Michalovce – Zvolen 2:3 (0:1 po s.n.) | Banská Bystrica – Trenčín 2:6 (kon.) | Košice – Lipt. Mikuláš 6:1 (kon.)
Poprad – Nové Zámky 5:1 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
2:6 (0:0, 2:3, 0:3)
HK DUKLA Trenčín
sk Pátek 18.11.2022, 17:30 • Tipsport Aréna Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR) • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:01
    Trenčín dal gól! Flick dobre bojoval o puk pri mantineli a videl v medzikruží voľného MAREKA VALACHA, ktorý vystrelil z prvej a prekonal bezmocného Rahma.
    Asistencia: Flick.
     
    45:55
    Trenčín dal gól! MAREK SLOBODA mal odkrytý priestor, ale ešte prihrával na opačnú stranu Ozolsovi, od ktorého bola vyslaná strela a puk sa motal pred bránou, kde ho už prvý menovaný trenčiansky forward dostal za domáceho brankára.
    Asistencie: Ozols, Petráš.
     
    44:19
    Trenčín dal gól! ROB FLICK sa v útočnom pásme obtočil a vystrelil poriadne silno, keďže puk skončil v bránke Banskej Bystrice.
    Asistencia: Ulrych.
     
    39:50
    Trenčín dal gól! Aj tretia presilová hra hostí je využitá! Valach strieľal z pravého kruhu, Rahm len puk vyrazil betónom rovno na hokejku MAREKA SLOBODU a ten posiela svoj tím prvýkrát do vedenia.
    Asistencia: Valach.
     
    33:11
    Trenčín dal gól! A opäť využitá presilová hra Trenčína! Petráš to posunul na PHILA PIETRONIRA, ktorý strieľa druhý gól v zápase.
    Asistencia: Petráš.
     
    28:31
    Banská Bystrica dala gól! Dukla sa dlho netešila z vyrovnania, Thelin bol napádaný a poslal prihrávku len na ALEXA TAMÁŠIHO, ktorý si vylepšil pozíciu a prekonal Vereša.
    Bez asistencie.
     
    28:06
    Trenčín dal gól! Trenčania hrali presilovú hru, usadili sa v pásme a PHIL PIETRONIRO si vymenil puk s Petrášom a vypálil od modrej a prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste.
    Asistencie: Petráš, Thelin.
     
    23:28
    Banská Bystrica dala gól! Troock vypálil a puk sa odrazil od žŕdky na voľného Patricka Watlinga, ktorý dorážal puk do odkrytej brány, ale ešte tam intenzívne pracoval DOMINIK JENDEK, ktorý je nakoniec strelcom gólu.
    Asistencie: Watling, Troock.

    Klaudia Kadlecová

    Branky a nahrávky: 24. Jendek (Watling, Troock), 29. Tamáši – 29. Pietroniro (Petráš, Thelin), 34. Pietroniro (Petráš), 40. Sloboda (Valach), 45. Flick (Ulrych), 46. Sloboda (Ozols, Petráš), 55. Valach (Flick)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Rahm (Belányi) – Bačík, Pavlin – Ďatelinka, Björkung – Holenda, Kojo – Frídel; – Watling, Tamáši, Troock – Urbánek, Kontos, Gašpar – Kabáč, Bíreš, Gabor – Jendek, Sukeľ, Výhonský
    Trenér: Rudolf Jendek

    HK DUKLA Trenčín: Vereš (Fürsten) – Starosta, Ozols – Ulrych, Pietroniro – Nemčík, Hlaváč – Miklovič; – Sloboda, Čacho, Petráš – Valach, Flick, Thelin – Jurík, Sojčík, Krajčovič – Gaťár, Ferenyi, Stahoň
    Trenér: Róbert Döme

    Rozhodčí: Výleta, Fridrich – Tvrdoň, Jedlička
    bahis siteleri