Boston – Anaheim 2:1 (1:0 po s.n.) | Montreal – Arizona 6:2 (kon.) | Toronto – Dallas 3:2 (po pr.)
Pittsburgh – Los Angeles 6:1 (kon.) | Columbus – Nashville 5:3 (kon.) | NY Rangers – San Jose 2:3 (po pr.)
Ottawa – Washington 5:2 (kon.) | NY Islanders – New Jersey 1:4 (kon.) | Minnesota – Vancouver 4:3 (po pr.)
Edmonton – Carolina 6:4 (kon.) | Calgary – Buffalo 3:6 (kon.) | Vegas – Winnipeg 5:2 (kon.)
konec
Calgary Flames
3:6 (1:3, 1:1, 1:2)
Buffalo Sabres
Pátek 21.10.2022, 03:30 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:35 Alex TUCH - 3:6
     
    58:35
    Sabres právě vstřelili branku!
    A je patrně rozhodnuto. Domácím nevyšel nápor, jehož vrcholem byla Mangiapaneho střela z mezikruží, puk se pak dostal na hůl ALEXE TUCHA, ten se s ním posunul do středního pásma, trefil prázdnou branku, zkompletoval hattrick a upravil na 3:6. Asistence: Rasmus Asplund, Rasmus Dahlin.
    45:41 Alex TUCH - 3:5
     
    45:41
    Sabres právě vstřelili branku!
    Přesilovka je využitá, hosté zase vedou o dva góly! Buffalo sice muselo z útočného pásma, jenže po rychlém návratu vzniklo přečíslení dva na jednoho, Thompson přihrál na ALEXE TUCHA, ten si udělal prostor bleskovou stahovačkou a trefil volné místo Vladařovy branky – 3:5. Asistence: Tage Thompson, Casey Mittelstadt.
    41:09 Nikita ZADOROV - 3:4
     
    41:09
    Calgary právě vstřelilo branku!
    No vida, máme tu drama. Domácí se usadili v útočném pásmu, na levou stranu dostal přihrávku NIKITA ZADOROV, sjel si z modré čáry do kruhu pro vhazování a střelou přes několik stínících hráčů překonal Comrieho – 3:4. Asistence: Rasmus Andersson, Tyler Toffoli.
    39:57 Trevor LEWIS - 2:4
     
    39:57
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A nakonec to domácím vyšlo. Po nahození do pásma se od Comrieho odrazil puk do rozhodčího, poté Huberdeau naservíroval příhru před brankoviště na TREVORA LEWISE a ten zblízka překonal rozhozeného gólmana Buffala – 2:4. Asistence: Jonathan Huberdeau, Michael Stone.
    20:46 Alex TUCH - 1:4
     
    20:46
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté jej ale přivítali opravdu nemile, neboť po průniku do útočného pásma vystřelil zápěstím ALEX TUCH, svou ránu dokonale skryl za stínící hráče a puk se od tyčky odrazil za Vladařova záda – 1:4. Asistence: Owen Power, Jacob Bryson.
    13:10 Casey MITTELSTADT - 1:3
     
    13:10
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté udeřili v oslabení a unikají na rozdíl dvou branek. Vyhozený puk dostihl CASEY MITTELSTADT, ujel obránci, hodil si puk na bekhend a pověsil jej pod horní tyčku Markströmovy branky – 1:3! Asistence: Vinnie Hinostroza, Owen Power.
    10:49 Rasmus DAHLIN - 1:2
     
    10:49
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté otáčí skóre. Hráči Buffala dostali v útočném pásmu až mnoho prostoru pro útočné rejdy a kombinaci, Peterka v její finální fázi našel mezi kruhy najetého RASMUSE DAHLINA a ten ranou zápěstím překonal Markströma – 1:2. Asistence: JJ Peterka, Vinnie Hinostroza.
    06:34 Dylan COZENS - 1:1
     
    06:34
    Sabres právě vstřelili branku!
    Už je srovnáno! Hosté se usadili v útočném pásmu, před Markströmem vznikl závar, kdy si před něj najel DYLAN COZENS, první pokus, vedený bekhendem ještě gólman Calgary se štěstím zastavil na brankové čáře, ale puk zůstal na chviličku volný a k dispozici pro pokus číslo dva. Ten už byl doklepnutím využitý a je to 1:1. Asistence: Jacob Bryson, Vinnie Hinostroza.
    04:21 Andrew MANGIAPANE - 1:0
     
    04:21
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Akce ale pokračovala, hosté měli i štěstí v tom, že nahození z dálky cinklo o tyčku, poté ale našel Kadri ANDREWA MANGIAPANEHO mezi kruhy a ten ranou pod horní tyčku překonal ranou na lapačku gólmana Comrieho a otevřel skóre – 1:0. Asistence: Nazem Kadri, Dillon Dubé.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 5. Mangiapane (Kadri, Dubé), 40. Lewis (Huberdeau, Mi. Stone), 42. Zadorov (R. Andersson, Toffoli) – 7. Cozens (Bryson, Hinostroza), 11. Dahlin (Peterka, Hinostroza), 14. Mittelstadt (Hinostroza, Power), 21. Tuch (Power, Bryson), 46. Tuch (Ta. Thompson, Mittelstadt), 59. Tuch (Asplund, Dahlin)


    Calgary Flames: Markström (21. Vladař) – R. Andersson, Mackey, C. Tanev (A), Weegar, Mi. Stone, Zadorov – Toffoli, E. Lindholm, Huberdeau (A) – Mangiapane, Kadri, Dubé – Lewis, Backlund (A), Coleman – B. Ritchie, Rooney, Lucic.
    Trenér: Darryl Suter

    Buffalo Sabres: Comrie (Cra. Anderson) – Dahlin (A), Samuelsson, Jokiharju, Power, Fitzgerald, Bryson – Tuch, Ta. Thompson, J. Skinner – Peterka, Cozens, Hinostroza – Olofsson, Mittelstadt, Asplund – Okposo (C), Girgensons (A), Krebs.
    Trenér: Don Granato

    Rozhodčí: Hanson, Dwyer – Hunt, Mills

    Diváci: 17 080
    bahis siteleri