Montreal – Anaheim 2:5 (kon.) | Tampa – Columbus 4:1 (kon.) | Washington – Dallas 1:2 (kon.)
Boston – Los Angeles 2:3 (2:3 po s.n.) | New Jersey – Philadelphia 1:2 (kon.) | Florida – Pittsburgh 2:4 (kon.)
NY Rangers – Toronto 3:1 (kon.) | Carolina – Seattle 3:2 (kon.) | Winnipeg – Nashville 2:1 (po pr.)
Chicago – Vegas 1:4 (kon.) | Colorado – Buffalo 2:4 (kon.) | Edmonton – St. Louis 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Washington Capitals
1:2 (0:0, 1:0, 0:2)
Dallas Stars
Pátek 16.12.2022, 01:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    42:07 Colin MILLER - 1:2
     
    42:07
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars bleskově otáčejí stav na svou stranu! Marchment dostal kotouč na modrou čáru k Suterovi, který ihned přihrál COLINU MILLEROVI, jehož nahození tečoval jeden z domácích hráčů přesně do protipohybu svého brankáře a Lindgren už byl následně bezmocný. Asistence: Ryan Suter, Mason Marchment.
    40:48 Jamie BENN - 1:1
     
    40:48
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Heiskanen vystřelil od modré čáry a jeho pokus byl ještě před Lindgrenem sražen k Hintzovi, který ihned poslal puk zpět do brankoviště, kde prošel k zcela volnému kapitánovi Dallasu JAMIE BENNOVI, jenž už ho dopravil do zcela odkryté brány. Asistence: Roope Hintz, Joe Pavelski.
    29:23 Conor SHEARY - 1:0
     
    29:23
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak lehce před polovinou utkání se konečně dočkáváme první branky zápasu! Dellandrea nedokázal vyhodit puk z obranného pásma, kde ho na modré zachytil Strome, jenž poté nahrál do levého kruhu Ovečkinovi, od kterého každý čekal střelu, ale místo toho přišel pas před zcela prázdnou bránu CONNORU SHEARYMU, který poslal Caps do vedení. Asistence: Alex Ovečkin, Dylan Strome.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 30. Sheary (Ovečkin, D. Strome) – 41. Ja. Benn (Hintz, Pavelski), 43. C. Miller (R. Suter, Marchment)


    Washington Capitals: C. Lindgren (Shepard) – E. Gustafsson, Carlson, Orlov, Jensen, Irwin, T. van Riemsdyk – Ovečkin, D. Strome, Sheary – Protas, Kuzněcov, Mantha – Johansson, Eller, Oshie – Aube-Kubel, Dowd, Hathaway.
    Trenér: Peter Laviolette

    Dallas Stars: Oettinger (Wedgewood) – Heiskanen, Lundkvist, R. Suter, C. Miller, Lindell, Hakanpää – Pavelski, Hintz, J. Robertson – Marchment, Seguin, Dellandrea – Ja. Benn, W. Johnston, Gurjanov – Kiviranta, Faksa, Glendening.
    Trenér: Peter DeBoer

    Rozhodčí: Kozari, Lambert – Jackson, Marquis

    Diváci: 18 573
    bahis siteleri