Liberec – Jihlava 4:2 (kon.) | Zlín – Vítkovice 5:3 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 4:2 (kon.)
Pardubice – Plzeň 3:2 (po pr.) | Olomouc – Třinec 2:8 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:2 (2:0, 1:0, 1:2)
HC Sparta Praha
Pátek 04.11.2022, 17:15 • ČPP Aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • 20. kolo
Partner:
     
    59:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Teď už je ale rozhodnuto definitivně! MICHAL BENEŠ získal puk ve středním pásmu a poslal ho do odkryté hostující branky a rozhoduje o dnešní dělbě bodů. Bez asistence.
     
    58:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nebo taky ne! ADAM MÁCHA ujel do samostatného úniku, najel si až před gólmana, kterého překonal bekhendovým blafákem vrací Spartu na dostřel – 3:2. asistence: Oto Theimer.
     
    50:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta využívá přesilovku a vrací se do zápasu! JAKUB ČERVENKA dostal skvělou přihrávku zpoza branky od Vašíčka a procpal puk za Tichého, kterému kazí čisté konto – 3:1. Asistence: Martin Vašíček, Oto Theimer
     
    29:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic se domácí dostávají do tříbrankového vedení! Tečované nahození Hrbka od modré čáry Volevecký neudržel a puk vypadl k volnému MICHALU BENEŠOVI, který touš propašoval pod betony hostujícího gólmana – 3:0. Asistence: Martin Hrbek, Šimon Táborský.
     
    18:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí znovu využívají přesilovku a odskakují do dvougólového trháku! Po kombinaci dvojčat Benešových nahazoval Michal před branku, kde touš tečoval VITO IDŽAN a ten zapadl přesně mezi betony Voleveckého – 2:0. Asistence: Michal Beneš, Matěj Beneš.
     
    06:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku a jdou do vedení! Petr Moravec vystřelil z mezikruží. Jeho střela byla sražena a odrazila se k MATĚJI GIESLOVI, který touš uklidil kolem lapačky ležícího Voleveckého – 1:0. Asistence: Martin Hrbek, Petr Moravec.
    Marken.cz

    Tomáš Prodělal

    Branky a nahrávky: 7. Giesl (Hrbek, Moravec), 19. Idžan (Michal Beneš, Matěj Beneš), 30. Michal Beneš (Hrbek, Táborský), 60. Michal Beneš – 51. Červenka (Vašíček, Theimer), 59. Mácha (Theimer)


    Mountfield HK: Tichý (Kasal) – Hrbek, Táborský, Hušek, Žaba, Havlíček (C), Boukal, Pavič – Kopecký, Prášek, Giesl, Brožek, Pajer, Novotný, Moravec, Idžan, Matěj Beneš (A), Michal Beneš (A), Vencl.
    Trenér: Jiří Janoušek ml.

    HC Sparta Praha: Volevecký (Artsatbanov) – David, Šindelek, Böhm, Tůma, Ducháč (C), Bartoň, Pavlák – Stepanchuk, Senčák, Theimer, Hrabík, Červenka (A), Hrabovetskyi, Vašíček, Fábry, Mácha, Höll, Novák, Žmola.
    Trenér: Richard Žemlička

    Rozhodčí: Grygera, Mejzlík – Roischel, Jiruška

    Diváci: 123
    thejrc.org