Vítkovice – Olomouc 3:0 (kon.) | K. Vary – Sparta 1:5 (kon.) | Mountfield HK – Litvínov 3:0 (kon.)
Kometa Brno – Plzeň 3:1 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 1:2 (po pr.) | Liberec – Třinec 1:4 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
1:4 (0:1, 0:2, 1:1)
HC Oceláři Třinec
Pátek 18.11.2022, 18:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:46 Jan ORDOŠ - 1:4
     
    53:46
    Liberec právě vstřelil branku! A Tygři dnes přece jen skórují! JAN ORDOŠ se nejlépe zorientoval ve zmatku před brankou a přes několik třineckých holí dokázal kotouč dopravit až do odkryté ocelářské klece. Asistence: Tomáš Filippi, Uvis Janis Balinskis.
     
    53:39
    A domácí si zahrají opět v pěti proti čtyřem, Libor Hudáček zastavil Oscara Flynna najíždějícího si do šance nedovoleným zákrokem.
    51:00 Libor HUDÁČEK - 0:4
     
    51:00
    Třinec právě vstřelil branku! A Oceláři opět navyšují vedení. V přesilovce dostal nabito od Marinčina LIBOR HUDÁČEK, který se střelou z první nemýlil přesně do pravého horního rohu. Asistence: Martin Marinčin, Erik Hrňa.
     
    49:13
    A před domácími jsou teď pěkně krušné chvíle! K Filippimu si jde přisednout ještě Vlach a téměř minutu budou hrát Tygři ve třech hráčích.
     
    48:08
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Tomáš Filippi – 2 min., držení.
     
    43:00
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec:
    Tomáš Marcinko – 2 min., podrážení.
    36:01 Martin RŮŽIČKA - 0:3
     
    36:01
    Třinec právě vstřelil branku! A hosté opět odskakují! MARTIN RŮŽIČKA projel slotem až za Kváču a snažil se puk prostrčit na Voženílka, nicméně trefil brusli libereckého gólmana, od níž se kotouč následně odrazil do liberecké sítě. Asistence: Daniel Voženílek.
    33:42 Libor HUDÁČEK - 0:2
     
    33:42
    Třinec právě vstřelil branku! A už je to o dvě branky! Marko Daňose překřížil s LIBOREM HUDÁČKEM, jenž se následně prokličkoval až do zakončení ze slotu. I s přispěním odrazu od brusle Richarda Nedomlela puk následně skončil až za zády Petra Kváči. Asistence: Marko Daňo, Jan Jaroměřský.
     
    31:55
    Obrovská šance domácích! Po zmatku před Kacetlem puk vyplul k Balinskisovi, který se do střely pořádně opřel. Kus černé gumy následně jen těsně projel kolem levé tyčky třinecké branky, ke smůle domácích ale žádná z libereckých holí v čele s Michaelem Frolíkem nedokázala kotouč uklidit až za brankovou čáru. Liberecká šestasedmdesátka poté dlouho rozmýšlela, co s kotoučem udělat, ideální šanci na nahrávku však prováhala a následně zakončila pouze doprostřed Kacetlovy náruče.
     
    30:05
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec:
    Jan Jaroměřský – 2 min., sekání.
     
    29:53
    Adam Najman teď ujížděl společně s Oscarem Flynnem do veliké šance a druhý jmenovaný dostal pobídku na teč, v bezprostřední blízkosti ale jen zlehka minul již odkrytou třineckou klec!
     
    23:48
    Libor Hudáček si pokusil došlápnout na Petra Kváču bekhendovou kličkou, domácí brankář se ale nenechal opít rohlíkem a skvělým zákrokem jej vylapal!
     
    17:07
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Petr Jelínek – 2 min., hákování.
     
    14:56
    A autor úvodní branky jde vychladnout na trestnou lavici, odpyká si dvouminutový trest za podrážení.
    14:22 Vladimír DRAVECKÝ - 0:1
     
    14:22
    Třinec právě vstřelil branku! Nedlouho po velké šanci Severočechů se dostali do protiútoku Třinečtí. Na konci akce stál VLADIMÍR DRAVECKÝ, jenž napálil puk z první a nemýlil se. Asistence: Aron Chmielewski.
     
    14:14
    Po střele Michala Bulíře ze slotu zvoní za Kacetlem tyč!
     
    09:44
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec:
    Marko Daňo – 2 min., hákování.
     
    06:48
    Andrej Nestrašil dostal nabito na pravý kruh a pálil bez přípravy, nahrávka mu však nesedla, a tak netrefil puk ideálně, i přesto se ale jednalo o zatím největší šanci utkání!
    Marken.cz

    Jan Kordík

    Branky a nahrávky: 54. Ordoš (Filippi, Balinskis) – 15. Dravecký (Chmielewski), 34. Hudáček (Daňo, Jaroměřský), 37. M. Růžička (Voženílek), 51. Hudáček (Marinčin, Hrňa)


    Bílí Tygři Liberec: Kváča (Král) – Nedomlel, Balinskis, Melancon, Ivan, J. Dvořák, Derner, Kolmann – Faško-Rudáš, Bulíř (C), Birner (A) – Frolík, Filippi, Ordoš – Flynn, A. Najman, Vlach – Rychlovský, Jelínek (A), Šír.
    Trenér: Patrik Augusta

    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Mazanec) – Marinčin, Ročák, Čukste, J. Jeřábek, Jaroměřský, Zahradníček – Voženílek, Marcinko (A), M. Růžička (C) – Nestrašil, Hudáček, Daňo – Chmielewski, Roman, Hrehorčák – Buček, Dravecký (A), Kurovský – Hrňa.
    Trenér: Zdeněk Moták

    Rozhodčí: Pilný, Šindel – Kajínek, Ondráček.
    bahis siteleri