Boston – Anaheim 2:1 (1:0 po s.n.) | Montreal – Arizona 6:2 (kon.) | Toronto – Dallas 3:2 (po pr.)
Pittsburgh – Los Angeles 6:1 (kon.) | Columbus – Nashville 5:3 (kon.) | NY Rangers – San Jose 2:3 (po pr.)
Ottawa – Washington 5:2 (kon.) | NY Islanders – New Jersey 1:4 (kon.) | Minnesota – Vancouver 4:3 (po pr.)
Edmonton – Carolina 6:4 (kon.) | Calgary – Buffalo 3:6 (kon.) | Vegas – Winnipeg 5:2 (kon.)
po prodl.
Minnesota Wild
4:3 (2:2, 0:1, 1:0 - 1:0)
Vancouver Canucks
Pátek 21.10.2022, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:02 Kirill KAPRIZOV - 4:3
     
    63:02
    Minnesota právě vstřelila branku! Je rozhodnuto! Velké obléhání hostující branky nakonec zužitkovává KIRILL KAPRIZOV, který nadvakrát dokázal dostat kotouč za záda Demka a přisuzuje tak domácím bonusový druhý bod! Asistence: Mats Zuccarello a Calen Addison.
    48:31 Mats ZUCCARELLO - 3:3
     
    48:31
    Minnesota právě vstřelila branku! Je srovnáno! Velkou radost na domácí straně rozpoutal MATS ZUCCARELLO, který dokázal těsně před Demkem tečovat přihrávku Kaprizova a srovnává opět stav! Asistence: Kirill Kaprizov a Calen Addison.
    33:37 Dakota JOSHUA - 2:3
     
    33:37
    Vancouver právě vstřelil branku! Hosté si berou vedení zpět! Po nahození Ekmana-Larssona se ocitl sám před Fleurym DAKOTA JOSHUA. Na první pokus dokázal Fleury ještě výborně zareagovat, na dorážku už byl však krátký. Asistence: Oliver Ekman-Larsson a Nils Aman.
    19:00 Sam STEEL - 2:2
     
    19:00
    Minnesota právě vstřelila branku! Je srovnáno! Kirill Kaprizov nabral rychlost na levém mantinelu, našel uprostřed hřiště SAMA STEELA, který si prodloužil střídání a vyplatilo. Svojí druhou brankou v novém působišti vyrovnává skóre dnešního duelu! Asistence: Kirill Kaprizov.
    16:47 Nils AMAN - 1:2
     
    16:47
    Vancouver právě vstřelil branku! Hosté obracejí stav! Po rychlé výměně kotouče se ocitl tváří v tvář domácímu brankáři NILS AMAN, který dokázal zastrčit kotouč pod strážce domácí svatyně a zapisuje svoji první branku v nejprestižnější soutěži! Asistence: Dakota Joshua a Quinn Hughes.
    07:58 Bo HORVAT - 1:1
     
    07:58
    Vancouver právě vstřelil branku! Hosté po necelých osmi minutách srovnávají! Na konci rychlé akce stál BO HORVAT, který už neměl problém uklidit kotouč do sítě po parádní přihrávce Tannera Pearsona. Asistence: Tanner Pearson a Brock Boeser.
    04:37 Mats ZUCCARELLO - 1:0
     
    04:37
    Minnesota právě vstřelila branku! Domácí jdou do vedení! Ryan Hartman dokázal z rohu hřiště najít volného MATSE ZUCCARELLA, který se střelou z první nemýlil a zúročuje aktivitu domácích na startu zápasu! Asistence: Ryan Hartman a Jacob Middleton.

    Adam Černý

    Branky a nahrávky: 5. Zuccarello (Hartman, Middleton), 19. Steel (Kaprizov), 49. Zuccarello (Kaprizov, Addison), 64. Kaprizov (Zuccarello, Addison) – 8. Horvat (Pearson, Boeser), 17. Aman (Joshua, Q. Hughes), 34. Joshua (Ekman-Larsson, Aman)


    Minnesota Wild: M. Fleury (Gustavsson) – Spurgeon (C), Middleton, Dumba (A), Brodin, Addison, Goligoski – Zuccarello, Hartman, Kaprizov – M. Foligno (A), Eriksson Ek, Greenway – Boldy, Rossi, F. Gaudreau – Jost, Steel, Duhaime.
    Trenér: Dean Evanson

    Vancouver Canucks: Demko (S. Martin) – L. Schenn, Q. Hughes, T. Myers, Ekman-Larsson (A), Burroughs, Stillman – Michejev, J. Miller (A), Garland – Kuzmenko, E. Pettersson, Podkolzin – Boeser, Horvat (C), Pearson – Lazar, Aman, Joshua.
    Trenér: Bruce Boudreau

    Rozhodčí: Lambert, O'Rourke – Q'Quinn, Pancich

    Diváci: 17 323
    bahis siteleri