Vlci Žilina – Trnava 2:5 (kon.)
konec
DOXXbet Vlci Žilina
2:5 (0:1, 2:3, 0:1)
HK Gladiators Trnava
sk Úterý 29.11.2022, 17:30 • Niké Aréna Žilina • 1. liga (SR) • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:30
    Trnava dala gól! Rýchlonohý VLADIMIR ANTONOV sa dobre prepasíroval až pred bránu a prekonal bekhendom domáceho gólmana. Pochváliť treba Juráka, ktorý mu poslal presný puk z obranného pásma.
    Asistencia: Jurák.
     
    37:36
    Trnava dala gól! Okamžite po vhadzovaní dostal puk obranca KAROL KORÍM, ktorý vyslal strelu od modrej a prekvapil domáceho brankára.
    Asistencia: Deneš.
     
    36:01
    Trnava dala gól! Gladiátori sa dostávajú späť do vedenia v dnešnom zápase! Antonov pri modrej čiare poslal puk na rozbehnutého ROMANA JURÁKA, ktorý sa ocitol osamotený smerom ku brankárovi a prekonal ho pomedzi betóny.
    Asistencie: Antonov, Maarnela.
     
    25:27
    Trnava dala gól! Po strele od modrej čiary bol puk zblokovaný, dostal sa k nemu Jurák, ktorý ho posunul MICHELOVI MIKLÍKOVI a zakončil úspešne spoza hráčov. Brankár Tomek nič nevidel.
    Asistencie: Jurák, Kukumberg.
     
    23:20
    Vlci Žilina dali gól! Využitá presilová hra! Varga strieľal z pravého kruhu, po ktorej Hollý len puk vyrazil k MICHALOVI KLUKOVI a ten nemal problém dostať puk za brankára.
    Asistencie: Varga, Růžička.
     
    20:59
    Vlci Žilina dali gól! Skvelá prihrávka z vlastného obranného pásma na rozbehnutého BRUNA MRÁZA, ktorý sa dostal do samostatného úniku a prekonal ležiaceho Hollého.
    Asistencia: Sloboda.
     
    16:18
    Trnava dala gól! Gladiátorom presilová hra vôbec nevyšla, ale po nej sa držali ešte v pásme. Na zadnom mantineli bol pri puku Kukumberg, ktorý si pred bránou všimol Miklíka, ten ale Tomeka neprekonal, k následnej dorážke sa dostal VLADIMIR ANTONOV a úspešne zakončil.
    Asistencie: Miklík, Kukumberg.

    Klaudia Kadlecová

    Branky a nahrávky: 21. Mráz (Sloboda), 24. Kluka (Varga, Růžička) – 17. Antonov (Kukumberg, Miklík), 26. Miklík (Jurák, Kukumberg), 37. Jurák (Antonov, Maarnela), 38. Korím (Deneš), 51. Antonov (Jurák)


    DOXXbet Vlci Žilina: Tomek (Kubiridžák) – Sloboda, Šidlík – Růžička, Nahálka – Hajas, Pacalaj – Pobežal, Lopušan; – Koyš, Mráz, Hovorka – Kluka, Halama, Varga – Melcher, Tibenský, Krajč – Dubravík, Jakubík, Macek
    Trenér: Jarrod Skalde

    HK Gladiators Trnava: Hollý (Nagy) – Korím, Kliment – Ejem, Schmidt – Maarnela, Kocúr – Rašin; – Antonov, Holovič, Tóth – Miklík, Kukumberg, Jurák – Dvonč, Kupka, Urban – Krištofík, Deneš, Moncman
    Trenér: Martin Baran

    Rozhodčí: Kocúr, Konc ml. – Haringa, Tichý
    thejrc.org