Třinec – Vyškov 1:1 (kon.) | Líšeň – Jihlava 2:0 (kon.) | Prostějov – Táborsko 5:0 (kon.)
konec
1. SK Prostějov
5:0 (1:0)
FC SILON Táborsko
Sobota 10.09.2022, 17:00 • Za místním nádražím, Prostějov • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    79
    Prostějov právě vstřelil branku!
    Domácí se radují z dalšího gólu! Ščedryj zatáhl po pravé straně, nová ukrajinská akvizice poté poslala skvělý pas před branku na rozeběhnutého TORFIQA ALI- ABUBAKARA, který z hranice malého vápna překonal Zadražila!
     
    77
    Střídání v týmu 1. SK Prostějov:
    ze hřiště odchází David Píchal, přichází Torfiq Ali-Abubakar,
    ze hřiště odchází Jan Koudelka, přichází David Zbožínek.
     
    73
    Střídání v týmu FC SILON Táborsko:
    ze hřiště odchází Martin Šplíchal, přichází Emmanuel Tolno.
     
    73
    Hosté už působí dost frustrovaným dojmem. Michal Bezpalec šel jasně u postranní lajny jasně po nohách svého protihráče, další žluté napomínání.
     
    72
    Hodně tvrdě šel do vzdušeného souboje hostující Jiří Mezera. Rozhodčí ani v tomto případě dlouho neotálel a vytáhl žlutou kartu.
     
    70
    Zajímavá situace. Volodymyr Krynskyj si dlouho stavěl míč, očividně selhala i komunikace s čárovým rozhodčím. Hlavní Dorušák přiběhl k domácímu brankáři a udělil mu žlutou kartu za zdržování. To se pochopitelně neobešlo bez reakcí od místních diváků.
     
    65
    Střídání v týmu 1. SK Prostějov:
    ze hřiště odchází Vasil Kušej, přichází Arťom Ščedryj,
    ze hřiště odchází Solomon Omale, přichází Dušan Pinc.
     
    63
    Skóre se přeci jen mohlo měnit i na druhé straně! Provazník napřáhl z nějakých dvaadvaceti metrů, dnes nejlepší hráč Táborska trefil pouze brankovou konstrukci!
     
    61
    Prostějov právě vstřelil branku!
    Domácí se prosazují počtvrté! Pospíchali do situace tři na dva, Píchal na sebe strhl obranu, Kušej přihrával rozeběhnutému JANU KOUDELKOVI, který nedal Zadražilovi střelou na vzdálenější tyčku žádnou šanci!
     
    57
    Střídání v týmu 1. SK Prostějov:
    ze hřiště odchází Marek Mach, přichází Robert Bartolomeu.

    Střídání v týmu FC SILON Táborsko:
    ze hřiště odchází Jakub Kopřiva, přichází Kristapas Liepa.
     
    56
    Prostějov právě vstřelil branku!
    Totožná situace jako před malou chvílí, domácí už vedou o tři góly! Centr Kušeje z levé strany teď proletěl až na zadní tyč k úplně volnému JANU SCHAFFARTZIKOVI. Prostějovský kapitán zakončoval pod pod horní tyčku!
     
    55
    Střídající Martin Nešpor teď u střídaček tvrdě dohrál Šumberu. Hlavní rozhodčí dlouho neváhal a vytáhl mu žlutou kartu.
     
    53
    Prostějov právě vstřelil branku!
    Individuálně se na levé straně prosadil Píchal, jehož následný centr našel ŠIMONA ŠUMBERU, který z bezprostřední blízkosti překonal bezmocného Zadražila!
     
    51
    Solomon Omale vidí žlutou kartu po souboji u středového kruhu. Hosté se zlobili, že rozhodčí neponechal výhodu, domácí hráči i fanoušci si naopak stěžovali, že to byl faul hostujícího fotbalisty.
     
    46
    Střídání v týmu FC SILON Táborsko:
    ze hřiště odchází David Ledecký, přichází Matouš Varačka,
    ze hřiště odchází Sy Babacar, přichází Martin Nešpor.
     
    42
    Doposud největší možnost Táborska! Akce pokračovala po levé straně, odkud do vápna směřoval zajímavý centr. Kapitán Navrátil hlavičkoval do protipohybu domácího brankáře, Krynskyj se stihl vrátit k pravé tyči a zasáhl!
     
    36
    Byl to Marek Mach, který ve středu hřiště hasil nevybíravým zákrokem rychlý kontr soupeře. Sudí Dorušák vytahuje první žlutou kartu.
     
    34
    Třetí stoprocentní příležitost Prostějova. Po centru z pravé strany se k hlavičce z malého vápna dostal Píchal. Jeho hlavička z bezprostřední blízkosti trefila Zadražila!
     
    27
    Prostějov právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení, druhou velkou šanci už dokázali proměnit! Obrovskou zásluhu na první brance má Omale, který chytrou přihrávkou mezi obránci do samostatného úniku vyslal VASILA KUŠEJE. Ten poté se štěstím prostřelil Zadražila, který si na balón sáhl!
     
    13
    První velká šance zápasu! Kušej svou milimetrově přesnou přihrávkou vysunul Píchala, který postupoval z levé strany sám na Zadražila. Domácí fotbalista zakončoval na vzdálenější tyč, ke smůle domácích trefil brankovou konstrukci!

    Štěpán Slovák

    Branky: 27. Kušej, 53. Šumbera, 56. Schaffartzik, 61. Koudelka, 79. Ali-Abubakar

    Karty:   36. M. Mach (PRO), 51. Omale (PRO), 70. Krynskyj (PRO) – 55. Nešpor (TAB), 72. Mezera (TAB), 73. Bezpalec (TAB)


    1. SK Prostějov: Krynskyj – Blahuta, Schaffartzik (C), Bolf, Gáč – Šumbera, Omale (65. Pinc), M. Mach (57. Bartolomeu), Kušej (65. Ščedryj) – Koudelka (77. Zbožínek), Píchal (77. Ali-Abubakar).
    Náhradníci: M. Bárta – Vlachovský.

    Trenér: Pavel Šustr

    FC SILON Táborsko: Zadražil – Bederka, Navrátil (C), Mezera – Kopřiva (57. Liepa), Bezpalec, Plachý, Provazník, J. Šplíchal – Babacar (46. Nešpor), Ledecký (46. Varačka).
    Náhradníci: Kotek – M. Šplíchal, Kone.

    Trenér: Radoslav Kováč

    Rozhodčí: Dorušák – Hurych, Pospíšil

    Diváci: 383
    bahis siteleri