Finsko – Švédsko 3:4 (1:2 po s.n.) | Švýcarsko – Česko cz 1:2 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:1 (0:0, 2:1, 2:0)
HC RT TORAX Poruba
Sobota 17.12.2022, 13:00 • LOGSPEED CZ Aréna • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 8. kolo
Partner:
    58:09 Petr MAKOVEC - 4:1
     
    58:09
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, Škodovka zakončí rok 2022 výhrou. Škodovka se nastěhovala do útočné třetiny, kapitán Západočechů Tomáš Pittr vysřelil z levé strany, Turoň kotouč pouze vyrazil a pohotovo dorážkou se posléze prezentoval PETR MAKOVEC. Druhá branka v zápase pro plzeňského útočníka. Asistence: Tomáš Pittr, Jiří Kamas.
    56:23 Antonín KLATOVSKÝ - 3:1
     
    56:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Že by rozhodující úder dnešního zápasu? ANTONÍN KLATOVSKÝ dostal mezi kruhy nabito od zadního mantinelu a přesnou ranou k pravé tyči navyšuje domácí vedení na rozdíl dvou branek. Asistence: Matyáš Úbl Matyáš Beran.
    31:17 Petr MAKOVEC - 2:1
     
    31:17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka z přesilové hry otáčí vývoj utkání na svou stranu. Hynek Prošek dostal spoustu prostoru na modré čáře a jeho následnou ránu usměrnil za záda brankáře povedenou tečí PETR MAKOVEC. Asistence: Hynek Prošek, Tomáš Pittr.
    28:29 Martin ČERNÝ - 1:1
     
    28:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka vyrovnává po precizně provedeném rychlém protiútoku. Beran našel na levém kruhu Klatovského, který ještě vyšperkoval celou akci pro MARTINA ČERNÉHO, jenž poté střílel z pravé strany do poloprázdné brány. Asistence: Antonín Klatovský, Matyáš Beran.
    24:09 Rodion KOIDA - 0:1
     
    24:09
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté jdou z ničeho nic v zápase do vedení. Plzeň špatně rozehrála v obranném pásmu, kotouče se zmocnil RODION KOIDA, který přesnou ranou pod horní tyčku nedal domácímu brankáři šanci. Asistence: Oleksij Jevtěchov.

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 29. Černý (Klatovský, Beran), 32. Makovec (Prošek, Pittr), 57. Klatovský (Úbl, Beran), 59. Makovec (Pittr, Kamas) – 25. Koida (Jevtěchov)


    HC Škoda Plzeň: Pavlis (Mařík) – Černý, Tolar, Skala (A), Kocek, Prošek, Mašek, Kamas – Beran, Fehér, Klatovský, Matějka, Úbl, Pittr (C), Fábera, Makovec (A), Hofrajtr, Slačík.
    Trenér: Jiří Hanzlík.

    HC RT TORAX Poruba: Turoň (Láryš) – Pavlíček, Jeřábek (A), Michalík, Stasjuk, Veselý, Dragon – Žídek, Skorokhod, Vehovský, Jevtěchov, Koida, Hlaváč, Hansel (A), Sobol (C), Zachariasz.
    Trenér: David Moravec.

    Rozhodčí: Ovsík – Štofa, Bublová.

    Diváci: 65
    bahis siteleri