Havířov – Přerov 4:2 (kon.)
konec
AZ Havířov
4:2 (4:1, 0:0, 0:1)
HC ZUBR Přerov
Pátek 14.10.2022, 18:00 • Gascontrol aréna, Havířov • Liga juniorů • 6. kolo
Partner:
     
    47:54
    Přerov právě vstřelil branku!
    MATĚJ HAVLÍK dokázal trestné střílení využít. Dokázal vymíchat Smolku a zasunout mu puk podél betonů.
     
    16:02
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí Havířov využívá přesilovou hru. Byla to velmi rychlá akce, kdy se dokázal dostat do útočného pásma i s trochou štěstí Adam Kreutz, který ještě se svým pokusem neuspěl, ale následnou střelu už dostal za záda Vojtka PAVEL MAKOVEC. Havířov se tak raduje už z tříbrankového vedení.
    Asistence: Adam Kreutz.
     
    06:16
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov přidává i třetí branku v tomto divokém utkání, a to dokonce v oslabení. Ve středním pásmu se dokázal dostat za obranu Dominik Kolat, který v závěrečné fázi našel přesnou přihrávkou MATEUSZE SIEKIERKU, který prostřelil Vojtka nad levý beton.
    Asistence: Dominik Kolat, Matěj Bílek.
     
    02:28
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak to je zápas jako hrom. Téměř z každé šance je branka. Havířov velmi rychle otáčí utkání na svou stranu. LUKÁŠ LAJOŠ dokázal po pěkné souhře s Kolatem zasunout puk do odkryté branky Přerova.
    Asistence: Dominik Kolat, Jakub Plevka.
     
    01:34
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZet na nic dlouho nečekal a z první šance se prosadil! Po přihrávce Lajoše se dostal v rychlém kontru k puku VIKTOR JELÉNEK, který prostřelil tváří v tvář Vojtka.
    Asistence: Lukáš Lajoš.
     
    01:01
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hostující Přerov se z druhé větší šance poprvé prosazuje. Z nenápadné akce se dostal k puku u mantinelu JAN BILLA, který k překvapení všech dokázal prostřelit od mantinelu havířovského Smolku.
    Asistence: David Buršík.

    Josef Nudera

    Branky a nahrávky: 2. Jelének (Lajoš), 3. Lajoš (Kolat, Plevka), 7. Siekierka (Kolat, Bílek), 17. Makovec (Kreutz) – 2. Billa (Buršík), 48. Havlík (TS)


    AZ Havířov: Smolka (Maňásek) – Valouch, Wlodara, Brančík, Bílek (A), Gřegoř, Kreutz, Lazar – Siekierka, Mikula, Jelének, Pohl, Lajoš, Lipka, Plevka, Ungr, Middleton, Urbančík (C), Kolat, Makovec (A)
    Trenér: Jan Křivohlávek

    HC ZUBR Přerov: Vojtek (od 21. Ryšavý) – Našel, Veselý, Pekr, Holík (C), Billa (A), Koblížek, Kaprál – Hyža, Štíbr (A), Brázda, Švejda, Hlůšek, Svoboda, Šilhavý, Halík, Kolařík, Buršík, Mašek
    Trenér: Pavel Neuman

    Rozhodčí: Daniel Pavel — Václav Hanzlík, Matěj Bartoň