Plzeň – Tábor 4:0 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
HC Tábor
Čtvrtek 10.11.2022, 17:00 • LOGSPEED CZ Aréna • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
    58:35 Antonín KLATOVSKÝ - 4:0
     
    58:35
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak přece jen v závěru utkání Škodovka ještě jednou udeřila a nutno podotknout, že po hezké přímočaré akci. Matějka rozehrál puk na Matyáše Úbla, který zatáhl puk do pásma, poté oslovil mezi kruhy ANTONÍNA KLATOVSKÉHO, který to posléze nemohl trefit lépe. Ferdus byl proti jeho ráně pod horní tyčku zcela bez šance.. Asistence: Matyáš Úbl, Jiří Matějka.
    38:06 Vojtěch TOLAR - 3:0
     
    38:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni přesilovou hru nakonec přece jen využívají a v utkání vedou již o tři branky. Z pravého kruhu střílel opět Matyáš Beran, Ferdus jeho pokus pouze vyrazil před sebe, kde byl dorážející Hofrajtr, ten ještě neuspěl, avšak do prázdné brány posléze puk dopravil VOJTĚCH TOLAR. Asistence: Aleš Hofrajtr, Matyáš Beran.
    17:29 Adam FEHER - 2:0
     
    17:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni zdvojnásobují své vedení. Krátce po vyhraném pálil ostře od modré čáry Tomáš Skala, jeho rána byla nakonec sražená, avšak odražený puk si našel v předbrankovém prostoru ADAM FEHER a ten posléze bekhendem prostřelil Ferduse. Asistence: Tomáš Skala.
    02:23 Hynek PROŠEK - 1:0
     
    02:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka využívá přesilovou hru za čtrnáct vteřin a ujímá se v zápase vedení. Beran z pravého kruhu přihrál na modrou čáru, kde byl zaparkovaný Černý, ten se neunáhlil, ještě přihrál na HYNKA PROŠKA, který švihem prostřelil Ferduse. Asistence: Martin Černý, Matyáš Beran.

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 3. Prošek (Černý, Beran), 18. Feher (Skala), 39. Tolar (Hofrajtr, Beran), 59. Klatovský (Úbl, Matějka)


    HC Škoda Plzeň: Mařík (31. Pavlis) – Prošek, Holubec, Kocek, Kamas, Skala, Tolar, Černý – Beran, Hofrajtr, Makovec, Úbl, Klatovský, Matějka, Mašek, Feher, Fábera.
    Trenér: Jiří Hanzlík.

    HC Tábor: Ferdus (Spálenka) – Honzík, Jaroš, Bačo, Jirásek, Ceza, Mašek, Kratochvíl, Hlavín, Bouška, Eremiáš, Vrba, Němeček, Mohyla, Suchan, Pospíchal, Dohnal, Kostka, Podzimek, Křepelka.
    Trenér: Arpád Györi.

    Rozhodčí: Turhobr – Uhlík, Schmiedt.

    Diváci: 33
    bahis siteleri