Montreal – Anaheim 2:5 (kon.) | Tampa – Columbus 4:1 (kon.) | Washington – Dallas 1:2 (kon.)
Boston – Los Angeles 2:3 (2:3 po s.n.) | New Jersey – Philadelphia 1:2 (kon.) | Florida – Pittsburgh 2:4 (kon.)
NY Rangers – Toronto 3:1 (kon.) | Carolina – Seattle 3:2 (kon.) | Winnipeg – Nashville 2:1 (po pr.)
Chicago – Vegas 1:4 (kon.) | Colorado – Buffalo 2:4 (kon.) | Edmonton – St. Louis 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Florida Panthers
2:4 (1:0, 0:2, 1:2)
Pittsburgh Penguins
Pátek 16.12.2022, 01:00 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:42 Jake GUENTZEL - 2:4
     
    58:42
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Ten přišel prakticky vzápětí, jenže power-play měla krátké trvání. Domácí ztratili ve vlastním pásmu puk, hra se bleskově posunula k červené čáře, kde si zpracoval JAKE GUENTZEL a neměl problém trefit prázdnou branku Floridy – 2:4. Asistence: Sidney Crosby, Brock McGinn.
    50:14 Sam REINHART - 2:3
     
    50:14
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí se vracejí do zápasu. Velký kus práce odvedl Verhaeghe, když podržel puk na pravé straně, po přechodu přes modrou čáru naservíroval křížný bekhend do levého kruhu, kde napřáhl SAM REINHART a tvrdou ranou překonal přemisťujícího se Jarryho – 2:3. Asistence: Carter Verhaeghe,
    48:05 Jevgenij MALKIN - 1:3
     
    48:05
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Přesilovka je bleskově využitá a hosté vedou o dva góly. Po vyhraném buly se rozjela klidná rozehra, z levé strany vystřelil příklepem Crosby, trefil u tyčky číhajícího JEVGENIJE MALKINA, od kterého se puk odrazil za brankovou čáru – 1:3. Autor pak byl v bolestech odveden na střídačku, tohle byl opravdu nepříjemně vykoupený gól. Asistence: Sidney Crosby, Rickard Rakell.
    32:42 Jake GUENTZEL - 1:2
     
    32:42
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využitá a hosté dnes poprvé vedou. Pittsburgh pokračoval v tlaku, od modré čáry nahodil Malkin tak šikovně, že JAKE GUENTZEL jen nastavil svou brusli a puk srazil podél Bobrovského do sítě. Gólman Floridy sice reklamoval kopnutí, s tím ovšem u sudích neuspěl a je to 1:2. Asistence: Jevgenij Malkin, Kris Letang.
    24:17 Kris LETANG - 1:1
     
    24:17
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté udeřili ve vlastním oslabení! Povedlo se jim vyhodit z pásma, puk si dojel Rust a založil brejk dva na jednoho. Za útočnou modrou vytáhl přesnou bekhendovou přihrávku před branku na KRISE LETANGA a ten uklidil sklepnutí pod horní tyčku – 1:1. Asistence: Bryan Rust, Ryan Poehling.
    05:30 Ryan LOMBERG - 1:0
     
    05:30
    Florida právě vstřelila branku!
    Akce domácích ale pokračovala, střelu E. Staala v pádu ještě Jarry vytěsnil, nicméně puk se dostal na hůl RYANA LOMBERGA a ten jej z pohotové dorážky dokázal dostat pod horní tyčku – 1:0! Asistence: Eric Staal, Brandon Montour.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 6. Lomberg (E. Staal, Montour), 51. Reinhart (Verhaeghe) – 25. Letang (Rust, Poehling), 33. Guentzel (Malkin, Letang), 49. Malkin (Crosby, Rakell), 59. Guentzel (Crosby, McGinn)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Knight) – Ekblad (A), Forsling, Montour, M. Staal, Mahura, Kiersted – Reinhart, Barkov (C), Verhaeghe – Dalpe, Bennett, Luostarinen – Cousins, E. Staal, Lomberg – Děnisenko, Heponiemi.
    Trenér: Paul Maurice

    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Letang (A), M. Pettersson, Rutta, Dumoulin, Ruhwedel, P. Joseph – Rakell, Crosby (C), Guentzel – Rust, Malkin (A), Heinen – Kapanen, Carter, McGinn – Archibald, Blueger, Poehling.
    Trenér: Mike Sullivan

    Rozhodčí: O'Donnell, Hebert – Cherrey, Alphonso

    Diváci: 14 538
    bahis siteleri