Boston – Anaheim 2:1 (1:0 po s.n.) | Montreal – Arizona 6:2 (kon.) | Toronto – Dallas 3:2 (po pr.)
Pittsburgh – Los Angeles 6:1 (kon.) | Columbus – Nashville 5:3 (kon.) | NY Rangers – San Jose 2:3 (po pr.)
Ottawa – Washington 5:2 (kon.) | NY Islanders – New Jersey 1:4 (kon.) | Minnesota – Vancouver 4:3 (po pr.)
Edmonton – Carolina 6:4 (kon.) | Calgary – Buffalo 3:6 (kon.) | Vegas – Winnipeg 5:2 (kon.)
po prodl.
New York Rangers
2:3 (0:1, 2:1, 0:0 - 0:1)
San Jose Sharks
Pátek 21.10.2022, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:49 Erik KARLSSON - 2:3
     
    60:49
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté vítězí! Timo Meier se po dobré práci ERIKA KARLSSONA dostal ke kotouči, když objel bránu a předal kotouč druhému jmenovanému, který kotouč trefil do odkryté brány. Asistence: Timo Meier.
    33:10 Radim ŠIMEK - 2:2
     
    33:10
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté vyrovnávají skóre! Matt Nieto odvedl na pravém křídle dobrou práci, když nabral rychlost a následným pasem doleva vyšachoval tři soupeře, když se k puku dostal RADIM ŠIMEK, který střelou po ledě srovnal gólový účet zápasu. Asistence: Matt Nieto a Oscar Lindblom.
    29:05 Artěmij PANARIN - 2:1
     
    29:05
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí otáčejí vývoj zápasu! Útočnou akci Jezdců podpořil Adam Fox, který si s ARTĚMIJEM PANARINEM vyměnil puk, když druhý jmenovaný zakončil bez přípravy z levého kruhu naprosto přesně k přední tyči. Asistence: Adam Fox a Vincent Trocheck.
    21:50 Filip CHYTIL - 1:1
     
    21:50
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí vyrovnávají skóre zápasu! FILIP CHYTIL u mantinelu obral o kotouč Lukea Kunina, když český útočník pokračoval sám na levý kruh, odkud přesnou střelou mezi betony propálil Jamese Reimera. Asistence: Chris Kreider.
    06:02 Logan COUTURE - 0:1
     
    06:02
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovku! Nahození Erika Karlssona v mezikruží tečoval Luke Kunin, když se následně po zákroku Igora Šesťorkina puk odrazil na hůl LOGANA COUTURA, jehož zakončení do odkryté části brány bylo úspěšné. Asistence: Luke Kunin a Erik Karlsson.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 22. Chytil (Kreider), 30. Panarin (Fox, Trocheck) – 7. Couture (Kunin, E. Karlsson), 34. Šimek (Nieto, Lindblom), 61. E. Karlsson (Meier)


    New York Rangers: Šesťorkin (Halák) – R. Lindgren, Fox, K. Miller, Trouba (C), Zac. Jones, Schneider – Kreider (A), Zibanejad, Kakko – Panarin (A), Trocheck, Lafreniere – Blais, Chytil, Goodrow – Vesey, Carpenter, Reaves.
    Trenér: Gerard Gallant

    San Jose Sharks: J. Reimer (Kähkönen) – Megna, E. Karlsson, Benning, M. Vlasic, Ferraro (A), Šimek – Meier, Hertl, Barabanov – Bonino (A), Couture (C), Kunin – Gadjovich, Sturm, J. Svečnikov – Nieto, Lorentz, Lindblom.
    Trenér: David Quinn

    Rozhodčí: McIsaac, Rooney – Tobias, Hughes

    Diváci: 17 083
    bahis siteleri