Tampa – Calgary 4:1 (kon.) | Carolina – Colorado 2:3 (po pr.) | Florida – Dallas 4:6 (kon.)
Columbus – Montreal 6:4 (kon.) | Toronto – New Jersey 2:3 (po pr.) | Boston – Philadelphia 4:1 (kon.)
Winnipeg – Anaheim 3:2 (kon.) | Nashville – NY Islanders 5:4 (kon.) | Minnesota – Pittsburgh 4:6 (kon.)
St. Louis – Washington 5:4 (2:1 po s.n.) | Vegas – Arizona 4:1 (kon.) | Seattle – NY Rangers 3:2 (po pr.)
San Jose – Detroit 4:7 (kon.)
konec
Florida Panthers
4:6 (0:4, 3:1, 1:1)
Dallas Stars
Pátek 18.11.2022, 01:00 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:42 Ty DELLANDREA - 4:6
     
    59:42
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars zblokovali střelu od modré z hole Ekblada a díky tomu se poté kotouč dostal do středního pásma, kde ho Benn přihrál za sebe TY DELLANDREOVI, jenž poté i s odrazem bránícího hráče trefil opuštěnou klec domácích. Asistence: Jamie Benn.
     
    58:00
    Knight míří na svou střídačku a domácí hokejisté hrají v šesti!
     
    57:27
    A tak Mason Marchment (DAL) ještě dostává dvě minuty za nesportovní chování a žádná přesilovka Dallasu nebude.
     
    57:27
    Sam Bennett (FLA) ve velmi špatný moment oslabuje svůj tým, když vysekl Masonu Marchmentovi (DAL) jeho hůl a dostane za své počínání dvě minuty. Nicméně Matthewovi Tkachukovi (FLA) se nelíbilo "lehké" držení hokejky Marchmenta, a tak si to s ním ještě vyřídil ručně, jenže bitku zcela jasně vyhrál hostující útočník.
     
    53:57
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři se přibližují na rozdíl jediné branky! Bennett z levého rohu našel přesnou křížnou přihrávkou MATTHEWA TKACHUKA, jenž byl zcela volný před Oettingerem, kterého překonal kličkou do jeho protipohybu a rázem máme ještě v závěru postaráno o velké drama. Asistence: Sam Bennett, Carter Verhaeghe.
     
    47:12
    V závěru oslabení se domácí dokonce dostali do rychlého protiútoku, kde Eric Staal nahrál Luostarinenovi, který si však s bekhendovou kličkou na Oettingera nepřišel.
     
    45:16
    Dallas bude hrát třetí přesilovou hru v utkání, protože dvě minuty za podrážení dostává Aaron Ekblad (FLA), jenž si na trestné lavici moc dobře uvědomuje své zaváhání.
    38:27 Sam REINHART - 3:5
     
    38:27
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers znova využívají přesilovou hru až jejím závěru! Montour dostal přihrávku na modrou čáru, kde ihned přihrál Ekbladovi, jehož ránu ještě před bránou Dallasu tečoval SAM REINHART. Asistence: Aaron Ekblad, Brandon Montour.
     
    36:38
    Jani Hakanpää (DAL) dostává hodně přísné dvě minuty za krosček.
     
    34:05
    Scott Wedgewood je tedy bohužel odvážen na nosítkách a ani z této pozice nemůže udělat alespoň gesto se zdviženým palcem, když se vůbec nemůže ani pohnout. V bráně Dallasu tedy jeho místo zaujme Jake Oettinger.
    34:05
     
    34:05
    Ve vlastním oslabení se do obrovské příležitosti dostal Lundell, který jel zcela sám na Wedgewooda, kterého však se svou střelou po ledě nepřekonal. Lundell se následně dostal i k dorážce, jenže ani ta nebyla úspěšná.
     
    33:26
    Dallas bude hrát přesilovou hru, protože dvě minuty za hrubost dostává Nick Cousins (FLA), jenž sundal Kivirantovi jeho helmu.
    32:12 Eetu LUOSTARINEN - 2:5
     
    32:12
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté se dostali do rychlého protiútoku, kde nakonec Bennett velmi dobře poslal kotouč přes Heiskanena na EETU LUOSTARINENA, jenž následně okamžitou střelou překonal přesunujícího se Wedgewooda. Asistence: Sam Bennett, Matthew Tkachuk.
    30:56 Roope HINTZ - 1:5
     
    30:56
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars ve středním pásmu ukořistili puk u mantinelu a Robertson hned poslal puk ROOPEMU HINTZOVI, který tak jel sám na Knighta, kterého překonal podobným způsobem, jako jeho kolegu v první třetině, a to střelou pod břevno. Asistence: Jason Robertson.
     
    27:36
    Svou první přesilovou hru v utkání si zahrají i hostující hokejisté, protože na dvě minuty za nedovolené bránění putuje na trestnou lavici Ryan Lomberg (FLA).
    27:29 Carter VERHAEGHE - 1:4
     
    27:29
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři využívají přesilovou hru! CARTER VERHAEGHE dostal přihrávku na levou stranu, kde si ještě nejprve udělal menší kolečko a poté vyslal milimetrovou střelu do vzdálenějšího růžku hostující klece. Asistence: Gustav Forsling, Sam Bennett.
     
    25:35
    Florida bude hrát svou třetí přesilovou hru, protože dvě minuty za hru vysokou holí dostává Tyler Seguin (DAL).
     
    20:01
    Jak se dalo očekávat, tak do druhé třetiny už v bráně domácích nastupuje Spencer Knight, který vystřídal Sergeje Bobrovského.
    19:52 Tyler SEGUIN - 0:4
     
    19:52
    Dallas právě vstřelil branku!
    Marchment u modré čáry zachytil přihrávku na Montoura a díky tomu jeli hosté ve dvou na jednoho, kde právě Montour moc povyjel vůči svému bývalému spoluhráči, který tak nahrál TYLERU SEGUINOVI, jenž následně tváří v tvář Bobrovskému trefil kotouč přesně mezi betony ruského brankáře. Asistence: Mason Marchment.
    16:51
     
    16:51
    Po zblokované střele Montoura jel sám na Bobrovského Blümel, který při svém úniku příliš zpomalil a při jeho kličce do forhendu jej dojel Forsling, který českému útočníkovi při jeho kličce do forhendu přizvedl hůl.
    15:53 Jamie BENN - 0:3
     
    15:53
    Dallas právě vstřelil branku!
    Florida nezvládla souboj u mantinelu, odkud vydolovali kotouč hosté a Dellandrea sice byl následně tvrdě zastaven jedním z obránců Panthers, ale díky tomu jel na Bobrovského sám JAMIE BENN, jenž poslal kotouč po ledě pod ležícím brankářem Floridy. Asistence: Ty Dellandrea, Wyatt Johnston.
    15:16 Nils LUNDKVIST - 0:2
     
    15:16
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars odskakují na rozdíl dvou branek! Faksa poslal kotouč na modrou NILSOVI LUNDKVISTOVI, který následně s pukem objel celé útočné pásmo a u brány Floridy si přehodil kotouč z bekhendu na forhend a z velkého úhlu poslal puk do domácí brány. Pro Lundkvista je to vůbec jeho první branka v dresu Stars. Asistence: Radek Faksa, Luke Glendening.
     
    07:43
    Florida bude hrát další přesilovou hru, protože za bránou Dallasu podrazil Ty Dellandrea (DAL) jednoho z domácích útočníků a za své počínání dostává dvě minuty.
    04:58 Roope HINTZ - 0:1
     
    04:58
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars přežili své první oslabení a vzápětí se hosté vydali do rychlého protiútoku dvou na jednoho, kde nakonec Seguin nahrál ROOPEMU HINTZOVI, jenž byl zcela sám před Bobrovským, kterého překonal střelou pod břevno. Finský útočník tak skvěle oslavil své dnešní narozeniny. Asistence: Tyler Seguin, Esa Lindell.
     
    02:46
    Florida bude hrát první přesilovou hru v utkání, protože dvě minuty za hákování dostává Miro Heiskanen (DAL).
     
    01:12
    Reinhart po pravé straně vletěl do útočného pásma, kde ihned napřáhl a jeho dělovka orazítkovala břevno hostující klece!

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 28. Verhaeghe (Forsling, Bennett), 33. Luostarinen (Bennett, M. Tkachuk), 39. Reinhart (Ekblad, Montour), 54. M. Tkachuk (Bennett, Verhaeghe) – 5. Hintz (Seguin, Lindell), 16. Lundkvist (Faksa, Glendening), 16. Ja. Benn (Dellandrea, W. Johnston), 20. Seguin (Marchment), 31. Hintz (J. Robertson), 60. Dellandrea (Ja. Benn)


    Florida Panthers: Bobrovskij (21. Knight) – Forsling, Montour, Ekblad (A), M. Staal, Gudas, Mahura – M. Tkachuk, Verhaeghe, Reinhart – Lundell, Lomberg, White – Bennett, Luostarinen, Hörnqvist (A) – E. Staal, Cousins.
    Trenér: Paul Maurice

    Dallas Stars: Wedgewood (35. Oettinger) – R. Suter, Heiskanen (A), Lindell, Hakanpää, Hanley, Lundkvist – J. Robertson, Hintz, Pavelski (A) – Marchment, Seguin, Blümel – Ja. Benn (C), W. Johnston, Dellandrea – Kiviranta, Faksa, Glendening.
    Trenér: Peter DeBoer

    Rozhodčí: Nicholson, Charron – Deschamps, Gawryletz

    Diváci: 14 428
    bahis siteleri