Boston – Detroit 5:1 (kon.) | Philadelphia – Florida 4:3 (kon.) | Ottawa – Minnesota 2:4 (kon.)
Buffalo – Montreal 2:3 (kon.) | Nashville – St. Louis 6:2 (kon.) | Chicago – Edmonton 5:6 (kon.)
Dallas – Washington 2:0 (kon.) | Seattle – Vancouver 4:5 (kon.) | San Jose – Toronto 4:3 (po pr.)
Los Angeles – Winnipeg 4:6 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
2:3 (0:1, 1:0, 1:2)
Montreal Canadiens
Pátek 28.10.2022, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:14 Brendan GALLAGHER - 2:3
     
    56:14
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hosté dnes potřetí vedou! Erik Comrie nejprve ještě fantasticky vychytal Joshe Andersona, který měl před sebou už v podstatě odkrytou branku. Kotouč pak vyhodil rukavicí z brankoviště Obránce Power. Tlak Habs tak pokračoval a David Savard nahrál na osu BRENDANOVI GALLAGHEROVI. Útočník Habs na nic nečekal, vypálil a puk skončil za zády Comrieho. Skvělou práci odvedl clonící Dvorak – 2:3. Asistence: David Savard.
    52:54 Dylan COZENS - 2:2
     
    52:54
    Sabres právě vstřelili branku!
    A je srovnáno! DYLAN COZENS se dostal k puku na levém kruhu. Rychle se otočil a střelou švihem na lapačku překvapil brankáře Montembeaulta – 2:2. Asistence: Jacob Bryson a Lawrence Pilut.
    46:51 Kaiden GUHLE - 1:2
     
    46:51
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hosté strhávají vedení na svou stranu! Cole Caufield poslal puk na modrou k Davidovi Savardovi. Ten nahrál na pravý kruh KAIDENOVI GUHLEMU, proti jehož ráně z ledničky se už Comrie nestačil včas přemístit. Pro obránce Montrealu se jedná o premiérovou trefu v NHL. Asistence: David Savard a Cole Caufield.
    20:31 Jeff SKINNER - 1:1
     
    20:31
    Sabres právě vstřelili branku!
    Šavle v přesilové hře srovnávají! Vysoký puk, který se snášel mezi kruhy, sklepl Alex Tuch doprava na JEFFA SKINNERA. Ten si sjel až před Montembeaulta, jenž šel do rozkleku a domácí útočník pověsil kotouč nad jeho lapačku – 1:1. Asistence: Alex Tuch a Jack Quinn.
    13:31 Brendan GALLAGHER - 0:1
     
    13:31
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení! Hodně nešťastný okamžik prožívá mladý obránce Owen Power, který si dal vlastňáka! Z pravého kruhu nastřelil puk na branku BRENDAN GALLAGHER. Comrie zasáhl pravým betonem, kotouč ale odrazil jen do brusle Powera, od níž zamířil hrací předmět za brankovou čáru. Asistence: Josh Anderson a Christian Dvorak.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 21. J. Skinner (Tuch, Quinn), 53. Cozens (Bryson, Pilut) – 14. Gallagher (Jos. Anderson, Dvorak), 47. Guhle (Savard, Caufield), 57. Gallagher (Savard)


    Buffalo Sabres: Comrie (Cra. Anderson) – Ljubuškin, Dahlin (A), Bryson, Power, Fitzgerald, Pilut – Tuch, Ta. Thompson, J. Skinner – Olofsson, Mittelstadt, Krebs – Peterka, Cozens, Hinostroza – Okposo (C), Girgensons (A), Quinn.
    Trenér: Don Granato

    Montreal Canadiens: Montembeault (Allen) – Savard (A), Guhle, Kovacevic, Harris, Wideman, Xhekaj – Hoffman, Suzuki (C), Caufield – Drouin, Dach, Monahan – Gallagher (A), Dvorak, Jos. Anderson – Dadonov, Evans, R. Pitlick.
    Trenér: Martin St. Louis

    Rozhodčí: MacDougall, Sutherland – Smith, Brisebois

    Diváci: 12 735
    bahis siteleri