Plzeň – Tábor 4:0 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
HC Tábor
Čtvrtek 10.11.2022, 17:00 • LOGSPEED CZ Aréna • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
     
    To je ode mě pro dnešek vše, s přáním hezkého zbytku čtvrtečního večera se s vámi loučím a u dalších zápasů z plzeňské LOGSPEED CZ Arény se opět budu těšit, na shledanou. (21:24:52)
     
    Příští týden už se naplno opět rozjíždí Extraliga dorostu. Ve čtvrtek 17. listopadu cestuje Plzeň na půdu posledního Chomutova, první část sezóny poté zakončí svěřenci Jiřího Hanzlíka domácím zápasem proti Kladnu. Udrží Škoda první místo?
     
    Je dobojováno, v přátelském utkání poráží jihočeský Tábor vysoko 4:0. Skóre otevřel již ve třetí minutě Hynek Prošek, na jeho zásah navázal ještě v první periodě Adam Feher. Ve druhé periodě se hrál dlouho vyrovnaný hokej plný šancí na obou stranách, gól ale padl opět jen na domácí straně. Do přesného zamířil v početní výhodě Vojtěch Tolar. Definitivní podobu výsledku pak dal dvě minuty před závěrečnou sirénou Antonín Klatovský, který zužitkoval skvělou přihrávku Matyáše Úbla.
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Zřejmě nedostane, puk totiž nadále drží domácí. Ti naopak mohli vstřelit Táboru ještě nepopulárního bůra, leč Ferdus proti ráně Tomáše Skaly, kterého před brankou našel Petr Makovec, předvedl zákrok dnešního večera.
     
    59:34
    Plzeň dokázal uvnitř vlastní třetiny vyhrát buly a bleskově následně vyhodila kotouč až k Ferdusovi. Dočká se Tábor ještě jedné šance?
     
    59:22
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Mašek – 2 min., krosček.
     
    59:13
    V poslední minutě se hra zatím odehrává ve středním pásmu, je vidět, že ani jedno mužstvo už se do nějaká hurá akce příliš nežene.
     
    58:55
    Hostující Pospíchal se snažil o vstřelení čestného úspěchu, dobře se k němu odrazil kotouč mezi kruhy, na poslední chvíli mu ovšem domácí obránci nadzvedli hokejku a forvard Tábora tak zakončit nedokázal.
    58:35 Antonín KLATOVSKÝ - 4:0
     
    58:35
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak přece jen v závěru utkání Škodovka ještě jednou udeřila a nutno podotknout, že po hezké přímočaré akci. Matějka rozehrál puk na Matyáše Úbla, který zatáhl puk do pásma, poté oslovil mezi kruhy ANTONÍNA KLATOVSKÉHO, který to posléze nemohl trefit lépe. Ferdus byl proti jeho ráně pod horní tyčku zcela bez šance.. Asistence: Matyáš Úbl, Jiří Matějka.
     
    58:05
    Antonín Klatovský dostal hezký pas na brankoviště, puk ale nedokázal usměrnit mezi tři tyče.
     
    58:01
    začaly poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:15
    Jiří Matějka si nabruslil do útočného pásma podél levého mantinelu, následná rána skrz obránce nicméně skončila jen v lapačce soupeře. Avšak hra se nepřerušila, hosté bleskově rozehráli.
     
    56:58
    Domácí v plném počtu.
     
    56:51
    Ani tohle není pro hosty branka. Bouška se dostal do samostatného nájezdu, hostující útočník to udělal dobře, na skvěle chytajícího Pavlise nicméně nevyzrál.
     
    56:38
    Hosté v plném počtu.
     
    56:30
    Hosté se konečně dočkali kotouče, avšak hráčům Tábora již docházely síly, tak puk raději vyhodili jen k brankáři Plzně. Zakázané uvolnění se nyní nepíská.
     
    56:12
    Plzeň se usadila v útočném pásmu, kde hledá střeleckou pozici. Puk létá z hokejky na hokejku, avšak rána Kamase byla spíš poznávacího charakteru.
     
    55:50
    Hezkou individuální akcí se prezentoval extáborský Dominik Fábera. Plzeňský útočník se hezkou kličkou zbavil obránce Jihočechů, čímž se dostal až před gólmana, toho ale střelou pod horní tyčku nepřekvapil.
     
    55:33
    To platí i po akci Jiřího Matějky, který si navedl puk na střed hřiště, poté ale branku Tábora o malý kousek minul. Hrát tak mohou opět hosté.
     
    55:17
    Při hře ve čtyřech zatím sledujeme vyrovnaný boj, puk létá ze strany na stranu, avšak ani jeden brankář zatím zasahovat nemusel.
     
    54:58
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Úbl – 2 min., krosček.
     
    54:38
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor:
    Mohyla – 2 min., krosček.
     
    54:05
    Po delší době jsme byli svědky vyložené šance. Na pravý kruh dostal přihrávku Petr Makovec, který mířil do protipohybu brankáře, Ferdus ale úmysl plzeňského hráče vystihl.
     
    53:30
    Mašek důrazně napadal rozehrávku Tábora, nyní byl domácí hráč hodně rád, že ho hlavní rozhodčí nevyloučil, jelikož jeho zákrok po tom hodně volal.
     
    53:03
    Dvě rychlé přihrávky a do šance se dral hostující Sucha, ten ale bekhendem z pravého kruhu hledal ještě své spoluhráče, před brankou ale nikoho neoslovil.
     
    52:40
    Hosté opět vyhodili pod tlakem kotouč až k brance Plzně, jenomže tentokrát byl u puku jako první Hlavín, proto se zakázané uvolnění nyní nepískalo.
     
    52:16
    Po delší době je přerušená hra. Postarali se o to hráči jihočeského celku, kterým se nepovedla rozehrávka z vlastní třetiny – zakázané uvolnění.
     
    51:58
    Poté hráči s okřídleným šípem na prsou nahodili kotouč za branku soupeře, tam se o něj svedla mela, jako vítězové ze souboje ale odešli hráči Tábora.
     
    51:27
    Hosté dneska nemají ani potřebné štěstíčko. Na levé straně byl zcela sám Kratochvíl, avšak hráči Tábora v nejméně vhodnou dobu puk přeskočil hokejku.
     
    50:52
    Za Plzeň měl velkou chuť vstřelit čtvrtou branku Mašek, leč hostující obrana mu řekla rázné ne.
     
    50:30
    Hosté se zase snažili ohrozit domácí branku, rána od pravého mantinelu se ale mezi tři tyče nevešla. Po kotouči se následně natahoval ještě Dohnal, avšak hostujícímu útočníkovi chyběl jeden krok k zakončení.
     
    50:01
    Hosté zamkli plzeňský tým u své branky, puk létal ze strany na stranu, avšak nakonec se hráči Tábora ke střele přece jen nedostali. Krátce za polovinou třetí třetiny tak mohou hrát opět indiáni.
     
    49:20
    Plzeň si nyní koledovala uvnitř vlastní třetiny, avšak nebezpečnou situaci dokázali nakonec zažehnat, hostující Vrba už napřahoval ke střele, leč nakonec se k puku vůbec nedostal.
     
    49:00
    Čárový rozhodčí nyní signalizoval ofsajd, proto Matyáš Beran nemohl do útočného pásma. Přesto domácí mužstvo nadále drží puk pod svou kontrolou.
     
    48:40
    Hosté nyní plzeňské mužstvo dobře vykombinovali uvnitř vlastní třetiny, poté si ale špatně předali puk ve středním pásmu, ten tak skončil v moci plzeňských obránců.
     
    48:12
    Obě mužstva si nyní vyměnila několik špatných přihrávek, za to hráči určitě pochvalu od trenérů nedostanou.
     
    47:38
    Hosté se nadále snaží utkání alespoň nějakým způsobem zkorigovat, avšak rána Honzíka skončila hned na prvním bránicím hráči.
     
    47:12
    Plzeňská pětka už byla posléze unavená, tak ze středního pásma jen nahodila kotouč za branku soupeře a celá lajn odešla střídat.
     
    46:47
    Jiří Matějka měl následně ještě jednu možnost, hezkou přihrávku na levý kruh napálil hned na bránu, Ferdus byl ale opět na svém místě připraven.
     
    46:28
    Na druhé straně se nastěhovali na brankoviště Klatovský s Matějkou, avšak ani jeden po zpětné přihrávce od zadního mantinelu nedokázal dopravit puk za Ferduse.
     
    46:05
    Hosté početní výhodu sice nevyužili, skóroval mohli ale již při rovnovážném stavu na ledě. Suchan se parádně prokličkoval středním pásmem až na levý kruh, následně místo střely ale ještě přihrával na osu hřiště Podzimkovi, toho Pavlis ale vychytal.
     
    45:47
    Domácí v plném počtu. Ani tuhle početní výhodu Tábor nedokázal zužitkoval, tentokrát hosté ale měli aspoň nějaké šance.
     
    45:24
    Aleš Hofrajtr předvedl skvělou práci v oslabení, když v útočném pásmu u mantinelu podržel puk a ušetřil několik cenných vteřin. Ačkoliv byli hosté v početní převaze, dlouho plzeňskému útočníkovi nedokázali kotouč vzít.
     
    44:59
    Při další hostující snaze Vrba nahodil kotouč za domácí branku, leč tam ho opět sebrali jen domácí hráči a hráči Tábora tak musí opět začít od znova.
     
    44:32
    Havlín dělal kličku v útočném pásmu, avšak ta již byla navíc. Škodovka se dostala opět zadarmo ke kotouči a bez větších rozpaků ho opět poslala na opačnou stranu.
     
    44:10
    Po další střele se už Plzeňané ale propracovali k puku a ten bleskově vysokým obloukem poslali až na opačný kout ledové plochy.
     
    43:55
    Hosté tentokrát začínají přesilovou hru dobře, snad poprvé v utkání. Po vyhraném buly pálil od modré čáry Jirásek, Pavlis ale stačil včas zasáhnout a puk vyrazit do rohu ledové plochy.
     
    43:47
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Holubec – 2 min., nedovolené bránění.
     
    43:31
    Plzeň vyhrála buly v útočném pásmu, puk se posléze rychle dostal na modrou čáru, kde byl zaparkovaný Petr Kocek, jeho rána avšak skončila jen v lapačce Ferduse.
     
    43:24
    Tentokrát se již nepřesné vyhození Tábora píská. Po zakázaném uvolnění se opět bude vhazovat před svatyní Ferduse.
     
    42:47
    Petr Makovec sebral kotouč za brankou Ferduse, záhy ho servíroval na brankoviště, tam ho ale nikdo z domácích do sítě nedoklepl.
     
    42:31
    Na opačné straně už se chystal do brejku Matyáš Beran, leč skákavý kotouč přece jen na poslední chvíli zachytil obránce Tábora. To bylo doslova za minutu dvanáct.
     
    42:06
    Hosté se chtěli opět hnát do rychlého brejku, avšak přihrávka nebyla z kategorie nejpřesnějších. Zakázané uvolnění se nicméně nepíská, domácí tak musí hrát.
     
    41:54
    Dominik Fábera nahodil kotouč do útočného pásma, tam se zatím poté hnal, pod svá bedra si ho vzal ovšem obránce Honzík.
     
    41:15
    Začátek třetí třetiny je pěkně divoký. Na druhé straně měl možnost zkorigovat skóre Honzík, avšak místo střely ještě zbytečně přihrával, což se později ukázalo jako špatné řešení.
     
    41:00
    Poté jeli Plzeňané ve dvou proti jedinému obránci, přihrávka na pravou stranu nicméně přes bránícího hráče neprošla.
     
    40:30
    Domácí ale nechtěli zůstat pozadu, Petr Makovec rychle zavezl puk do útočného pásma, tam obkroužil branku soupeře, záhy ale hráz těl clonící před ním již nepropálil.
     
    40:06
    Hosté to myslí vážně, že ještě neřekli v utkání poslední slovo. Hned po pár vteřinách se dostali Jihočeši do pásma a ránu od modré čáry musel zachytit Lukáš Pavlis.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Vše se pomalu připravuje k zahájení třetí třetiny, všichni aktéři jsou totiž již na ledové ploše.
     
    Čtyřicet minut hry je minulostí. Plzeň ve druhé části přidala jednu branku a nyní vede v přátelském zápase nad Táborem již 3:0. Obě mužstva měla několik zajímavých šancí, prosadit se dokázal pouze Vojtěch Tolar, který v závěru v přesilové hře dostal kotouč do poodkryté brány Tábora. Nechme se překvapit, zda hosté v poslední periodě ještě něco vymyslí a podaří se jim zápas alespoň zkorigovat.

    Poslední dvacetiminutovka začne přibližně v 18:30.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:59
    Odvolávám, co jsem odvolal. Plzeň přece jen v poslední vteřině měla ještě obrovskou šanci na zvýšení náskoku. Domácí totiž rozjeli bleskovou akci, na jejím konci byli před brankářem dva volní hráči Škodovky, Beran přenechal puk Hofrajtrovi, ten ovšem puk přes beton brankáře neprocpal.
     
    39:46
    Škodovka drží puk za svou brankou, je dost pravděpodobné, že v obranném pásmu se prostředí dějství taktéž dohraje, domácí již nechtějí riskovat žádnou chybu.
     
    39:20
    Matyáš Úbl si hezky najel na osu hřiště, avšak rychlým švihem gólmana neprostřelil. Neuspěl vzápětí ani Antonín Klatovský, který se bleskově chopil odraženého kotouče.
     
    39:01
    Začala poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:36
    Plzeň se opět nastěhovala do útočné třetiny, avšak nyní Matějka s Feherem branku soupeře neohrozili.
    38:06 Vojtěch TOLAR - 3:0
     
    38:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni přesilovou hru nakonec přece jen využívají a v utkání vedou již o tři branky. Z pravého kruhu střílel opět Matyáš Beran, Ferdus jeho pokus pouze vyrazil před sebe, kde byl dorážející Hofrajtr, ten ještě neuspěl, avšak do prázdné brány posléze puk dopravil VOJTĚCH TOLAR. Asistence: Aleš Hofrajtr, Matyáš Beran.
     
    37:40
    V další velké šanci se ocitl Aleš Hofrajtr, který se řítil sám na gólmana, na poslední chvíli mu ovšem do hokejky sáhl Křepelka a domácí útočník posléze již zakončit nestihl.
     
    37:32
    Plzeň se hned pustila do obléhaní hostující branky, z pravého kruhu to zkoušel Matyáš Beran, na brankáře Ferduse nicméně nevyzrál. Lépe si nevedl ani z druhé strany Antonín Klatovský.
     
    37:06
    Domácí v plném počtu. Začíná zkrácená početní výhoda plzeňského týmu.
     
    36:50
    Při hře ve čtyřech měl další velkou možnost v dnešním zápase Jiří Matějka, který byl sám u levé tyče, brankář Tábora se proti jeho ráně ale včas stačil přesunout.
     
    36:30
    36 vteřin se bude hráč čtyři na čtyři.
     
    36:30
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor:
    Mohyla – 2 min., podrážení.
     
    36:10
    Tahle početní výhoda se Táboru zatím daří nejméně. Opět se Plzeňané dostali zadarmo ke kotouči a ten bleskově poslali zpět za branku Ferduse.
     
    35:50
    Plzeň stále drží kotouč za brankou soupeře, hosté se marně snaží dostat puk pod kontrolu.
     
    35:35
    Ani další pokus Tábora o založení útoku nebyl úspěšný. Petr Makovec se ve středním pásmu zmocnil kotouče, vzápětí se vyhnul bránícímu hráči, čímž se dostal do vyložené šance, bekhendem ale Ferduse neprostřelil.
     
    35:20
    Tábor má krátce po skončení početní výhody další možnost, nicméně opět hosté přesilovou hru nezačali dobře. Pospíchal tak musí další akci založit až od své branky.
     
    35:06
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Fábera – 2 min., podrážení.
     
    34:54
    Domácí v plném počtu. Ani třetí přesilovou hru nedokázali hosté využít, nadále tak prohrávají v zápase o dvě branky.
     
    34:29
    Nedlouho poté zkoušel překonat domácího brankáře z pravého kruhu Mohyla, avšak trefil pouze nohy bránícího hráče.
     
    34:05
    Zajímavá možnost pro Tábor. Němeček se mezi dvěma obránci dostal do útočného pásma, následně si všiml na druhé vlně najetého Vrby, toho ovšem skvěle vychytal Lukáš Pavlis.
     
    33:47
    Hosté se snažili rychle dostat zpět do útočné třetiny, avšak proti byl čárový rozhodčí, který odpískal postavení mimo hru.
     
    33:41
    Dominik Fábera se dostal v obranném pásmu ke kotouči, domácí hráč se rozhodl ho vyhodit bekhendovým způsobem, což se mu nakonec také povedlo.
     
    33:10
    Jiří Matějka dokázal zablokovat ránu od modré čáry, domácí útočník záhy dokázal dovést puk až za branku soupeře, kde ušetřil několik cenných vteřin.
     
    32:54
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Hofrajtr – 2 min., sekání.
     
    32:32
    Hosté drželi dlouho puk v útočném pásmu avšak hrálo se převážně u mantinelu a Lukáš Pavlis tak nadále čeká na svůj první zákrok. Plzeň po získání kotouče ho poslala alespoň dos středního pásma.
     
    31:37
    Plzeň se opět dostala do zajímavé šance, při přečíslení dvou na jednoho pálil z levého kruhu Mašek, vzdálenější tyč nicméně netrefil.
     
    31:02
    Zakázané uvolnění hostujícího celku. Hra se opět vrátí před brankáře Ferduse.
     
    30:44
    Střídání v týmu HC Škoda Plzeň:
    ze hřiště odchází Matyáš Mařík, přichází Lukáš Pavlis.
     
    30:25
    A z rychlého brejku měl Tábor největší šanci utkání. Hlavín se po prudké přihrávce dostal do úniku, avšak sám proti Maříkovi neuspěl. Útočník Jihočechů si nabral kotouč do bekhendu, jenomže domácí brankář jeho úmysl vystihl.
     
    30:15
    Utkání se nám přehouplo do své druhé poloviny, domácí stále vedou nad Táborem o dvě branky. Tu třetí se nyní snažil vsítit Antonín Klatovský, avšak při zpětné kličce domácí hráč přišel o kotouč.
     
    29:30
    Plzeň měla opět velkou šanci na navýšení svého náskoku. Rychlou přihrávku z vlastního pásma si zpracoval na útočné modré Petr Makovec, domácí útočník se následně dostal do střelecké pozice, z levého kruhu ovšem nasměroval puk jen do tyče.
     
    28:59
    Eremiáš se snažil přes dva bránicí hráče prokličkovat až před gólmana Škody, to se mu ovšem nepovedlo.
     
    28:31
    Už při rovnovážném stavu na ledě spěchal do útočné třetiny domácí Mašek, leč u levého mantinelu toho nakonec příliš nevymyslel. Hrát tak mohou opět hosté.
     
    27:50
    Domácí v plném počtu.
     
    27:30
    Hosté tuhle početní výhodu, i přes nájezd Škodovky, hrají velice dobře. Nyní po hezké kombinaci pálil do poodkryté brány Mohyla, jenomže puk mu mírně sjel z čepele hole a kotouč nakonec jen těsně zamířil vedle pravé tyče.
     
    27:03
    Naopak snížit skóre na rozdíl jediné trefy se pokoušel hostující Eremiáš, ten měl před hodně místa na pravém kruhu, avšak rychlou střelou domácího brankáře neprostřelil.
     
    26:40
    Škodovka mohla přidat třetí branku v dnešním utkání ve vlastním oslabení. Do samostatného nájezdu se dostal po rychlém pasu Jiří Matějka, domácí útočník mířil mezi betony, ty ovšem k sobě sklaply včas.
     
    26:18
    Nicméně Tábor se rychle vrátil do útočné třetiny a po povedené kombinaci pálil od modré čáry Ceza, jeho švih si ovšem našel Matyáš Mařík ve své lapačce.
     
    25:55
    Domácí začínají oslabení velmi dobře, po vyhraném buly domácí bleskově vyhodili kotouč přes celé hřiště až k Ferdusovi.
     
    25:50
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Feher.
     
    25:15
    Skvělá pasáž hry pokračuje. Hra se opět vrátila před branku Tábora, na modré čáře si udělal prostor ke střele Tomáš Holubec, jeho ránu Ferdus vyrazil pouze k volnému Matyášovi Úblovi, ten ovšem trestuhodně záhy nedokázal dopravit kotouč do opuštěné brány.
     
    24:40
    Záhy se do obrovské šance dostali i hosté z Tábora. Vrba našel mezi kruhy zcela volného Němečka, ten ovšem tváří v tvář Maříkovi neuspěl, plzeňský gólman vytasil ze své sbírky fantastický zákrok.
     
    24:10
    Jiří Matějka dostal rychlý pas na útočnou modrou čáru, následně se na kruhu zpětnou kličkou zbavil obránce a jedovatou ranou pořádně vylekal Ferduse. Ten si nyní vůbec nebyl jistý, kde má kotouč, nakonec ale přece jen zůstal někde v jeho chráničích.
     
    23:54
    Proškovi utekl puk do středního pásma, domácí indiáni musí do jednoho opustit útočnou třetinu.
     
    23:32
    Petr Makovec rozjel rychlou akci na levé straně, od mantinelu poté servíroval kotouč do brankoviště, tam ovšem nikdo z jeho spoluhráčů nebyl.
     
    23:20
    Aleš Hofrajtr si dovolil drzou kličku na své modré čáře, tam mu ovšem nevyšla dle představ. Naštěstí pro něj se kotouč přívětivě odrazil k domácímu brankáři, který kotouč záhy rozehrál na Tomáše Skalu.
     
    22:51
    Hostující Křepelka zůstal chvilku osamocený mezi kruhy, forvard Tábora si následně ještě popojel na vrchol levého kruhu, avšak jeho prudkou ránu vykopl Matyáš Mařík svým levým betonem.
     
    22:22
    Hosté nahodili kotouč do útočného pásma, tam se kotouče ale ujali plzeňští obránci, ti ovšem záhy špatně vyhodnotili situaci a po zakázaném uvolnění se hra přesune opět před plzeňskou klec.
     
    21:42
    Jiří Matějka dobře napadal hostující rozehrávku z vlastní třetiny, domácí útočník nakonec dokázal i vybojovat kotouče, ten záhy ale přikryl pod svou lapačku Ferdus
     
    21:30
    Do další akce se dral na levé straně Antonín Klatovský, avšak hostující obránce Němeček ho vystřelit nenechal.
     
    20:50
    Na druhé straně schoval bezpečně puk do své lapačky Matyáš Mařík, rána od modré čáry ho nepřekvapila. Vhazovat se bude po pravici plzeňského brankáře.
     
    20:30
    Hosté se dostali do útočné třetiny, avšak ohrozit brankáře nedokázali. Naopak Hynek Prošek rozehrál rychlý protiútok, který poté táhl podél pravého mantinelu Petr Makovec, jeho prudkou ránu z kruhu ovšem vyrazit brankář Tábora do bezpečných vod.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Obě mužstva už se vrací z kabiny zpět na ledovou plochu, druhá třetina začne za malý okamžik.
     
    Je za námi první třetina přátelského utkání, ve kterém jsme zatím viděli dvě branky. O oba góly se postarali plzeňští hráči, nejprve skóre otevřel již ve třetí minutě Hynek Prošek, kdy brankáře Ferduse prostřelil v početní výhodě skrytou ranou od modré čáry. Druhou branku vstřelil v závěru Adam Feher, který zůstal krátce po vhazování sám před brankou. Hosté nehrají špatně, ale je vidět, že kvalita kádru je na domácí straně.

    Druhá třetina začne přibližně v 17:47.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:40
    Puk zašlápnut za brankou Tábora, vypadá to, že v prvním dějství toho už příliš neuvidíme.
     
    19:01
    Začala poslední minuta první třetiny.
     
    18:31
    A další velká možnost indiánů. Matyáš Beran se prokličkoval až před brankáře Tábora, toho chtěl překonat rychlou střelou pod horní tyčku, avšak těsně minul.
     
    17:52
    A domácí stále nemají dost. Plzeň se opět nastěhovala do útočné třetiny, od pravého mantinelu střílel Vojtěch Tolar a jeho pokus ještě mírně tečoval Aleš Hofrajtr. Brankář Tábora byla ale na svém místě připraven.
    17:29 Adam FEHER - 2:0
     
    17:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni zdvojnásobují své vedení. Krátce po vyhraném pálil ostře od modré čáry Tomáš Skala, jeho rána byla nakonec sražená, avšak odražený puk si našel v předbrankovém prostoru ADAM FEHER a ten posléze bekhendem prostřelil Ferduse. Asistence: Tomáš Skala.
     
    17:24
    Feher se dral před branku, na poslední chvíli mu ale kotouč přikryl Ferdus pod svou lapačku.
     
    17:13
    Škodovka dlouho držela puk, proto, když se ho hosté na chvilku zmocnil, hned ho poslali alespoň do středního pásma, aby mohla pětice Tábora vystřídat.
     
    16:30
    Tábor nepřesně rozehrál puk ve své třetině, kotouče se zmocnil Matyáš Úbl, který byl záhy zcela sám před Ferdusem, domácí útočník nicméně vyslal kotouč jen do připravené lapačky.
     
    16:01
    Plzeň se znovu snažila ohrozit svatyni Ferduse, tentokrát ale akce skončila dříve, než pořádně začala. Čároví rozhodčí pískal ofsajd.
     
    15:00
    Pět minut před koncem úvodního dějství byl chvilku sám na levém kruhu domácí Mašek, ten následně také vystřelil, hostující gólman ukázal své dovednosti.
     
    14:40
    Kostka dobruslil vyhozený kotouč, aby to nebylo zakázané uvolnění, hostující hráč se nakonec dostal i k ráně od levého mantinelu, prostor mezi třemi tyčemi nicméně netrefil.
     
    14:30
    Antonín Klatovský se po vyhraném buly nakonec k ohrožení branky dostal, přihrávku od zadního mantinelu ale poté poslal jen do betonu připraveného Ferduse.
     
    14:13
    Na druhé straně po rychlé akci servíroval kotouč na brankoviště Jiří Matějka, dorážet se následně pokoušel ještě Klatovský, ke kotouči se nicméně již neprocpal.
     
    13:54
    Dohnal nakonec přece jen dokázal nedlouho poté ohrozit plzeňského brankáře, avšak jeho rána skoro od červené čára Maříka překvapit nemohla.
     
    13:30
    Dohnal bojoval o kotouč u levého mantinelu, hostující forvard si chtěl nakonec s kotoučem vybruslit až před brankáře, tomu ovšem nedovolil Vojtěch Tolar.
     
    12:20
    Plzeň následně unikala do rychlého brejku, v situaci dvou na jednoho vše vzal na sebe z pravé strany Mašek, domácí útočník mířil dobře ke vzdálenější tyči, Ferdus ale stačil dobře zasáhnout.
     
    12:10
    Táborský Hlavín si dobře sjížděl mezi kruhy, na poslední chvíli mu ale šikovně nadzvednul hokejku Dominik Fábera, hosté tak nyní zakončit nadějnou akci nedokázali.
     
    11:51
    Domácí v plném počtu.
     
    11:31
    Hosté v plném počtu.
     
    11:30
    Hostující Pospíchal nic složitého nevymýšlel a krátce za modrou čárou vyslal ránu rovnou na Maříka, ten puk pohotově ukryl do své lapačky.
     
    10:52
    Domácí se opět tlačili do zakončení, rána Tomáše Holubce od modré čáry nicméně byla zablokována hostující obranou.
     
    10:35
    Petr Makovec se tlačil s kotoučem až na brankoviště, bekhendem ale zakončit nedokázal. Následně domácí útočník ale získal puk zpět a po jeho pasu nebezpečně pálil od modré čáry Vojtěch Tolar.
     
    10:06
    První třetina se nám přehoupla do své druhé poloviny, pro Plzeň ale nezačala šťastně, jelikož je domácím pískán ofsajd.
     
    09:51
    Dominik Fábera si udělal prostor na pravé straně, bývalý hráč Tábora následně udělal kličku do středu, Ferdus jeho táhlou ránu ale vykryl svou lapačkou. Následně Mašek hostujícího brankáře sekl a od hlavního rozhodčího inkasuje trest na dvě minuty.
     
    09:31
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor:
    Honzík – 2 min., hákování.
     
    08:59
    Už při rovnovážném stavu na ledě dostával přihrávku na brankoviště Antonín Klatovsý, domácí útočník ale záhy nemířil přesně.
     
    08:47
    Hosté v plném počtu. Druhou početní výhodu indiáni nevyužili.
     
    08:36
    A další rána plzeňského obránce, nyní na modré čáře napřáhl Petr Kocek, avšak ani on táborského brankáře neprostřelil.
     
    08:16
    Plzeň měla dlouhé vteřiny kotouč pod kontrolou v útočném pásmu, avšak se střelou Plzeňané váhali. Nakonec to zkusili z pravého kruhu, ale Ferdus podruhé v utkání zatím nekapituloval.
     
    07:50
    Následně to vzal od modré čáry sám na sebe Hynek Prošek, branku soupeře ale netrefil, přesto indiáni zůstávají u kotouče.
     
    07:30
    Hynek Prošek se štěstím udržel kotouč v pásmu, po hezké kombinaci na jeden dotyk se poté dostali domácí ke střele z levého kruhu, rána útočníkovi Škody avšak vůbec nesedla. Ferdus tentokrát zasahovat nemusel.
     
    06:58
    Domácí vyhráli buly v útočné třetině, avšak následně na pravé straně si hráči Škody nepřesně přihráli a puk zamířil až do středního pásma.
     
    06:47
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor:
    Bačo – 2 min., krosček.
     
    06:27
    Plzeň táhla rychlý protiútok po levé straně, Aleš Hofrajtr záhy vystřelil nebezpečně přes obránce, Ferdus nicméně připraven. Nedlouho poté se kotouč dostal na modrou čáru k Proškovi, avšak ani on domácí náskok nezvýšil.
     
    06:00
    A čerstvá krev na ledě se hned dostala do útočného pásma, na modré čáře dostal dostatek prostoru ke střele obránce Jaroš, jeho tvrdou ránu nicméně vyráží Mařík pohotově svým betonem.
     
    05:40
    Hráči Tábora toho nyní měli na ledě už plné zuby, tak mladý forvard Kostka jen vyhodil kotouč je tak, aby to nebylo zakázané uvolnění a celá pětice hostujícího celku prchala bleskově na střídačku.
     
    05:17
    Hosté nyní nemohou střídat, protože se provinili dalším zakázaným uvolněním. Vhazovat se bude po pravici Ferduse.
     
    04:55
    Plzeň nechtěla zůstat pozadu a rychle obsadila útočnou třetinu. Po rychlé kombinaci se ujal kotouče obránce Vojtěch Tolar, ten následně udělal dvě rychlé kličky, z pravého kruhu následně branku Ferduse ale o kousek minul.
     
    03:50
    A další šance Jihočechů. Odražený puk napálil na plzeňského brankáře obránce Kratochvíl, přítomní diváci na stadionu byli svědky zákroku vyrážečkou. Puk se následně ocitl v rohu ledové plochy.
     
    03:20
    Nicméně menší tlak Tábora pokračoval, od zadního mantinelu následně dostal skvělou přihrávku mezi kruhy Němeček, proti jeho rychlé střele se avšak bravurně přemístil Matyáš Mařík. Hezký zákrok plzeňského gólmana.
     
    03:05
    Obránce Dohnal chtěl napravit svou chybu, když se nechal zbytečně vyloučit, nyní napřáhl na modré čáře, avšak trefil jen plexisklo za brankou Maříka.
     
    02:42
    Hosté vyhráli buly ve středovém kruhu, následně se chtěli hráči Tábora nastěhovat do útočného pásma, avšak puk nakonec skončil na střídačce hostujícího celku.
    02:23 Hynek PROŠEK - 1:0
     
    02:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka využívá přesilovou hru za čtrnáct vteřin a ujímá se v zápase vedení. Beran z pravého kruhu přihrál na modrou čáru, kde byl zaparkovaný Černý, ten se neunáhlil, ještě přihrál na HYNKA PROŠKA, který švihem prostřelil Ferduse. Asistence: Martin Černý, Matyáš Beran.
     
    02:09
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor:
    Honzík – 2 min., podrážení.
     
    01:59
    Zajímavé utkání pokračuje. Hosté se provinili za svou brankou faulem, přesto se puk rychle dostal do předbrankového prostoru, tam nikým Matyáš Beran ale branku těsně minul.
     
    01:38
    První větší šance zápasu a překvapivě ji mají na starost hosté. Ti vyhráli buly u sebe v pásmu, bleskově se dostali do rychlého přečíslení dvou na jednoho, odpovědnost na sebe vzal útočník Dohnal, trefil však jen připraveného Matyáše Maříka.
     
    01:30
    Hosté nepřesně rozehráli z vlastní poloviny, zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před brankou Ferduse.
     
    01:10
    Při další snaže bojovali za hostující brankou Úbl s Klatovským, avšak ani na druhý pokus Škodovka nezakončila. Táboru je poté z rychlého brejku pískán ofsajd.
     
    00:38
    Hosté se v úvodu dostali do pásma, avšak puk byl nakonec zašlápnut v rohu ledové plochy. Na druhé straně se pokoušel od modré čáry ohrozit branku Ferduse obráce Kamas, jenomže puk mu odskočil od hokejky.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Obě mužstva jsou již na ledové ploše, vše je zdá se připravené k samotnému utkání – pojďme na něj!
     
    Úvodní sestavy:

    HC Škoda Plzeň: Mařík (Pavlis) – Prošek, Holubec, Kocek, Kamas, Skala, Tolar, Černý – Beran, Hofrajtr, Makovec, Úbl, Klatovský, Matějka, Mašek, Feher, Fábera.
    Trenér: Jiří Hanzlík.

    Hockey Club Tábor: Ferdus (Spálenka) – Honzík, Jaroš, Bačo, Jirásek, Ceza, Mašek, Kratochvíl, Hlavín, Bouška, Eremiáš, Vrba, Němeček, Mohyla, Suchan, Pospíchal, Dohnal, Kostka, Podzimek, Křepelka.
    Trenér: Arpád Györi.

    Rozhodčí: Turhobr – Uhlík, Schmiedt.
     
    Hezké čtvrteční odpoledne z Plzně!

    Vítám všechny hokejové fanynky a fanoušky, kteří se rozhodli si na čtvrteční den dopřát trochu mládežnického hokeje. Od pěti hodin se totiž v plzeňské LOGSPEED CZ Aréně odehraje přátelské utkání dorostu, ve kterém domácí HC Škoda Plzeň přivítá na svém ledě tým Hockey Club Tábor.

    Plzeňská Škodovka je v probíhající sezóně zatím na prvním místě. Na čelo se Západočeši dostali po dobrých výsledcích v posledních zápasech, především domácí výhra nad Slavií a úspěch v derby ve Varech modrobílé popohnal do čela. Nyní je v plném proudu reprezentační přestávka, proto se plzeňští trenéři dohodli s celkem Tábora na přátelském utkání.

    Dámy a pánové, pohodlně se usaďte a užijte si příjemné odpoledne s doprovodem našeho textového přenosu, tím vás provede Jakub Štěrba.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 3. Prošek (Černý, Beran), 18. Feher (Skala), 39. Tolar (Hofrajtr, Beran), 59. Klatovský (Úbl, Matějka)


    HC Škoda Plzeň: Mařík (31. Pavlis) – Prošek, Holubec, Kocek, Kamas, Skala, Tolar, Černý – Beran, Hofrajtr, Makovec, Úbl, Klatovský, Matějka, Mašek, Feher, Fábera.
    Trenér: Jiří Hanzlík.

    HC Tábor: Ferdus (Spálenka) – Honzík, Jaroš, Bačo, Jirásek, Ceza, Mašek, Kratochvíl, Hlavín, Bouška, Eremiáš, Vrba, Němeček, Mohyla, Suchan, Pospíchal, Dohnal, Kostka, Podzimek, Křepelka.
    Trenér: Arpád Györi.

    Rozhodčí: Turhobr – Uhlík, Schmiedt.

    Diváci: 33
    bahis siteleri