Michalovce – Zvolen 2:3 (0:1 po s.n.) | Banská Bystrica – Trenčín 2:6 (kon.) | Košice – Lipt. Mikuláš 6:1 (kon.)
Poprad – Nové Zámky 5:1 (kon.)
konec
HC Košice
6:1 (1:1, 4:0, 1:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Pátek 18.11.2022, 17:30 • Steel Arena (Košice) • Tipos Extraliga (SR) • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:24
    Košice dali gól!
    Presilová hra je napokon využitá najmä vďaka skvelému prieniku Parshina. Ten totiž skvelo naservíroval puk RADOSLAVOVI TYBOROVI, ktorý strelou do odkrytej časti brány vstrelil svoj druhý dnešný gól a zvýšil už na 6:1.
    Asistencie: D. Parshin, E. Šedivý
     
    35:46
    Košice dali gól!
    Po návrate Jokeľa sa Košičanom podarilo takmer hneď využiť skrátenú početnú výhodu. Po dobrej kombinácii totiž z malej vzdialenosti namieril presne COLIN CAMPBELL a stav zápasu je tak už 5:1.
    Asistencie: J. Jaaskelainen, E. Šedivý
     
    27:53
    Košice dali gól!
    Košičania sú teraz naozaj pri chuti. Po dobrej rozohrávke v obrannom pásme sa po rýchlom prechode do útoku presadil peknou strelou pod hornú tyčku COLIN CAMPBELL. Domáci tím tak vedie už rozdielom troch gólov.
    Asistencie: A. Bartoš, J. Olsson
     
    26:56
    Košice dali gól!
    Domácim hokejistom sa podarilo využiť momentum, ktoré získali z predošlého gólu. Do ďalšej šance sa teraz dostal RADOSLAV TYBOR a ten potom peknou strelou k tyčke zaskočil Michala Valenta.
    Asistencie: J. Ferenc, M. Chovan
     
    26:02
    Košice dali gól!
    Košičania vyvinuli na svojho súpera dobrý tlak a po Romančíkovej strele teraz dostal ďalšiu šancu EDUARD ŠEDIVÝ. Jeho dorážka z malej vzdialenosti nedala Valentovi šancu a Košice sú opäť vo vedení.
    Asistencie: L. Romančík, D. Parshin
     
    09:37
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Po MIchalíkovej strele z pravej časti ihriska Riečický vyrazil puk pred seba. Tam stál pripravený SEBASTIÁN ŠMÍDA, ktorý presnou dorážkou vyrovnáva na 1:1.
    Asistencie: M. Michalík, F. Mezovský
     
    06:33
    Košice dali gól!
    JOONA JAASKELAINEN ukázal svoje technické kvality a peknou kľučkou oklamal Valenta. Fínsky útočník potom puk poslal do odkrytej časti brány a Košice tak vedú 1:0.

    Martin Kožiak

    Branky a nahrávky: 7. Jaaskelainen, 27. Šedivý (Romančík, Parshin), 27. Tybor (Ferenc, Chovan), 28. Campbell (Bartoš, Olsson), 36. Campbell (Jaaskelainen, Šedviý), 52. Tybor (Parshin, Šedivý) – 10. Šmída (Michalík, Mezovský)


    HC Košice: Riečický (Janus) – Olsson,Deyl, Romančík, Šedivý, Ferenc, Novota, Bartoš – Jaaskelainen, Campbell, Leskinen, Tybor, Chovan, Rogoň, Lamper, Slovák, Parshin, Jokeľ, Linet, Havrila
    Trenér: D. Ceman

    HK 32 Liptovský Mikuláš: Valent (Durný) – Ventela, Hudec, Mezovský, Pavúk, Bakala, Diakov, Braun – Karsums, Kuru, Kriška, Handlovský, Saari, Walega, Uhrík, Šmída, Michalík, Galbavý, Vahatalo, Drábek
    Trenér: J. Šimko
    thejrc.org