Tampa – Calgary 4:1 (kon.) | Carolina – Colorado 2:3 (po pr.) | Florida – Dallas 4:6 (kon.)
Columbus – Montreal 6:4 (kon.) | Toronto – New Jersey 2:3 (po pr.) | Boston – Philadelphia 4:1 (kon.)
Winnipeg – Anaheim 3:2 (kon.) | Nashville – NY Islanders 5:4 (kon.) | Minnesota – Pittsburgh 4:6 (kon.)
St. Louis – Washington 5:4 (2:1 po s.n.) | Vegas – Arizona 4:1 (kon.) | Seattle – NY Rangers 3:2 (po pr.)
San Jose – Detroit 4:7 (kon.)
konec
San Jose Sharks
4:7 (2:1, 0:2, 2:4)
Detroit Red Wings
Pátek 18.11.2022, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:45 Dominik KUBALÍK - 4:7
     
    58:45
    Detroit právě vstřelil branku!
    Je hotovo. Vyhození puku Larkinem skončilo u zadního mantinelu, k brance San Jose si pak dojel DOMINIK KUBALÍK a posunutím puku za brankovou čáru dává další pojistku pro svůj tým – 4:7. Asistence: Dylan Larkin.
    56:23 Pius SUTER - 4:6
     
    56:23
    Detroit právě vstřelil branku!
    A tak se také děje. PIUS SUTER nabral rychlost, přebruslil Erika Karlssona a poté zakončil do prázdné branky, protože James Reimer byl hodně vysunut a položen na zemi. Neměl tedy sebemenší šanci zabránit šesté inkasované brance – 4:6. Asistence: Andrew Copp.
    53:54 Moritz SEIDER - 4:5
     
    53:54
    Detroit právě vstřelil branku!
    Místo toho ale přichází akce na druhé straně, ze kterého hosté udeřili a opět vedou. Perron poslal kotouč MORITZI SEIDEROVI, který na pravé straně vystřelil a našel skulinku u levé tyče z pohledu Jamese Reimera – 4:5. Asistence: David Perron a Ben Chiarot.
    51:31 Erik KARLSSON - 4:4
     
    51:31
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Neskutečnou formu v letošní sezóně nyní korunuje ERIK KARLSSON. Obránce Sharks na levém kruhu vyslal tvrdou ránu, která se pak těsně u brankoviště odrazila od kalhot Andrewa Coppa a puk skončil za zády Hussa – 4:4. Asistence: Kevin Labanc a Tomáš Hertl.
    48:58 Logan COUTURE - 3:4
     
    48:58
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Nyní už se to domácím povedlo a jsou na kontaktní brance. U bližší tyče si sklepl puk LOGAN COUTURE a kapitán Žraloků ho poté pověsil do částečně odkryté Hussovy sítě – 3:4. Asistence: Alexandr Barabanov a Erik Karlsson.
    44:58 Joseph VELENO - 2:4
     
    44:58
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do dvoubrankového náskoku. U zadního mantinelu si našel kotouč JOSEPH VELENO, objel branku domácích a poté touš zasunul k bližší tyči a ten skončil za čarou. I když se po puku levou nohou natahoval James Reimer, inkasovanému gólu nezabránil – 2:4. Asistence: Pius Suter a Jonatan Berggren.
    36:44 Jake WALMAN - 2:3
     
    36:44
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté poprvé strhávají vedení na svou stranu. V pádu poslal Michael Rasmussen přihrávku pro JAKEA WALMANA, jenž z levého kruhu prostřelil s odrazem od spojnice branky Reimera a ten byl bezmocný – 2:3. Asistence: Michael Rasmussen a Adam Erne.
    31:27 David PERRON - 2:2
     
    31:27
    Detroit právě vstřelil branku!
    A je zase vyrovnáno. Dominik Kubalík přenechal puk Dylanu Larkinovi, který z levého kruhu nasměroval kotouč na domácí klec, kde došlo k teči DAVIDA PERRONA a po změně směru puk pak prošel mezi betony Jamese Reimera za jeho záda – 2:2. Asistence: Dylan Larkin a Dominik Kubalík.
    12:52 Matt NIETO - 2:1
     
    12:52
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hned po ubráněném oslabení udeřili domácí hráči podruhé a berou si své ztracené vedení zase zpátky. Erik Karlsson nahrál MATTU NIETOVI, jenž z bekhendu vyslal střelu, která proskočila za záda Villeho Hussa odrazem o jeho pravý beton – 2:1. Asistence: Erik Karlsson a Nick Cicek.
    09:39 Filip HRONEK - 1:1
     
    09:39
    Detroit právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Pěkně sehraná kombinace Detroitu, na jejímž konci byl na pravé straně FILIP HRONEK. Ten poté zblízka zvedl puk a přes nataženou ruku Jamese Reimera posílá touš do sítě, kterou rozvlnil – 1:1. Začíná se tak brzy zase od začátku. Asistence: David Perron.
    06:56 Kevin LABANC - 1:0
     
    06:56
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí otevírají účet tohoto zápasu a jdou do vedení. Celou akci začal Timo Meier, jenž poslal kotouč na Erika Karlssona, jenž si puk rukou poslal na hokejku a zpětnou přihrávkou dozadu našel KEVINA LABANCE. Ten následně svižnou střelou k bližší tyči překonal Villeho Hussa – 1:0. Asistence: Erik Karlsson a Timo Meier.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 7. Labanc (E. Karlsson, Meier), 13. Nieto (E. Karlsson, Cicek), 49. Couture (Barabanov, E. Karlsson), 52. E. Karlsson (Labanc, Hertl) – 10. Hronek (Perron), 32. Perron (Larkin, Kubalík), 37. Walman (Rasmussen, Erne), 45. Veleno (P. Suter, Berggren), 54. Seider (Perron, Chiarot), 57. P. Suter (Copp), 59. Kubalík (Larkin)


    San Jose Sharks: Reimer (Kähkönen) – E. Karlsson, Megna, Benning, Vlasic, Cicek, Ferraro – Labanc, Hertl, Meier – Barabanov, Couture, Nieto – Kunin, Sturm, Bonino – Lindblom, Lorentz, J. Svečnikov.
    Trenér: David Quinn

    Detroit Red Wings: Husso (Nedeljkovic) – Seider, Chiarot, Hronek, Määttä, Oesterle, Walman – Raymond, Larkin, Bertuzzi – Kubalík, Copp, Erne – Perron, Rasmussen, Sundqvist – Berggren, Veleno, P. Suter.
    Trenér: Derek Lalonde

    Rozhodčí: Kozari, Sandlak – Cormier, Murray
    bahis siteleri