Montreal – Anaheim 2:5 (kon.) | Tampa – Columbus 4:1 (kon.) | Washington – Dallas 1:2 (kon.)
Boston – Los Angeles 2:3 (2:3 po s.n.) | New Jersey – Philadelphia 1:2 (kon.) | Florida – Pittsburgh 2:4 (kon.)
NY Rangers – Toronto 3:1 (kon.) | Carolina – Seattle 3:2 (kon.) | Winnipeg – Nashville 2:1 (po pr.)
Chicago – Vegas 1:4 (kon.) | Colorado – Buffalo 2:4 (kon.) | Edmonton – St. Louis 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
HC Sparta Praha
3:5 (2:2, 1:3, 0:0)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 16.12.2022, 15:00 • Sportovní hala FORTUNA, Praha - Holešovice • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 7. kolo
Partner:
     
    30:26
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši si berou náskok bleskově zpět. Defenziva Sparty propadla, načež Marek Macháček ujel do přečíslení s DANIELEM PEKAŘEM, a přestože se zdálo, že Vedral střelu prvního jmenovaného udrž, autor svého druhého gólu ho nakonec našel pod výstrojí a dorazil do branky. Asistence: Marek Macháček, Vasyl Špilka.
     
    30:08
    Sparta právě vstřelila branku!
    Krátce po Netušilově návratu sparťané snižují, jelikož využili zaváhání hostující defenzivy, které potrestal JAN JANSKÝ. Asistence: Tomáš Malínek.
     
    26:08
    Liberec právě vstřelil branku!
    Celek z Podještědí si bere dvougólové vedení zpátky, a to dvěma rychlými góly. Povedenou kombinaci v útočném pásmu zakončil prudkou střelou od modré čáry JAKUB SEIDL. Asistence: Imrich Maxin.
     
    25:20
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši z ničeho udeřili, když zaútočili po levé straně a střela TOMÁŠE PROKŮPKA zaskočila dezorientovaného Vedrala. Asistence: Imrich Maxin, Marek Šťástka.
     
    19:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Vzápětí se otevřela defenziva Liberce, za kterou se po Poláčkově dlouhé přihrávce vydal TOMÁŠ HLINKA a na rozdíl od svého soupeře povedenou kličkou překonává roztaženého Macourka. Asistence: Petr Poláček, Jan Janský.
     
    15:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané se vydali do protiútoku, po němž snižují! Netušil si hezky vybruslil ze středu hřiště do strany, a přestože jeho střelu tahem Macourek pokryl, následná dorážka TADEÁŠE TRACHTY končí v brance. Asistence: František Netušil.
     
    12:11
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši bleskově využívají svou první přesilovku, když se po Rozsívalově přihrávce ujala rána DANIELA PEKAŘE. Asistence: David Rozsíval, Pavel Průšek.
     
    06:29
    Liberec právě vstřelil branku!
    Zasloužené vedení hostů! Bílí Tygři se prosadili v pásmu Sparty, kde se před brankou dostal ke kotouči IMRICH MAXIN a přesnou střelou do horní části branky otevřel skóre – zaslouženě. Asistence: Tomáš Prokůpek, Marek Šťástka.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 16. Trachta (Netušil), 20. Hlinka (Poláček, Janský), 31. Janský (Malínek) – 7. Maxin (Prokůpek, Šťástka), 13. Pekař (Rozsíval, Průšek), 26. Prokůpek (Maxin, Šťástka), 27. Seidl (Maxin), 31. Pekař (Macháček, Špilka)


    HC Sparta Praha: Vedral – Malínek, Marton, Burda, Cichoň, Mack, Janský, Dufek – Adamec, Marek, Novotný, Žemlička, Netušil, Jakub, Hlinka, Poláček, Trachta
    Trenér: F. Ptáček

    Bílí Tygři Liberec: Bogač (3. Macourek) – Seidl, Hrouda, Jarabko, Průšek, Macháček, Plíšek, Stromský, Král – Kučera, Rozsíval, Šťáska, Pekař, Kratochvíl, Špilka, Prokůpek, Bajer, Maxin
    Trenér: M. Plodek

    Rozhodčí: Zedníková – Maňák, Šobáň

    Diváci: 63
    bahis siteleri