Augsburg – Bayern 1:0 (kon.) | Dortmund – Schalke 1:0 (kon.) | Leverkusen – W. Brémy 1:1 (kon.)
Stuttgart – Frankfurt 1:3 (kon.) | Mönchengladbach – RB Lipsko 3:0 (kon.)
konec
VfB Stuttgart
1:3 (0:1)
Eintracht Frankfurt
Sobota 17.09.2022, 15:30 • Mercedes-Benz Arena, Stuttgart • Německá Bundesliga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Frankfurt právě vstřelil branku! Tak tady je s největší pravděpodobností hotovo! Na zakroucený centr Kamady z rohového kopu si nejlépe vyskočil KRISTIJAN JAKIĆ, jehož prudká hlavička rozvlnila síť.
     
    79
    Stuttgart právě vstřelil branku! Nedáš, dostaneš! Po neproměněné tutovce Frankfurtu to vzal TIAGO TOMÁS na sebe. Střídající borec se na hranici velkého vápna zvládl otočit a navést si míč na střelu. Ta se ještě před brankou otřela o nohy jednoho z bránících hráčů a zapadla za záda Kevina Trappa.
     
    55
    Frankfurt právě vstřelil branku! A je to gól! Volný přímý kop si vzal znovu na paškál DAJČI KAMADA a znovu je z toho branka. Tentokrát je však autorem gólu sám exekutor volného kopu, jeho ránu poznamenala nepatrná teč zdi, na kterou Florian Müller nedokázal reagovat a míč prošel jen těsně kolem něj.
     
    6
    Frankfurt právě vstřelil branku! A volný přímý kop končí gólem! Střela Kamady přes zeď sice brankou neskončila, to samé se však nedá říct o následné dorážce SEBASTIANA RODEHO, jenž hlavou dostal míč za záda gólmana.

    Jakub Ruč

    Branky: 79. Tomás (Sosa) – 6. Rode, 55. Kamada, 88. Jakić (Kamada)

    Karty:   30. Karazor (STU), 53. Mavropanos (STU)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 2:8. Střely mimo: 13:5. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 9:11.
    VfB Stuttgart: F. Müller – Mavropanos, Anton (86. Kastanaras), Ito – Führich (65. Tomás), Endo (C), Karazor (59. Egloff), Ahamada (65. Millot), Sosa – Silas, Guirassy.
    Náhradníci: Bredlow – Aidonis, Stenzel, Nartey, Perea.

    Trenér: Pellegrino Matarazzo

    Eintracht Frankfurt: Trapp – Tuta, Hasebe, Ndicka (83. Smolčić) – Jakić, Rode (C) (67. Dina Ebimbe), Sow, Knauff – Kamada, M. Götze (75. Chandler) – Kolo Muani (67. Borré).
    Náhradníci: Grahl, Ramaj – Wenig, Alidou, Alario.

    Trenér: Oliver Glasner

    Rozhodčí: Daniel Siebert
    bahis siteleri