráčům. Autorem osmého gólu DAVID ŠPERL. Asistence: Vladimír Luka a Bohumil Gotthard.
     
    29:07
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    No vida, Češi na malou chvíli polevili v obranné fázi a Rakušané přidávají další gól! Znovu to byl WALTER GAPPITZ, který se dostal k odraženému míčku, poté si ho potáhl do pravé strany, čímž vylákal Fukárka a zakončoval do volnější části české svatyně. Asistence: Stefan Schumnig.
     
    28:40
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Rakušané mají po druhé vstřelené brance velikou radost! To byla pěkná akce, Krall se neunáhlil a přihrával bekhendem do levé strany, WALTER GAPPITZ pak střelou z první překonal Fukárka! Asistence: Michael Krall a Stefan Schumnig.
     
    20:43
    Středočeský kraj právě vstřelil branku!
    Sedmá trefa českého celku přišla hned po vyhraném vhazování, kdy Hrabica přihrával VLADIMÍRU LUKOVI. Ten si udělal pár kroků, poté z prostoru mezi kruhy zakončoval švihem! Asistence: Jan Hrabica.
     
    19:45
    Středočeský kraj právě vstřelil branku!
    BOHUMIL GOTTHARD si v samostatném úniku vytáhl brankáře Metteho kličkou do bekhendu, vše zakončoval chytrým přehozením betonu rakouského gólmana! Asistence: Jan Nýdl a Petr Švanda.
     
    15:59
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Rakušané využívají přesilovou hru a snižují! Fukárek nedokázal udržet balónek po tvrdé ráně od modré čáry, míček zůstal na brankovišti. Nejaktivnější při dorážkách byl STEFAN SCHUMNIG! Asistence: Patrick Illgoutz a Michael Krall.
     
    13:13
    Středočeský kraj právě vstřelil branku!
    Výpad dvou českých hráčů na Metteho. Chmel vybídl zadovkou ZBYŇKA DVOŘÁKA, jehož rána směřovala na bližší tyč. Asistence: Michal Chmel a Milan Vlach.
     
    11:00
    Středočeský kraj právě vstřelil branku!
    Střelecký pokus DAVIDA ŠPERLA švihem přes bránícího hráče. Mette toho moc neviděl, balónek mu navíc směřoval do protipohybu! Asistence: Bohumil Gotthard.
     
    09:05
    Středočeský kraj právě vstřelil branku!
    Náskok přeci jen narůstá! Honický od pravého mantinelu našel milimetrově přesným pasem na ose nabíhajícího MICHALA CHMELA, který se nemýlil! Asistence: Radek Honický a Roman Bušek.
     
    08:25
    Středočeský kraj právě vstřelil branku!
    Luka zpoza brány vybídl JANA HRABICU, který prokázal obrovskou šikovnost. Balónek si stáhl do bekhendové strany, čímž si položil Metteho, poté zakončoval bekhendem do odkryté svatyně. Asistence: Vladimír Luka.
     
    07:16
    Středočeský kraj právě vstřelil branku!
    Vlach zakončoval do levého betonu Metteho, s dorážkou byl připravený BOHUMIL GOTTHARD. Napoprvé to nevyšlo, napodruhé taky ne, ale napotřetí už ano! Asistence: Miroslav Růžička a Milan Vlach.

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 8. Gotthard (Růžička, Vlach), 9. Hrabica (Luka), 10. Chmel (Honický, Bušek), 11. Šperl (Gotthard), 14. Dvořák (Chmel, Vlach), 20. Gotthard (Nýdl, Švanda), 21. Luka (Hrabica), 31. Šperl (Luka, Gotthard), 35. Luka (Šperl, Chmel) – 16. Schumnig (Illgoutz, Krall), 29. Gappitz (Krall, Schumnig), 30. Gappitz (Schumnig)


    Středočeský kraj: Fukárek (Banda, Heczko) – Český, Chmelina, Bušek, Šperl, Chmel, Nýdl, Střeska, Hrabica, Švanda – Rosůlek, Novák, Gengel, Bálek, Čech, Dvořák, Sýkora, Gotthard, Honický, Růžička, Vlach, Luka (C), Korbel,
    Rakousko: Mette (Schmarl) – Illgoutz, Weinzieri, Reichard, Krall, Podlesnik, Tautscher – Gaugg, Sulzbacher (C), Robic, Hochkönig, Katholnig, Mokre, Germ, Reiter, Schumnig, Gappitz

    Rozhodčí: Havelka, Řezníček

    Diváci: 49