Boston – Anaheim 2:1 (1:0 po s.n.) | Montreal – Arizona 6:2 (kon.) | Toronto – Dallas 3:2 (po pr.)
Pittsburgh – Los Angeles 6:1 (kon.) | Columbus – Nashville 5:3 (kon.) | NY Rangers – San Jose 2:3 (po pr.)
Ottawa – Washington 5:2 (kon.) | NY Islanders – New Jersey 1:4 (kon.) | Minnesota – Vancouver 4:3 (po pr.)
Edmonton – Carolina 6:4 (kon.) | Calgary – Buffalo 3:6 (kon.) | Vegas – Winnipeg 5:2 (kon.)
po prodl.
Toronto Maple Leafs
3:2 (0:1, 1:0, 1:1 - 1:0)
Dallas Stars
Pátek 21.10.2022, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:46 Nicholas ROBERTSON - 3:2
     
    63:46
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté slaví. Dallas při svém útoku propadl, a tak se do příležitosti dostali domácí. NICHOLAS ROBERTSON si nabruslil na pravý kruh a po přihrávce Matthewse se tvrdou ránou nemýlil. Asistence: Auston Matthews a Morgan Rielly.
    47:21 Tyler SEGUIN - 2:2
     
    47:21
    Dallas právě vstřelil branku!
    V Torontu je doopravdy vyrovnáno. Rozhodčí si dali u videa pořádně záležet a nakonec rozhodli, že TYLER SEGUIN nenajel do Samsonova úmyslně, a tak může jeho branka platit. Domácí střídačka se hodně zlobí, ale není jí to nic platné. Asistence: Mason Marchment a Wyatt Johnston.
    41:59 Nicholas ROBERTSON - 2:1
     
    41:59
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Krátce po skončení přesilové hry se dostávají hokejisté Toronta do vedení. NICHOLAS ROBERTSON dostal slušný pas do předbrankového prostoru a pohotovou střelou prostřelil Wedgewooda. Asistence: Michael Bunting a William Nylander.
    22:31 Alexander KERFOOT - 1:1
     
    22:31
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra je v samotném závěru využita. Střelu Sandina od modré čáry vyrazil Wedgewood pouze na pravý kruh, kde se k dorážce dostal ALEXANDER KERFOOT a pohotově nasměroval puk do sítě. Asistence: Michael Bunting a Rasmus Sandin.
    14:45 Luke GLENDENING - 0:1
     
    14:45
    Dallas právě vstřelil branku!
    Nyní se už hosté mohou radovat z vedoucí branky. V předbrankovém prostoru se dostal k dorážce LUKE GLENDENING a pohotově překonal Samsonova. Toronto si v posledních střídáních pořádně koledovalo. Asistence: Radek Faksa a Nils Lundkvist.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 23. Kerfoot (Bunting, Sandin), 42. N. Robertson (Bunting, Nylander), 64. N. Robertson (Matthews, Rielly) – 15. Glendening (Faksa, Lundkvist), 48. Seguin (Marchment, W. Johnston)


    Toronto Maple Leafs: Samsonov (Källgren) – Rielly (A), Brodie, Sandin, Holl, Giordano, Mete – Bunting, Matthews (A), Marner – N. Robertson, Tavares (C), Nylander – Engvall, Kerfoot, Järnkrok – Aston-Reese, Kämpf, Aube-Kubel.
    Trenér: Sheldon Keefe

    Dallas Stars: Wedgewood (Oettinger) – C. Miller, Heiskanen (A), Hakanpää, R. Suter, Lundkvist, Lindell – Pavelski (A), Hintz, J. Robertson – Dellandrea, Seguin, Marchment – Gurjanov, W. Johnston, Ja. Benn (C) – Kiviranta, Glendening, Faksa.
    Trenér: Peter DeBoer

    Rozhodčí: Hebert, Markovic – Shewchyk, Knorr

    Diváci: 18 488
    bahis siteleri