Frýdek-Místek – Uničov 3:1 (kon.) | Hranice – Uh. Brod 2:1 (kon.) | Vrchovina – Blansko 1:0 (kon.)
Kroměříž – Vítkovice 6:0 (kon.)
konec
SK Hranice
2:1 (1:1)
ČSK Uherský Brod
Sobota 10.09.2022, 15:30Moravskoslezská fotbalová liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    SK Hranice

    Hraničtí fotbalisté zatím zřejmě nebudou tak docela spokojeni s průběhem začínající sezony. V šesti utkáních jednou vyhráli, třikrát remizovali a dvakrát prohráli. Poměrně nevýrazné výsledky je tak v tabulce prozatím řadí na 14 pozici, nicméně v začátku sezony se pořadí v tabulce mění každým zápasem. V týmu se zatím podařilo skórovat dvakrát Jakubu Rolincovi, který je tak nejproduktivnějším hráčem svého týmu.
     
    ČSK Uherský Brod

    Naopak v Uherském Brodu budou o něco spokojenější. Úvodních šest zápasů totiž zvládli o něco lépe. Hned tři z nich vyhráli, jednou remizovali a další dva prohráli. Brod má zatím vyrovnané skóre 8:8. Mezi hráči se zatím gólově v týmu nejvíce daří Robinu Josefíkovi, který se trefil již třikrát. A další branku jistě bude chtít přidat v sobotním utkání proti Hranici.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Hranice: Tomečka – Vavřík, Kundrát, Kuchař, Bezděk, Cagaš, Lasovský, Rolinc, DIttmer, Markovič, Hapal
    Náhradníci: Spurný, Tilkeridis, Beňa, Koláček, Heřmánek, Pančochář, Pak
    Trenér: Matějka

    ČSK Uherský Brod: Somberg – Tkadlec, Lorenc, Strachoň, Josefák, Venený, M. Michalec, Šmatelka, J. Michalec, Leskovjan, Nevařil
    Náhradníci: Kadlček, Švrček, Gettler, Sedláček, Kozelek
    Trenér: Pazdera

    Rozhodčí: Mankovecký – Lukašík, Bebenek.
     
    Fotbalisté obou klubů už jsou nastoupeni na trávníku a podávají si před utkáním ruce. Za malý moment tak budeme moci začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Úvodního výkopu se ujali domcí fotbalisté, kteří chtěli soupeře překvapit rychlou rozehrávkou. Míč ale končí pouze za pomezní čárou a hosté budou vhazovat.
     
    2
    Jen tak tak, ale domácí fotbalisté ustáli napadání soupeře! Jeden z obránců Hranice poslal míč hlavičkou na svého gólmana, ten měl co dělat, aby se k míči dostal dříve než dobíhající protihráč.
     
    4
    Jan Cagaš posílal vzdušnou přihrávku na spoluhráče na druhém konci útočné poloviny hřiště. Cagašův pas ale nebyl přesný a končí mimo.
     
    5
    Adam Dittmer centroval z velké dálky po soupeřově faulu do šestnáctky. Na centr si naskočil jeden z jeho spoluhráčů, ale nemohl plnohodnotně zakončit kvůli dobré defenzivě hostí.
     
    7
    Matěj Lorenc musel přispěchat k balonu, aby ho stihl poslat zpět na svého gólmana před napadajícím útočníkem. To se mu povedlo a Uherský Brod tak má míč pod kontrolou.
     
    8
    Domácí dostali další výhodu přímého kopu, opět z velké vzdálenosti od soupeřovy šestnáctky. Další centr ale neprošel.
     
    9
    Útočného faulu se nyní naopak dopustili domácí fotbalisté, kteří se tak budou muset po delší době bránit.
     
    10
    Netrvalo to příliš dlouho a domácí jsou opět u balonu, dokonce měli k dispozici rohový kop, která ovšem Matěj Lorenc odvrátil mimo šestnáctku jeho týmu.
     
    11
    Lukáš Hapal se hnal s míčem na noze do soupeřova vápna. Ještě před ním se rozhodl, že bude střílet. Jeho pokus se ale zastavil pouze o prvního clonícího hráče.
     
    12
    Byl to zřejmě Jan Michalec, který si seběhl na dobrou přihrávku za obranu. Z první pak vystřelil na branku a málem z toho byla první trefa zápasu! Tomečka se ale včas položil na zem a špičkou rukavice tento nebezpečný pokus vytáhl!
     
    13
    Jakub Tomečka v akci i o chvíli poté. Tentokrát si před svou brankou v pohodě došel pro centr a rozehrává míč na své spoluhráče.
     
    15
    Hostující Robin Josefík se pokusil o střleu z velké vzdálenosti! Jeho pokus ale neměl gólové parametry, mířil několik metrů vedle levé tyče z brankářova pohledu.
     
    17
    Nyní sledujeme poměrně klidnější pasáž hry. Domácí fotbalisté mají balon ve své moci, zatím se jim však nedaří najít prostor, kudy by pronikli do další šance.
     
    19
    Žlutá karta pro tým ČSK Uherský Brod (Venený).
     
    20
    Uherský Brod se přemístil do rychlého brejku, ze kterého vyprodukoval střelu k pravé tyči z brankářova pohledu. Jakub Tomečka proti tomuto pokusu ale nakonec zasahovat nemusí, balon totiž končí těsně mimo.
     
    22
    Lukáš Hapal přebral přihrávku a chtěl si obhodit protihráče, jenže rozhodčímu neuniklo jeho ofsajdové postavení. Míč se stěhuje do držení hostů.
     
    24
    Robin Josefík přebral přihrávku do běhu a chtěl prohodit míč mezi nohy soupeři. Právě od jednoho z posledních obránců domácích se ale míč odrazil do zámezí.
     
    26
    Domácí si bez větších problémů poradili s další útočnou akcí soupeře. Libor Nevařil centroval do vápna, ale jeho přihrávku poslal některý ze spoluhráčů mimo a do zámezí.
     
    28
    Sledujeme pasáž, ve které jsou přece jenom o něco aktivnější hostující fotbalisté. Tomečka přesto zatím příliš práce nemá.
     
    30
    A nyní se na opačnou stranu fotbalovho hřiště přesunuli také domácí, jenže to byl Jakub Rolinc, který se provinil útočným faulem. Rozehrávat tak bude Jakub Somberg.
     
    32
    Matěj Lorenc vyběhl s míčem daleko od pokutového území, následně jej chtěl rozehrát na spoluhráče do útoku, jenže byl o balon připraven.
     
    33
    Filip Markovič si míč poslal trochu dále od nohy, než by zřejmě potřeboval. Soupeřův obránce míč ale odehrál do zámezí na rohový kop, který budou mít domácí hráči k dispozici.
     
    35
    Miroslav Leskovjan chtěl najít obloučkem nabíhajícího spoluhráče za soupeřovu obranu, jenže jeho pas stopeři zpracovali a nepropustili míč za svá záda.
     
    37
    Obrana Uherského Brodu si nyní poradila s rychým náběhem za obranu. Soupeřova útočníka včas zpacifikovala a nepustila jej k ohrožení Sombergovy branky.
     
    38
    Hranice právě vstřelily branku! A máme tu první branku utkání! V soupeřově šestnáctce se k balonu dostal LUKÁŠ HAPAL, který se trefil neomylně.
     
    40
    Ondřej Strachoň měl na kopačce srovnání! Naběhnul si do šestnáctky a dostal optimální přihrávku. Strachoň ale následně zamířil jen do prostor, kde stál k zákroku připravený Jakub Tomečka.
     
    42
    Uherský Brod se po první obdržené brance tlačí více do útoku. Největší příležitost měl právě zmíněný Strachoň, další práci však hosté pro Tomečku zatím nepřipravili.
     
    44
    Uherský Brod právě vstřelil branku! A snaha Uherského Brodu se vyplatila. Hosté se stále tlačili do ofenzivy a je srovnáno! JAN MICHALEC byl tam, kde bylo potřeba a trefil se přesně – 1:1.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Máme za sebou úvodní poločas, který nabídl celkem dvě branky. Nejprve byli aktivnější domácí, kteří šli zásluhou Hapala do vedení. Uherský Brod následně převzal aktivitu a balon také dotlačil za brankovou čáru. Do druhého poločasu tedy půjdeme za vyrovnaného stavu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Uherský Brod nastoupil do druhého poločasu velmi zajímavě! Jakub Tomečka musel vytasit zákrok proti střele z úhlu. S ní nakonec neměl výraznější problém. Míč už rozehrává na své spoluhráče.
     
    49
    Na opačné straně se snažil útočit také domácí celek, nicméně Adam Dittmer fauloval u postranní čáry a míč se tak vrací do držení hostujícího celku.
     
    49
    Žlutá karta pro tým SK Hranice (Dittmer).
     
    51
    Lukáš Hapal se málem prosadil skrze dvojici obránců do střelecké pozice. Ta mu ale nakonec míč jen těsně stihla odebrat, balon se tak dokutálel k připravenému Sombergovi.
     
    52
    Dalšího útočného faulu se dopustila domácí jedenáctka, která se tak stahuje zpět na svou polovinu, u balonu jsou hosté.
     
    54
    Jan Michalec centroval z pravého křídla do předbrankového prostoru. Jeho centr ale zablokoval jeden z vracejících se stoperů. Uvidíme rohový kop.
     
    54
    Žlutá karta pro tým SK Hranice (Kundrát).
     
    54
    Střídání v týmu ČSK Uherský Brod:
    ze hřiště odchází Šmatelka, přichází Švrček.
     
    56
    Nyní sledujeme poměrně vyrovnanou hru, ani jeden z týmů nechce udělat zbytečnou chybu. Hraje se na polovině hřiště.
     
    58
    Domácí se rychle přesunuli před soupeřovu šestnáctku, jenže opět se jim nepodařilo proniknout skrze poslední dva obránce.
     
    60
    Petr Vavřík si počkal na soupeřův pokus od rohového praporku, hlavou jej v pohodě zneškodnil a dostal tak balon mimo nebezpečí.
     
    62
    Střídání v týmu SK Hranice:
    ze hřiště odchází Lasovský, přichází Pak.
     
    63
    Somberg nakonec nyní zasahovat nemusí! Slibně se rozvíjející akce domácích končí jen střelou, která letí výrazně mimo brankovou konstrukci.
     
    65
    Uherskobrodští fotbalisté se nyní dopustili útočného faulu, stahují se tak zpět na svou polovinu hřiště a budou se v následujících okamžicích muset bránit.
     
    67
    Nyní to byl zřejmě Mário Michalec, který vypálil z velké dálky na soupeřovu branku. Jeho pokus mířil k pravé tyči, Jakub Tomečka ho ale pouze pro jistotu hlídal. Míč totiž skončil těsně vedle.
     
    68
    Nyní si na opačné straně musel v obraně poradit Leskovjan, kterého dobíhali hned dva soupeřovi hráči. Míč předal brankáři a ten rozehrává daleko od svého vápna.
     
    70
    Hostující fotbalisté dostali k dispozici přímý kop, který byl ale daleko od branky, nebyl tak přímo na střelu. Přišel ale centr do šestnáctky, který pro jistotu Tomečka vyráží.
     
    72
    Žlutá karta pro tým ČSK Uherský Brod (Sedláček).
     
    74
    S blížícím se koncem utkání vidíme v útoku častěji přece jenom hostující fotbalisty, kteří se snaží najít skulinku, kterou by prošli k dobré šanci. Nyní ale jejich dalekonosná přihrávka skončila pouze v zámezí.
     
    76
    Po delší době se do útoku podívali také domácí fotbalisté, kteří dostali k dispozici volný přímý kop. Ten ale skončil mimo nebezpečí z pohledu hostů.
     
    78
    Střídání v týmu SK Hranice:
    ze hřiště odchází Hapal, přichází Tilkeridis.
     
    80
    Domácí dostail k dispozici rohový kop, který ale Matěj Lorenc a následně jeho spoluhráči nadvakrát dostali mimo jejich pokutové území.
     
    81
    Jan Michalec si nyní aktivně naběhnul na přihrávku do pokutového území soupeře, nicméně přihrávka, která na něj měla směřovat, končí pouze u protihráče.
     
    83
    David Sedláček si nezpracoval přesně přihrávku do běhu, míč tak skončil puze v zámězí. Rozherávat ho bude směrem dopředu brankář Jakub Tomeček.
     
    86
    Domácí celek se nyní tlačil do útoku, zároveň ale také nechce udělat zbytečnou chybu, která by jej stála body.
     
    88
    Uherský Brod měl k dispozici po soupeřově faulu přímý kop. Jeho rozehrávky se ujal Vilém Gettler. Jeho centr skončil na hlavě některého z bránících hráčů.
     
    88
    Žlutá karta pro tým SK Hranice (Bezděk).
     
    90
    Adam Dittmer se pokusil rozhodnout dnešní utkání dobrou střelou zpoza šestnáctky. Jeho pokus se ještě něbezpečně odrazil od bránícího hráče a skončil v zámezí. Domácí mají k dispozici rohový kop.
     
    90+1
    Zmíněný rohový kop nenabídl pro domácí žádnou příležitost, nicméně záhy uvidíme druhý. Poradí si s ním domácí o něco lépe?
     
    90+3
    Hranice právě vstřelily branku! Domácí fotbalisté zřejmě rozhodují dnešní utkání! Po další standardní situaci se míč dostal do šestnáctky, odkud ho za brankovou čáru neomylně dostal JAKUB ROLINC.
     
    90+4
    Střídání v týmu SK Hranice:
    ze hřiště odchází Rolinc, přichází Heřmánek.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Dnešní utkání je za námi! Hranice jej rozhodly až v smaém závěru, když se po standardní situaci přesně trefil Jakub Rolinc. Sledovali jsme velmi vyrovnaný zápas, který byl zaslouženě až do samého závěru nerozhodný. Štěstí se ale dnes přiklonilo na stranu domácích. (17:19:34)

    Adam Pavlíček

    Branky: 38. HAPAL, 90+3. Rolinc – 44. Michalec

    Karty:   49. Dittmer (HRN), 54. Kundrát (HRN), 88. Bezděk (HRN) – 19. Venený (UBR), 72. Sedláček (UBR)


    SK Hranice: Tomečka – Vavřík, Kundrát, Kuchař, Bezděk, Cagaš, Lasovský, Rolinc, Dittmer, Markovič, Hapal
    Náhradníci: Spurný, Tilkeridis, Beňa, Koláček, Heřmánek, Pančochář, Pak

    Trenér: Matějka

    ČSK Uherský Brod: Somberg – Tkadlec, Lorenc, Strachoň, Josefák, Venený, M. Michalec, Šmatelka (54. Švrček), J. Michalec, Leskovjan, Nevařil
    Náhradníci: Kadlček, Švrček, Gettler, Sedláček, Kozelek

    Trenér: Pazdera

    Rozhodčí: Mankovecký – Lukašík, Bebenek
    bahis siteleri