Nitra – Asiago 5:2 (kon.)
konec
HK Nitra
5:2 (3:0, 1:2, 1:0)
Asiago Hockey
sk Pátek 18.11.2022, 18:00Kontinentální pohár IIHF
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:52
    Nitra dala gól!
    Nitra pridáva ešte aj piaty gól. Výborná individuálna akcia RIDEA DUKEA, ktorý sa prešmykol pomedzi dvoch brániacich hráčov Asiaga a po forhendovom blafáku zasunul v páde puk po ľade za Valliniho chrbát.
     
    36:42
    Nitra dala gól!
    Veľká chyba v defenzíve Asiaga, Baláž korčuľoval sám na bránu, miešal s pukom, medzitým prikorčuľoval ADAM SÝKORA, takže z toho bolo prečíslenie dva na nula, Baláž nezištne daroval gól práve Sýkorovi, ktorý nemal problém trafiť odkrytú bránu.
    Asistencia: Jozef Baláž
     
    23:13
    Tím Asiago Hockey práve strelil gól!
    Asiago sa teší z druhého gólu, razom Nitra vyhráva iba o jeden presný zásah. A. MCSHANE zostal nikým nepovšimnutý na kruhu pred bránou, dostal výbornú prihrávku spoza brány od Salinitriho a trafil excelentne do horného rohu.
    Asistencia: A. Salinitri
     
    21:37
    Tím Asiago Hockey práve strelil gól!
    Asiagu sa v úvode druhej tretiny podarilo znížiť na 1:3. Dvaja hráči si prihrali za bránkou, následne poslali puk tretiemu pred ňu, ktorým bol B. MISLEY a ten z prvej skóroval k žŕdke pomedzi betóny presúvajúceho sa O´Connora.
    Asistencia: N. Saracino
     
    12:42
    Nitra dala gól!
    Znova sám hráč Nitry zoči voči gólmanovi Asiaga a už je to o tri góly. Asiago začína byť na uterák. Tentokrát to bol forhendový blafák, úspešným strelcom je JOZEF BALÁŽ.
     
    11:05
    Nitra dala gól!
    Nitra vyhráva už 2:0! SAMUEL SOLENSKÝ to vzal na seba, svoju strelu švihom skryl za hráča a skóroval k bližšej žŕdke. Vallini cez cloniaceho hráča nič nevidel.
     
    05:34
    Nitra dala gól!
    Výbornú prácu odviedol ONDREJ MOLNÁR, rutinérsky si poradil s brankárom Vallinim, išiel do bekhendového blafáku a puk zasunul pomedzi jeho betóny. Nitra vyhráva 1:0.

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 6. Molnár, 12. Solenský, 13. Baláž, 37. Sýkora (Baláž), 58. Duke – 22. Misley (Saracino), 24. McShane (Salinitri)


    HK Nitra: O´Connor – Donaghey, Mezei, Gajdoš, Erkamps, Bodák, Švarný, Pekarčík, Pupák – Sýkora, Duke, Morrison – Tvrdoň, Baláž, Čederle – Molnár, Buncis, Solenský – Knies, Myklukha, Lacka
    Asiago Hockey: Vallini – Gazzola, Casetti, Rutkowski, S. Marchetti, Gios, Vallati, Rigoni, Forte – Finoro, McShane, Salinitri – M. Marchetti, Misley, Saracino – Magnabosco, Moncada, Vankus – Zampieri, Stevan, Rigoni
    bahis siteleri