Philadelphia – Vancouver 3:2 (kon.) | Boston – Arizona 6:3 (kon.) | New Jersey – Detroit 2:5 (kon.)
Toronto – Ottawa 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Tampa 6:2 (kon.) | Washington – Montreal 3:1 (kon.)
NY Islanders – Anaheim 7:1 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 6:7 (kon.) | St. Louis – Columbus 5:2 (kon.)
Dallas – Nashville 5:1 (kon.) | Seattle – Vegas 2:5 (kon.) | San Jose – Chicago 2:5 (kon.)
Edmonton – Calgary 3:4 (kon.)
konec
Dallas Stars
5:1 (1:0, 2:1, 2:0)
Nashville Predators
Neděle 16.10.2022, 02:10 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:45 Mason MARCHMENT - 5:1
     
    58:45
    Dallas právě vstřelil branku!
    MASON MARCHMENT v obranném pásmu zachytil přihrávku Predátorů a poté přes celé kluziště trefil opuštěnou klec. Bez asistence.
     
    58:07
    Nashville si ještě bere svůj oddechový čas.
     
    55:20
    Tak Nashville se zřejmě pokouší o zázrak, protože Saros zůstává na lavičce a hosté hrají v šesti!
    43:13 Jason ROBERTSON - 4:1
     
    43:13
    Dallas právě vstřelil branku!
    Jak je hokej jednoduchý nyní předvedla elitní formace Dallasu, která učebnicovým způsobem vykombinovala obranu Nashvillu a JASON ROBERTSON už byl jen na konci celé akce, když usměrnil kotouč do odkryté brány Nashvillu. Asistence: Roope Hintz, Joe Pavelski.
    38:20 Nino NIEDERREITER - 3:1
     
    38:20
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predators se prosazují až v klasické přesilové hře, když nakonec Granlund poslal puk po ledě před bránu Dallasu, kde stál NINO NIEDERREITER, který dobře tečoval touš nad lapačku Oettingera. Asistence: MIkael Granlund, Filip Forsberg.
     
    37:43
    Domácí hokejisté jdou do tří! Colin Miller (DAL) dostává dvě minuty za podrážení a rozhodně se mu jeho trest nelíbí. Nashville tedy bude hrát 35 vteřin proti třem.
     
    36:18
    Predátoři budou hrát svou třetí přesilovou hru v utkání, protože dvě minuty dostává obránce Ryan Suter (NSH), jenž si odpyká trest za nedovolené bránění.
     
    31:06
    Robertson mohl přidat čtvrtou branku Dallasu, když se k němu dostal puk před bránu Nashvillu, avšak domácí útočník z bezprostřední blízkosti Sarose nepřekonal.
     
    30:59
    Dvě minuty za hákování totiž dostává Matt Duchene (NSH), kterému se jeho trest nelíbil, a tak trochu projevil své emoce a jen si ještě navíc vykoledoval osobní desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    30:46
    A znovu to byl Duchene, který mohl vstřelit první branku Nashvillu, když se mu střelou z pravého kruhu podařilo překonat Oettingera, kterého však nyní zachránila tyč!
     
    30:38
    Duchene dostal parádní přihrávku před bránu Dallasu, kde si trochu ještě povyjel dopředu a chtěl zakončit k vzdálenější tyči, ale Oettinger dobře vybruslil a betonem touš vyrazil.
    27:48 Miro HEISKANEN - 3:0
     
    27:48
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se domácí hokejisté dočkávají třetí branky, když se Stars prosazují po rychlém protiútoku, kde Heiskanen přihrál na útočnou modrou Robertsonovi, který poté poslal kotouč před bránu, kam si najel právě MIRO HEISKANEN, jenž už pouze usměrnil kotouč do zcela odkryté brány. Asistence: Jason Robertson.
     
    26:00
    Pokračovat se bude ve čtyřech na obou stranách, protože dvě minuty za hákování dostává Ty Dellandrea (DAL) a na trestnou lavici míří i Dante Fabbro (NSH) za držení hole.
     
    24:32
    Nashville si však vzal následně coach challenge, která byla úspěšná, protože akci předcházel ofsajd domácích, když byl Lindell v útoku o malý kousek dřív než Pavelski s pukem.
     
    24:12
    Kotouč se z čista jasna dostal za obranu Dallasu, kde číhal Glass, avšak tomu se z bezprostřední blízkosti nepodařilo překonat Oettingera.
     
    22:26
    Predators si zahrají svou druhou přesilovou hru v utkání, protože je na dvě minuty za nedovolené bránění vyloučen Esa Lindell (DAL).
    20:39 Roope HINTZ - 2:0
     
    20:39
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně nešťastná branka pro Nashville, když hosté ztratili puk ve středním pásmu a díky tomu šli Stars do rychlého protiútoku, kde si na modré nejprve Pavelski prohodil McDonagha a následně přihrál na druhou stranu ROOPEMU HINTZOVI, jenž mu chtěl kotouč vrátit, jenže bránící Ekholm ztečoval touš přesně mezi betony Sarose. Asistence: Joe Pavelski, Jason Robertson.
     
    17:36
    Forsberg zpoza klece poslal puk před Oettingera Duchenovi, který však bekhendem ani netrefil bránu Dallasu.
     
    07:27
    V samotném závěru přesilové hry Marchment přes brankoviště nahrával Seguinovi, jehož však skvěle vychytal Saros!
     
    05:28
    Navíc je tu vyloučení na hostující straně, takže si za malý moment přesilovou hru vyzkoušejí domácí hokejisté, protože je na dvě minuty za hákování vyloučen Cody Glass (NSH).
    04:46 Roope HINTZ - 1:0
     
    04:46
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se prosazují ve svém oslabení! Hintz skvěle přiletěl ze střídačky a získal puk pro Dallas a díky tomu následně Heiskanen vyslal ROOPEHO HINTZE do samostatného úniku, který ho proměnil chladnokrevně střelou pod břevno. Zcela stejným způsobem Stars překonali Sarose poprvé i v minulém utkání. Asistence: Miro Heiskanen.
     
    03:30
    Tak tohle bylo hodně špatné rozhodnutí Radka Faksy (DAL), který zcela jasně vstoupil do cesty napadajícímu hráči, a dostává tak dvě minuty za nedovolené bránění, ikdyž se nejednalo o nějak ostrý střet.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 5. Hintz (Heiskanen), 21. Hintz (Pavelski, J. Robertson), 28. Heiskanen (J. Robertson), 44. J. Robertson (Hintz, Pavelski), 59. Marchment – 39. Niederreiter (Granlund, F. Forsberg)


    Dallas Stars: Oettinger (Wedgewood) – C. Miller, Heiskanen, R. Suter, Hakanpää, Lundkvist, Lindell (A) – Pavelski, Hintz, J. Robertson – Dellandrea, Seguin (A), Marchment – Ja. Benn (C), W. Johnston, Gurjanov – Faksa, Kiviranta, Glendening.
    Trenér: Peter DeBoer

    Nashville Predators: Saros (Lankinen) – Josi (C), A. Carrier, Ekholm (A), McDonagh, Lauzon, Fabbro – F. Forsberg, Granlund (A), Duchene – Niederreiter, Johansen, Tolvanen – Trenin, Sissons, Jeannot – Co. Smith, Sanford, Glass.
    Trenér: John Hynes

    Rozhodčí: South, Hanson – Gawryletz, O´Quinn

    Diváci: 18 532
    bahis siteleri